X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loszcz witam na forum :) juz prawie połowa ciazy, gratulacje! Jak się czujesz? :)

Paula wiązanie jest super łatwe, tak jak piszesz. Wystarczy obejrzeć filmik na YouTube i juz. Jest dużo rożnych wiązań wiec każdy cos wygodnego dla siebie znajdzie.

Paula55 lubi tę wiadomość

• tyger Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez witam nowa przyszla mamusie :)

Vixen slodko wygladacie kangurki. Ja tez mam huste ale jeszcze nie mialam okazji jej pouzywac, bo chyba wybieram zle momenty na testowanie ze Stasiem bo placze :/

Krysti deserki bomba, ja tez takie robilam w wakacje moim chlopakom.
    Ciekawa jestem tej twojej kuchni.

Krysti lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Ja tez witam nowa przyszla mamusie :)

Vixen slodko wygladacie kangurki. Ja tez mam huste ale jeszcze nie mialam okazji jej pouzywac, bo chyba wybieram zle momenty na testowanie ze Stasiem bo placze :/

Krysti deserki bomba, ja tez takie robilam w wakacje moim chlopakom.
    Ciekawa jestem tej twojej kuchni.
    Tyger naprawde fajnie wyglada moja kuchnia narazie foty jeszcze nie zrobie do poki moj nie skonczy robić dolne dzwiczki od mebli bo górne pomaranczowe juz mam folne żolte zostaly do pomalowania :) robilas deserki ja to tez lubię jak mi się chce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi piersi urosly poszlam do Ann Summers kupilam dwa cyckonosze michy jak tralala :D

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Krysti to nie moge sie foty doczekac. Mega mi sie podobaja odwazne pomysly ale u kogos :P
    Ja to u siebie wole klasyke hehe :) malo odwazna jestem :)
    Teraz szukam inspiracji na salon do domku bo na sypialnie mniej wiecej mam pomysl, pokojTiago tez...
    Tylko salon...
    Macie jakies fajne strony z inspiracjami??

Tyger dlatego chce kuoc cos taniegobo jak bedzie placz tj u was to ńie bedzie mi szkoda ;)

Krysti, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde Krysti to nie moge sie foty doczekac. Mega mi sie podobaja odwazne pomysly ale u kogos :P
    Ja to u siebie wole klasyke hehe :) malo odwazna jestem :)
    Teraz szukam inspiracji na salon do domku bo na sypialnie mniej wiecej mam pomysl, pokojTiago tez...
    Tylko salon...
    Macie jakies fajne strony z inspiracjami??

Tyger dlatego chce kuoc cos taniegobo jak bedzie placz tj u was to ńie bedzie mi szkoda ;)
    Paula pokaze ci jakom w domu w pl chcem kuchnie miec :) tez jest odważna :) a ty sypialnie chcesz robic i jak ci w wyborze idzie masz zamiar kolorem zaszalec czy spokojniej tak ,bo ja sypialnie juz tez skącze wnet jeszcze spie z moim w salonie :D i mam inna wizje styl taki kwiatowy zaslonki we wzorze starych czasów i posciel tez poduszeczki z wykonczeniami koronkowymi takimi no tak inaczej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką blaty marmurowe chcem wykonczenia mebli tez http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11cc2b5d0685.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:24

Paula55, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula salon w takim stylu mozesz zrobic :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc8db74d90d.jpg sliczne kolory mozesz o żywic drobiazgami tak jak tu dywanik poduszeczki :)lampe mozesz fajną kupic tez jest tyle tego . Ja chcem ciemnofipletową sofe do salonu i dywan poloze na panele jasny fiolet :) lampe kupie bialą ławe obczyscimy papierem sciernym i pomalujemy bialym sprayem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:32

Limerikowo, Carola55, tyger lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula na salon mozesz rzucić miętowy kolor scian :) zaslony w paski fajne tez miętowe z bialym, dywan malinowy :) ławe fajną lampe sofe i git :) rolety biale ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna szaleć i nawet tanim kosztem :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchnia super :)
    Jesli miala bym robic taka u siebie to scian juz bym ta limonka nie pojechala i wyspe zrobila bym delikatna :) ale fronty w takim kolorze super!!

Wiesz ze mam sofe w takim kolorze :) tylko na kransach mam wykonczenia z czarnej skory ;)
    No ciekawe rozwiazanie :)

W sypialni chce szary z czarnym i fioletowe dodatki ;)

Kurde ja mam problem z wyobrazeniem sobie przestrzeni i ja musze widziec zdjecie haha :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kuchnia super :)
    Jesli miala bym robic taka u siebie to scian juz bym ta limonka nie pojechala i wyspe zrobila bym delikatna :) ale fronty w takim kolorze super!!

Wiesz ze mam sofe w takim kolorze :) tylko na kransach mam wykonczenia z czarnej skory ;)
    No ciekawe rozwiazanie :)

W sypialni chce szary z czarnym i fioletowe dodatki ;)

Kurde ja mam problem z wyobrazeniem sobie przestrzeni i ja musze widziec zdjecie haha :)
    Ja ścianę nad blatem w kafelkach białych w kuchni chcem także tej limonki nie bedzie nad blatem :) no paula wizje rób na salon niedlugo się przeprowadzasz bedziesz miec co robic :) patrz sofe juz masz widzisz popatrz na stronach wyposażenie wnętrz aranżacja salonów i zobaczysz wybierzesz coś dla siebie :) sypialnia szary z czarnym mmm no no moze byc ciekawe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:39

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to wizja tw kuchni nam sie zgadża haha ;)

No wlasnie licze na to ze za mies bedziemy miec juz klucze...
    Ja generalnie w sypialni lubie ciemne kolory. Ma byc przytulnie, cieplo.
    Teraz wszystkie sciany mamy w kolorze sliwka wegierka. Czarne lozko i szafe z lustrami.
    Jednak jest ciut za ciemno bo sypialnia mala. Ale na nowa mam wizje. Najgorzej z tym salonem :P

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:

Teraz wszystkie sciany mamy w kolorze sliwka wegierka. Czarne lozko i szafe z lustrami.
    Jednak jest ciut za ciemno bo sypialnia mala. Ale na nowa mam wizje. Najgorzej z tym salonem :P
    Taką kafelki nad blatem chcemy :) ja mam dużą przestrzeń kuchenna i ją wykorzystam :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09617e57c97f.jpg

Paula55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:

Jak zaczniemy kończyć dom w Polsce to osiwieje :D dobrze ze tatę mam i brata co się znają :) co do twoje sypialni fajne kolory dodaj fiolet ładny i bedzie extra :) tomdomek fajny napewno miec będziecie ahh mały bedzie dorastał w domu nowym :) i ogrodzie super napewno piaskownice zrobicie full plac zabaw :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:57

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, u mnie spoko, dzieki, ale tak jak pisalam plery mi wysiadaja...

Ja poki co mam w kuchni pomaranczowe/brzoskwiniowe sciany i ozywia to cale pomieszczenie, ale meble sa stonowane wiec jest ok i niezbyt wyzywajaco

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cos teraz w krzyżu zaczelo pobolewac i leze na plaskim .Chciala bym by to juz zleciało szybko do lutego nie lubie zimy za bardzo tu na wyspach :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz się zaczyna wekend drą mordy pod oknami Łobuzy :)

• Vixen Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti my sobie wlasnie takie kafelki zrobiliśmy w kuchni i wyglądają swietnie :) tylko kremowe bo takie mamy kolory.

A ja wlasnie na odwrót sypialnie zrobiłam biała bo jak mielismy ciemno to okropnie mi się tam przebywało :/ ale to mi się zmieniło bo kiedys to tylko na ciemne kolory chciałam malować.

Tyger a próbowałaś rożnych wiązań?

Krysti lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wszystkie kolory oprocz bialego bo mi sie ze szpitalem kojarzy : P
    No i ta ich wszedobylska magnolia mnie przytlacza :) bo taki teraz kolor jest w domku na scianach.
    Kuchnia tam jest biala wiec albo przemaluje albo duuzo dodatkow dam bo oszaleje :)

A poki co to pierwsze nocne papu trwa :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ