Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze tez bym poszla na MTV. Zazdroszcze
Paula ale lipa z tymi bankami Mam nadzieje ze oczko Tiagusiowi przejdzie.
Wiecie ze moj tez tak sie potrafi rozplakac ale przez sen. Dobrze ze nie czesto bo ostanio to az sie roztrzeslam ze strachu.
Vixen super masz to nosidelko I pieknie wygladacie. Ja sie raczej na miasto tak nie wybiore bo jak maly zglodnieje to zanim go z chusty wyciagne to sie zaplacze.
Malwinko po zrobieniu pranka poczujesz juz ulge I chyba ci zostanie tylko spakowanie torby do szpitala. Wow!Carola55 lubi tę wiadomość
-
Czesc konietki.
Malwinko nie wiem co u Asi. Nasza wspolna kolezanka wyslala mi zdjecia Milanka ale bez zgody Asi ńie moge ich tu publikowac mam nadzieje ze rozumiecie. Jesli Asia bedzie chciala to sama sie do nas odezwie...
Hahaua Vix co sie usmialam z tw przygod z karmieniem i jedzeniem kanapki fajne sa takie sytuacje
A ja dzis rano myslalam ze padne!!! Jak codzien gadalismy z Tiago na przewijaku i w pewnym momencie wyrwalo mu sie "ma - ma"!!! Hahah totalńie przez przypadek ale on juz czasem laczy sylaby i teraz poprostu mu sie tak zlozylo ale ile bylo radosci i lezka w oczach
Tyger ja z chusta doszlam juz do takiej wprawy ze badzo szybko ja rozwiazuje i motam to kwestja cwiczenia i serio idzie szybko.
My na spacerki wychodzimy raczej jak Tiago jest pojedzony
-
nick nieaktualny
-
Paula, wspolczuje z bankiem ale nic na sile. Najwazniejsze, ze macie gdzie mieszkac i Tiagus zdrowo rosnie, a z domkiem jeszcze bedziecie mieli okazje, moze na wiosne znowu rozpatrza wam wniosek lub znajdziecie lepszy bank. Po tym kryzysie duzo nistety sie zmienilo z nieruchomosciami i banki maja zaostrzone reguly, nam sie udalo wziasc mortgage jeszcze przez kryzysem - chcoc niestety ceny nieruchomosci tez byly wtedy wyzsze, ale juz nic z tym nie zrobie.
Krysti, dobrze ze juz byla policja i zalatwila sprawe z tym mieszkaniem, nie stresuj sie za duzo przez to, najwazniejsze ze u siebie w miszkanku masz spokoj i bezpiecznie. -
nick nieaktualny
-
Laski jestem przerazona!!
Od jakiegos juz czasu (dosc dlugiego) jak wiecie Tiago pakuje piachy do dzioba...
Ale ostatnio cmokanie przerodzilo sie w jezdzenie cala piescia po dziaslach gornych... Doslownie jak by swiezba mial sie drapie
Pokazalam filmik moim laskom na wrzesniowkach co on wyprawia i te co maja juz dzieci pisza ze moga mu isc zeby!!! Wtf????!
Zbladlam kolezanka mi pisze ze ona pierwsze miala w wieku 2.5 mies
Wiadomo ze nie musza mu juz sie przebic ale co jesli serio to zeby?? Ja zwariujetyger lubi tę wiadomość
-
Haha Paula my wczoraj sie śmialiśmy z mężem bo mały płakał do cycka (bo cieżko poczekać 10sec aż sie rozepne ze stanika :<) i wlasnie jak płakał to robił 'ma ma ma' normalnie jakby mnie wolał.
Ja w ogole jutro muszę przejrzeć ciuszki 3-6msc bo jeśli niektóre 0-3 sa juz za małe to pewnie niektóre tamte beda juz dobre.
My mielismy dziwna noc bo mały sie obudził cos koło 5am i sie strasznie wiercił. Tzn nawet sie nie obudził. Cycka nie chciał, w pampersie sucho. Wkoncu znalazł sobie pozycje na brzuszku wygodna i zasnął. A wstaliśmy dopiero po 11
Krysti gratulacje! Aaaa kolejny siusiak bedzie drużyna piłkarska jak tak dalej pojdzie i zapisałam sobie Twoj numer dam znać jak bede szła na miasto następnym razem. -
Paula ja miałam pierwszy ząb jak miałam 3 miesiące... ale moja matka karmiła mnie piersią do chyba 2 roku życia wiec nie mogło byc tak źle chociaż ja sobie nie potrafię wyobrazic bo takiemu maluszkowi nie powiesz 'nie wolno gryźć mamusi' xD
A patrzyłaś mu na dziąsełka? Widać cos?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Tyger nie przejmuj sie u dzieci nie jest 'normą' spać cała noc tak czy siak. Ja przestałam patrzeć na zegarek za każdym razem jak mały sie budzi bo jak budził sie często to ja przez to ze wiedziałam która godzina to czułam sie jeszcze gorzej. Teraz tylko zamieniam w nocy strony/cycki i tyle.
Na wszystkie dzieci wkoncu przyjdzie czas ze beda spały cała noc prędzej czy pózniej.tyger lubi tę wiadomość
-
Haha smieszne to ich "gadanie" a moj T mowi do malego: przeciez sie umawialismy ze pierwsze slowo to bedzie tata
U nas z ubranek 0-3 zostaly moze ze 3 pajace tyle. Zamowilam worki prozniowe i w pon pakjemy pol komody ubranek.
Ostatnio troche malemu pokupilismy i wszystko juz 3-6. Poprostu makabra jak te dzieci rosna
Uu to sie ladnie wyspaliscie Vix!! I masz racje. Nie ma sie co przejmowac bo dzieci potrzebuja jeszcze papu w nocy. Choc u nas i tak super bo Tiago zawsze tylko 2 razy je z czego ten drugi jest o 5 lub pozniej
Wez i ty mnie nie strasz zebami ja sobie tego nie wyobrazam. Moj maly chlopczyk i zeby pewnie to przjsciowe. OBY!!!
Choc jak jechalam mu palcem po dziaslach to ma w jednym miejscu takie twarde...ale moze mi sie wydaje...
A do nas na 20 przychodza znajomi wiec kapiemy malego wczesniej ciekawe czy bedzie ladnie spal
-
Tak tak, to sa procenty, ale to sie nie nazywa piwo tylko jakos inaczej. Od polowy puszki nic sie nie stanie. Ja wlasnie obalam ta polowke
Paula ale numer z tymi zebami Az jestem ciekawa czy mu przejdzie, czy sie cos wykluje. Informuj nas na biezaco.
Vixen ja tez juz nie patrzylam na zegarek ostatniej nocy bo sie nie chcialam wkurzac
Zastanawialam sie czy to nie przypadkiem przez moje picie kawy. Ale z drugiej strony jedna filizanka dziennie nie powinna szkodzic.
A tak wogole to zauwazylam ze wicej mleczka mam chyba bo znowu musze uzywac wkladek bo mi leci -
Kurde ja sie boje wypic cokolwiek % nawet jak mam mleko odciagniete gdyby sie cokolwiek dzialo to bym sobie wyrzucala ze to przez to ze mi sie % zachcialo ehh
Ekhemmmm ja mam nadzieje ze to chwilowe i ZADNE zeby mu nie ida!
A kawke pije sobie inke z mlekiem bez laktozy bo mi takie posmakowalo
I bez wkladek ani chwile nie dam rady bo tak cieknie. Raz pol h nie mialam to bylam zalana po pas