Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwina89 wrote:Gratuluję dobrych wynikow oby tak całą ciążę było pieknie . Moja waga tez dlugo stala w miejscu. Teraz 7 kg przytyłam nie jest zle
Malwina89 lubi tę wiadomość
-
Rany, ciaza to juz dla mnie tak dawno sie wydaje haha. I te kilogramy. Jeszcze mi zostaly.
Krysti ja sie szczepilam w piatek na grype. Pierwszy raz w zyciu. Moj nas wszystkich zmusil bo sie boi ze moze nas rozlozyc.
Moj synus przespal pore kapieli. Spi jak zabity wiec go tylko do lozeczka przeniose. Rano mu zrobie top and tail.
Aha Vixen, dalej jest ta promocja na Amazonie na te specyfiki bee wiec kupilam -
nick nieaktualnytyger wrote:Rany, ciaza to juz dla mnie tak dawno sie wydaje haha. I te kilogramy. Jeszcze mi zostaly.
Krysti ja sie szczepilam w piatek na grype. Pierwszy raz w zyciu. Moj nas wszystkich zmusil bo sie boi ze moze nas rozlozyc.
Moj synus przespal pore kapieli. Spi jak zabity wiec go tylko do lozeczka przeniose. Rano mu zrobie top and tail.
Aha Vixen, dalej jest ta promocja na Amazonie na te specyfiki bee wiec kupilamtyger lubi tę wiadomość
-
A Charlie czuje się milion razy lepiej dzisiaj. Nocka tez ok. Cały dzien spędzony na uśmiechach i spaniu Tylko pod wieczor troche popłakał i mu się ulało.
Tak słodki się zrobił ostatnio bo jak sobie gadamy i jak robię jakieś odgłosy i zbliżam się do jego twarzy i np pierdze mu w szyjkę to się śmieje w głos
I strasznie jest zafascynowany kształtami ostatnio. Dzisiaj jak siedział w bujaczku w kuchni jak robiłam obiad to patrzył się na kocyk w paski którym był przykryty i normalnie aż było widać jak mu makówka ostro pracowała
A oprócz obiadu miałam dzisiaj dzien lenia. Pogoda za oknem okropna i bolała mnie cos głowa.
Pierwszy raz w życiu zrobiłam pierś od kaczki i słodkie ziemniaki i muszę powiedziec ze pycha.Krysti, tyger lubią tę wiadomość
-
Tyger to super, mam nadzieje ze Stanleyowi tez podpasuja jak nam na jego długich włoskach to juz w ogole cudownie bedzie pachnieć
Charlie tez przespał kąpiel i ma dzisiaj dzien dziecka tez rano go obmyje bo biedny od tego ulewania i syropów cały się klei
A dzisiaj zrobił taka kupę ze aż sobie obesral penisa i jajeczka... Ofiara losu mała.
Ja widziałam Tyger na żywo i zgadzam się z Krysti wyglądasz cudnie i jesteś kruszynka :-*
tyger lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja ostatnio cos nie mam szcżesciah tu wchodzic co rozpisze sie na pol strony to sie belly zatnie i wszystko sie kasuje wscieklam sie juz za ktoryms razem
Poza tym dziewczyny z wrzesniowek przeniosly sie na fb bo tam duzo lepiej sie pisze i wszystko jest tajne i nie widoczne dla innych w przeciwienstwie do tego forum
Super fotki po spotkaniu. Ciesze sie ze sie wszystko udalo!!
U nas super ostatnie dni i nawet Tiago sypia w dzien. Jest to dla mnie szok bo spi na brzuszku dzis spal grubo ponad 2 h.
Ja zaten czas zrobilam pyszny obiad i popisalam na fb
Wogole z dnia na dzien mam inne dziecko. On sie tak szybko rozwija że ńie nadarzamy
A ogolnie to jestesmy z T mega rozbici bo ZNOW pojawily sie problemy z domem. Juz nam nery siadaja
Dobrej nocki wszystkim :*Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVixen wrote:A Charlie czuje się milion razy lepiej dzisiaj. Nocka tez ok. Cały dzien spędzony na uśmiechach i spaniu Tylko pod wieczor troche popłakał i mu się ulało.
Tak słodki się zrobił ostatnio bo jak sobie gadamy i jak robię jakieś odgłosy i zbliżam się do jego twarzy i np pierdze mu w szyjkę to się śmieje w głos
I strasznie jest zafascynowany kształtami ostatnio. Dzisiaj jak siedział w bujaczku w kuchni jak robiłam obiad to patrzył się na kocyk w paski którym był przykryty i normalnie aż było widać jak mu makówka ostro pracowała
A oprócz obiadu miałam dzisiaj dzien lenia. Pogoda za oknem okropna i bolała mnie cos głowa.
Pierwszy raz w życiu zrobiłam pierś od kaczki i słodkie ziemniaki i muszę powiedziec ze pycha. -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Hej. Ja ostatnio cos nie mam szcżesciah tu wchodzic co rozpisze sie na pol strony to sie belly zatnie i wszystko sie kasuje wscieklam sie juz za ktoryms razem
Poza tym dziewczyny z wrzesniowek przeniosly sie na fb bo tam duzo lepiej sie pisze i wszystko jest tajne i nie widoczne dla innych w przeciwienstwie do tego forum
Super fotki po spotkaniu. Ciesze sie ze sie wszystko udalo!!
U nas super ostatnie dni i nawet Tiago sypia w dzien. Jest to dla mnie szok bo spi na brzuszku dzis spal grubo ponad 2 h.
Ja zaten czas zrobilam pyszny obiad i popisalam na fb
Wogole z dnia na dzien mam inne dziecko. On sie tak szybko rozwija że ńie nadarzamy
A ogolnie to jestesmy z T mega rozbici bo ZNOW pojawily sie problemy z domem. Juz nam nery siadaja
Dobrej nocki wszystkim :* -
Dzieki dziewczyny za komplementy zostalo mi niecale 7kg ale bardziej niz waga przeszkadza mi ta galaterka zamiast miesni. Chce moj 6 pack spowrotem I nogi zamiast dwoch klockow. Wszystko przepadlo jak zaszlam w ciaze bo jak sie staralismy o Stasia to musialam przestac cwiczyc bo Kev swirowal ze cos mi sie stanie
Vixen to super wiadomosc. Co za ulga. Juz powiedzialam mojemu bo sie dopytywal. Charlie ma piekny usmiech i generalnie widzialam ze nawet w bolu czesciej sie usmiecha niz moj powazny gosc.
Paula no to masz ci los z tym domem. To chyba jest test waszej cierpliwosci. No to ja dalej trzymam kciuki.Krysti lubi tę wiadomość
-
Noo makabra z tym zalatwianiem
Ale przez to wszystko mooze bedzie szansa obejrzec dom jeszcze raz choc wolala bym go nie widziec a wiedziec ze jest juz moj na 100-%
Vix i .tyger mam pytanko... Szczepicie dzieciaki na wszystko co jest w podst pakiecie szczepien na drugi mies??
Czy ty Vix jako ze pracowalas w przychodni przegladalas moze sklad szczepionek?
Tzn chodzi mi co to sa za szczepionki np hepavax i hiberix czy jakies inne??
Czy jest np szansa wybrac ze chce zeby tylko tym np zaszczepili??
-
Paula z tego co pamietam to u nas te pierwsze szczepionki były chyba 5:1 Pediacel, PCV (pneumokoki) - Prevenar i Rotavirus - Rotarix. Jakos tak.
My szczepimy na wszystko, według programu
Kurcze chciałam isc na flu jab a cos mnie łapie gardło boli i głowa. Jeszcze tego mi potrzeba teraz jeśli dostanę kaszlu i nie bede mogła spać to se chyba strzelę w łeb odrazu xD
Tyger Stanley to poważny męższczyzna i tyle a powiedz mi czy składaliście juz dla niego paszport? I czy brytyjski?
Paula ja swoje wszystkie wpisy pisze w notatniku i wklejam na stronkę bo tez mi się zawsze zawiesza przy pisaniu xd i juz kilka razy rzuciłam telefonem przy akompaniamencie soczystych przekleństwPaula55 lubi tę wiadomość
-
Ja wolalabym nie szczepic wcale ale Kev stanowczo protestowal i musielismy isc na kompromis. I w tym ukladzie bedziemy go szczepic na wszystko z czerwonej ksiazki.
Vixen my wyslalismy papiery o paszport brytyjski w piatek i dzis dostalam sms-a ze doszly papiery. -
Dzieki laseczki
My wlasnie wrocilismy ze szczepienia. Tiagus byl taki dzielny!!!! Troszke plakal ale z T go wytulilismy.
Teraz dostal cyca i sie przytulamy. Taki mamy plan na dzis- duuuuzo tulaskow
Tez zaszczepilismy na wszystko z programu ale niestety te szczepionki jeszcze zawieraja rtec szkoda ze tu nie mozna wybrac platnych - lepszych tj w Polsce no ale trudno.
My chyba nie bedziemy szczepic tylko na odre, swinke i rozyczke bo to straszny syf a i tak to choroby wieku dzieciecego...no ale jeszcze to przemysle.
Vix kuruj sie domowymi sposobami zeby cie nie rozlozylo!! Zdrowka
Kurde nie chce mi sie tak pisac, potem kopiwoac itp ale chyba nie mam wyjscia zeby tablet przezyl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti nie koniecznie 5 w 1 sa zle. To zalezy czym szczepisz. Tu nie ma wyboru ale w Pl owszem i jest za banal - 60 zl ale musisz miec recepte na te szczepionki.
To nie takie proste kochana bo tez bym szczepila w Pl.
Pierwsze dawki sa zaraz po porodzie a kolejne musza byc podane w odpowiednim odstepie czasowym no chyba ze bedziesz latac do Pl na kazde szczepienie to ok.
A rodzisz w Pl czy tu???
No i tu na zoltaczke nie szczepia co mńie zszokowalo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:15
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Krysti nie koniecznie 5 w 1 sa zle. To zalezy czym szczepisz. Tu nie ma wyboru ale w Pl owszem i jest za banal - 60 zl ale musisz miec recepte na te szczepionki.
To nie takie proste kochana bo tez bym szczepila w Pl.
Pierwsze dawki sa zaraz po porodzie a kolejne musza byc podane w odpowiednim odstepie czasowym no chyba ze bedziesz latac do Pl na kazde szczepienie to ok.
A rodzisz w Pl czy tu???
No i tu na zoltaczke nie szczepia co mńie zszokowalo...