Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJej malwina juz tuż tuż ) przygotowana ka w styczniu juz tez zaczne kupować wszystko peać prasować a miesiąc przed porodem juz sobie torbe przyszykuje wyprawke .Siedze i myslę ze wnet i ja się rozpakuje oby bylo dobrze wszystko .
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ehh jak ja sobie przypomne to pranie, prasowanie... I oczekiwanie cudowny czas.
Ale teraz jest jeszcże lepiej. Za chwile Malwinko i ty sie przekonasz
Super ze nic nie pofarbowalo. Znaczy ze gatunkowo dobrePaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle bedzie unas radosc jak juz bedziemy skladac łozeczko komode i kupowac rzeczy prac ,prasować i ogladać maleńkie ubranka kocham mocno naszego synuśia ah cała w skowronkach jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 00:24
Malwina89, tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Asiu, witaj jako mamusia gratuluje serdecznie i przesylam calusy dla Milanka.
My dopiero niedawno wrocilismy i szybko Victorka do lozka bo jutro szkola. Po nim Stanley'a do kapieli I lozeczka.
Po ikei pojechalismy zobaczyc tego 5-cio kilogramowego bobasa I chlopaki zaczeli zadzic z whisky Jutro wam wrzuce fotke to nieuwierzycie.
Padam na pysk. Night nightMalwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Porownajcie sobie dziewczyny dwa bobasy. Jeden 5-kg noworodek i moj 2-miesieczny
Wyobrazcie sobie ze mamusia wypchnela go silami natury bez pomocy kleszczy i innych sprzetow. a zeby bylo ciekawiej powiem wam ze nawet nie pekla ani jej nie nacinali. Jak sama powiedziala, dobra polozna to wiecej niz polowa sukcesu.
Tak wiec przyszle mamusie- zycze wam super teamu w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:52
Limerikowo, Malwina89, Krysti lubią tę wiadomość
-
kurcze sa silne kobiety plus z super anatomia, bo ja na swoje 3240g peklam wew i zew tez mnie nacieli
Tyger niesamowita fotka 2 maluszkow
a my wojujemy z zabkami, niby juz 2tyg cos tam widac 2 kreski ale ani mysla wyjsc
po prostu wyrzynaja sie nam i Loli juz razem
maz mial ciezki weekend, glowe daje ze dzis w job jest szczesliwy bardziej he he, wozil autem do mnie do job i po miasteczku
to ja sie pytam jak kiedys sobie ludzie radzili i z kolkami i zebami :--))
mowi ze mnie podziwia od pon do pt, mowie ze nie ma co podziwiac bo to sa obowiazki i milosc, normalkaMalwina89, tyger lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za mile slowa.
A to moje cudo
http://www.tinypic.pl/xf6nl2ytybet
W ogole to z tego co docztalam to:
Krysti gratuluje synka:)
Malwinka szykuj wszystko bo zanim sie obejrzysz to Danielek bedzie z Wami. Ciesz sie tez tymi ostatnimi tyg ciazy.
Tyger, Vix i Paula no na pewno Wasze rady mi sie przydadza jako bardziej doswiadczonych stazem Mamusiek W ogole to nie wiem czy Wy tez tak macie ze mozecie godzinami wpatrywac sie w Wasze pociechy? Ja to co chwile albo sie ciesze albo placze ze szczescia jak patrze na malego
Paula przykro mi z powodu domku
Tyger no Twoj Stanley na tym zdjeciu mniejszy od noworodka hahaKrysti, Malwina89, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale slicznosci Mały Milanek jest prze słodki :*. Jeszcze raz gratuluje!
Tyger naprawde twoj Staś jest mniejszy od noworodka podziwiam koleżankę, i gratuluje wypchniecia takiego słodkiego klocuszka . A to jej pierwsze dziecko? Bo podobno z drugim jest latwiej ... chociaz to i tak nie zmienia faktu ze przyszło na swiat 5 kg. Super zdolnego masz 6 latka zdjecie bomba.
Współczuję tak okropnego ząbkowania Limerikowo. Nie dosc ze dziecko cierpi to i rodzice. A uzywasz jakies masci na dziąsełka?Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
asiuchna wrote:Dziewczyny mam pytanie - kiedy Wasze dzieciaczki wrocily do Wagi urodzeniowej?
Moj duzo spadl i polozne ciagle kontroluja jego wage. Niby przybiera ale bardzo powoli, mimo ze je jak slon
dziecko normuje sie w czasie 2 tyg na wage, spokojnie przybierze swoje, ok ze polozne sprawdzaja Wam regularnie
wczesniaki do 5tyg normuja sie i dzieci z niska waga urodzeniowa 2-2,5kg
mi od urodzenia spadla z 3240 na ponad 10proc a w 5 dobie miala 2980 wiec nadrobila do wypisu ok
-
Malwina89 wrote:Współczuję tak okropnego ząbkowania Limerikowo. Nie dosc ze dziecko cierpi to i rodzice. A uzywasz jakies masci na dziąsełka?
dzieki Malwina
kazdy z nas to przeszedl , przejdzie i Lola i my z nia :--))
troche pomaga teething gel Nelsons z masazem dziasel ale to na chwile doslownie
w sob i niedz dawalismy 2x nurofen
pomaga smoczek, gryzienie paluszkow, pieluchy, walka trwa na zębyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:12
-
nick nieaktualny