Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Loszcz witam na forum juz prawie połowa ciazy, gratulacje! Jak się czujesz?
Paula wiązanie jest super łatwe, tak jak piszesz. Wystarczy obejrzeć filmik na YouTube i juz. Jest dużo rożnych wiązań wiec każdy cos wygodnego dla siebie znajdzie.Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ja tez witam nowa przyszla mamusie
Vixen slodko wygladacie kangurki. Ja tez mam huste ale jeszcze nie mialam okazji jej pouzywac, bo chyba wybieram zle momenty na testowanie ze Stasiem bo placze
Krysti deserki bomba, ja tez takie robilam w wakacje moim chlopakom.
Ciekawa jestem tej twojej kuchni.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytyger wrote:Ja tez witam nowa przyszla mamusie
Vixen slodko wygladacie kangurki. Ja tez mam huste ale jeszcze nie mialam okazji jej pouzywac, bo chyba wybieram zle momenty na testowanie ze Stasiem bo placze
Krysti deserki bomba, ja tez takie robilam w wakacje moim chlopakom.
Ciekawa jestem tej twojej kuchni. -
nick nieaktualny
-
Kurde Krysti to nie moge sie foty doczekac. Mega mi sie podobaja odwazne pomysly ale u kogos
Ja to u siebie wole klasyke hehe malo odwazna jestem
Teraz szukam inspiracji na salon do domku bo na sypialnie mniej wiecej mam pomysl, pokojTiago tez...
Tylko salon...
Macie jakies fajne strony z inspiracjami??
Tyger dlatego chce kuoc cos taniegobo jak bedzie placz tj u was to ńie bedzie mi szkodaKrysti, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kurde Krysti to nie moge sie foty doczekac. Mega mi sie podobaja odwazne pomysly ale u kogos
Ja to u siebie wole klasyke hehe malo odwazna jestem
Teraz szukam inspiracji na salon do domku bo na sypialnie mniej wiecej mam pomysl, pokojTiago tez...
Tylko salon...
Macie jakies fajne strony z inspiracjami??
Tyger dlatego chce kuoc cos taniegobo jak bedzie placz tj u was to ńie bedzie mi szkoda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula salon w takim stylu mozesz zrobic http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc8db74d90d.jpg sliczne kolory mozesz o żywic drobiazgami tak jak tu dywanik poduszeczki :)lampe mozesz fajną kupic tez jest tyle tego . Ja chcem ciemnofipletową sofe do salonu i dywan poloze na panele jasny fiolet lampe kupie bialą ławe obczyscimy papierem sciernym i pomalujemy bialym sprayem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:32
Limerikowo, Carola55, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchnia super
Jesli miala bym robic taka u siebie to scian juz bym ta limonka nie pojechala i wyspe zrobila bym delikatna ale fronty w takim kolorze super!!
Wiesz ze mam sofe w takim kolorze tylko na kransach mam wykonczenia z czarnej skory
No ciekawe rozwiazanie
W sypialni chce szary z czarnym i fioletowe dodatki
Kurde ja mam problem z wyobrazeniem sobie przestrzeni i ja musze widziec zdjecie haha
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kuchnia super
Jesli miala bym robic taka u siebie to scian juz bym ta limonka nie pojechala i wyspe zrobila bym delikatna ale fronty w takim kolorze super!!
Wiesz ze mam sofe w takim kolorze tylko na kransach mam wykonczenia z czarnej skory
No ciekawe rozwiazanie
W sypialni chce szary z czarnym i fioletowe dodatki
Kurde ja mam problem z wyobrazeniem sobie przestrzeni i ja musze widziec zdjecie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:39
-
Noo to wizja tw kuchni nam sie zgadża haha
No wlasnie licze na to ze za mies bedziemy miec juz klucze...
Ja generalnie w sypialni lubie ciemne kolory. Ma byc przytulnie, cieplo.
Teraz wszystkie sciany mamy w kolorze sliwka wegierka. Czarne lozko i szafe z lustrami.
Jednak jest ciut za ciemno bo sypialnia mala. Ale na nowa mam wizje. Najgorzej z tym salonem
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Noo to wizja tw kuchni nam sie zgadża haha
Teraz wszystkie sciany mamy w kolorze sliwka wegierka. Czarne lozko i szafe z lustrami.
Jednak jest ciut za ciemno bo sypialnia mala. Ale na nowa mam wizje. Najgorzej z tym salonemPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Noo to wizja tw kuchni nam sie zgadża haha
Jednak jest ciut za ciemno bo sypialnia mala. Ale na nowa mam wizje. Najgorzej z tym salonemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:57
-
Krysti, u mnie spoko, dzieki, ale tak jak pisalam plery mi wysiadaja...
Ja poki co mam w kuchni pomaranczowe/brzoskwiniowe sciany i ozywia to cale pomieszczenie, ale meble sa stonowane wiec jest ok i niezbyt wyzywajacoKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti my sobie wlasnie takie kafelki zrobiliśmy w kuchni i wyglądają swietnie tylko kremowe bo takie mamy kolory.
A ja wlasnie na odwrót sypialnie zrobiłam biała bo jak mielismy ciemno to okropnie mi się tam przebywało ale to mi się zmieniło bo kiedys to tylko na ciemne kolory chciałam malować.
Tyger a próbowałaś rożnych wiązań?
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja to wszystkie kolory oprocz bialego bo mi sie ze szpitalem kojarzy : P
No i ta ich wszedobylska magnolia mnie przytlacza bo taki teraz kolor jest w domku na scianach.
Kuchnia tam jest biala wiec albo przemaluje albo duuzo dodatkow dam bo oszaleje
A poki co to pierwsze nocne papu trwaKrysti lubi tę wiadomość