Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vix na szczescie to ulewanie chwilowo ustalo. Zobaczymy jak bedzie dalej.
Niby fakt że dzieci ulewaja ale u nas wlasnie wczesniej wogole sie nie zdarzalo i dlatego mnie to zaniepokoilo...
Tiago dzis dosc marudny... Znow oczko mu przyropialo i tak pcha piesci do buzi ze szok. I w zasadzie nie po to zeby ciumkac tylko ewidentnie jezdzi nimi po gornych dziaslach. Gdyby nie to ze tyle co skonczyl 2 mies byla bym pewna ze zeby mu ida
Dzis nas odwiedza kolezanka T z pracy a jutro jedziemy na ciuszkowe zakupy
Biedne te nasze dzieciaczki poklute.. Ale pocieszam sie ze to dla ich dobra!!
Vix kupilam wczoraj Palmers lotion i bede uzywac. Zobaczymy jakie beda efektyMalwina89 lubi tę wiadomość
-
Paula moj Charlie gryzie piąstki, jak mu się da palca do buzi to zaciska dziąsłami tak mocno. Z tego co wyczytałam to bardzo mozliwe ze idą ząbki - co nie znaczy ze wyjdą, tylko się tam wypychają w gore. Podobno to idzie fazami. Po troszeczku co jakiś czas się ruszają. Sa tez dzieci które się rodzą juz z ząbkiem to musi byc masakra karmić takiego piersią xD
Paula mam nadzieje ze i Twoim rozstępom Palmers pomoże -
Tak wczoraj spacerowaliśmy tak pizgalo wiatrem ze Charliego nawet nie było widać tak go opatulilam mały zasnął odrazu. A jak chodziliśmy po sklepach to oczy jak guziki i oglądał wszystko muszę przyznać ze mi tez się bardzo podoba mieć go w nosidle zamiast w wózku. Wszędzie mozna wejść, po schodach i w ogole. I mozna całować główkę kiedy się chce
Tylko muszę kupic sobie plecach zeby nosić pampersy itp.Carola55, Krysti, Malwina89, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
Vix tez wlasnie slyszalam o dzieciach co rodza sie z zebami... Szok bala bym sie karmic
Tez licze na to ze Palmers sie sprawdzi
Vix gdzie Karolek ma nozki w tym nosidle bo nie trybie ?
Wogole to super wygladacie
Tez uwazam ze nosidla/chusty sa mega wygodne
-
Vixen, super to nosidelko, fajnie, ze tak malemu w nim dobrze i od razu w nim zasypia, to znaczy ze mu wygodnie, to ciekawa alternatywa dla gondoli. Musze sama pomyslec czy sobie takiego nie kupie... no i jaka wiez sie jeszcze utrwala z dzieciatkiem
Dobrze, ze juz czujecie sie leipiej :_
-
Limerikowo wrote:Vixen na watku szkockim ma hustawke a taka pol lezaca i ok jej sie sprawdza
Witam! Dziewczynki szukam info o jakieś fajnej huśtawce dla dzidzi powyżej 4 miesiąca? Ktoś ma?
Viksen mogłabym Cię prosić o jakiś opis i relacje z użytkowania?
Proszę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 23:56
-
Cześć onka tak my kupiliśmy Chicco Polly up swing, na eBayu za £80. Wiadomo każde dziecko inne ale moj Charlie w niej i śpi i się bawi. Siedzenie kładzie się prawie na płasko i moj mały śpi sobie na boczku. Puszczam mu wtedy szum fal bo to lubi. Jest 5 rożnych odgłosów/melodii. 4 prędkości bujania i to wszystko na pilot.
Daszek z zabawkami jest bardzo elastyczny ze tak powiem bo mozna go mocno w gore i w dół przesuwać zależy jak dziecko chce mieć zabawki (które sa odczepiane).
I siedzenie ma wibracje. U nas się sprawdziło super wiec polecam jak masz jakieś pytania to walonka79 lubi tę wiadomość
-
Vixen wrote:Cześć onka tak my kupiliśmy Chicco Polly up swing, na eBayu za £80. Wiadomo każde dziecko inne ale moj Charlie w niej i śpi i się bawi. Siedzenie kładzie się prawie na płasko i moj mały śpi sobie na boczku. Puszczam mu wtedy szum fal bo to lubi. Jest 5 rożnych odgłosów/melodii. 4 prędkości bujania i to wszystko na pilot.
Daszek z zabawkami jest bardzo elastyczny ze tak powiem bo mozna go mocno w gore i w dół przesuwać zależy jak dziecko chce mieć zabawki (które sa odczepiane).
I siedzenie ma wibracje. U nas się sprawdziło super wiec polecam jak masz jakieś pytania to wal
Vixen bardzo Ci dziękuję za opis A do jakiej wagi jest ta huśtawka, bo moja mała ma już 7kg więc szukam czegoś na dłużej a nie na chwilę -
Czesc laseczki
Musze sie koniecznie pochwalic ze Tiago spal dzisiejszej nocy od 21 do 4.30 zjadl cycocha i wstal o 8
Statnio spanko idzie mu coraz lepiej prEsypia spokojnie po 5 h choc czasem sa noce ze budzi sie po 3-4 ale juz zadziej
Teraz tez ma drzemke a ja koncze gotowac leczo
Potem musze sie ogarnac bo jedziemy na shopping. Mam nadzieje ze jak sie teraz tak wyspi to nie bedzie wojowal na zalupach
I strasznie sie ciesze ze juz weekend bo T znow bedzie z nami cale dwa dni jupii
Wogole to wczoraj bardzo mnie zachecal zebym sie zapisala ja silke albo zumbe albo inne tego typu "rozrywki" zebym konieczńie miala czas dla siebie
On zadeklarowal sie ze bedzie zostawal z synkiem
Ja jednak chyba poczekam do konca tego 3 mies z aktywnoscia fiz tj radzila polozna... wole dmuchac na zimne :p
Jak u was?? Jak maluszki?
A nasze brzuszkowe mamy jak tam sie czuja?
Szkoda ze Asia sie nie odezwala nawet zdankiem zeby sie pochwalic Mlanem
Ja to na porodowce zyc bez was nie moglam hahahahaha a i Vix i Tyger zdawaly na biezaco relacjetyger, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Onka to byś musiała sobie wygooglac bo nie wiem, a papierki od niej wyrzuciłam ale wydaje mi się ze ona jest na te pierwsze miesiące bo ma wkładkę dla malutkiego dziecka. Ale moze Chicco ma cos podobnego tylko dla większego dziecka? Bo no jak pisałam ta jest świetna i jak mały z niej wyrośnie to bede szukać takiej samej.
Paula na zdjęciu widać takie małe niebiesko-czerwone przy moim biodrze - to Charliego stopka on jest jeszcze z wkładka dla niemowlaka wiec tak jakby ma takie krzesełko tam ale nie na długo bo to jest do 7kg a wczoraj go zważyłam i ma 6kg
My mielismy super nocke. Sprawdzałam mu wczoraj cały dzien temp i w nocy, to podskoczyła o stopień i spadła. Mały był szczęśliwy wiec pierwsze szczepienie przeszliśmy spokojnie
Paula cudowne macie nocki u mnie Charlie juz kilka nocy pod rząd budzi się ale nie chce jesc i zasypia spowrotem wiec wydaje mi się ze moze tez wkrótce pominie te pobudki. Ale muszę przyznać ze dla mnie dwie pobudki w nocy są ok. Nawet gdyby miał się tak budzić jeszcze długo to bym przeżyła.
I nas pogoda masakryczna. W nocy wiatr wiał strasznie, ale ja tak lubie leżeć i słuchać jutro goscie wyjeżdżają wiec dzisiaj jeszcze na miasto idziemy i do Cosmo zjeść bo oni chcą się, ze tak powiem, 'nawpierniczac'
Ja tez czekam na foto Milanka i relacje z porodu ja jak rodziłam to mąż mi przypominał żebym do was pisała hahatyger lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa teraz tam widze cosik:P bo zastanawialam sie jak on tam siedzi jak nozek nie widac
Jeszcze troszke i mam nadzeje ze wszystkie dzieciaczki dadza nam pospac
Wiesz ze mi tez te 2 pobudki nie przeszkadzaja!! Serio tez wstawalam wyspana
Krysti ale super wygladasz!!! slicznotka i taka masz mila buziulke
A brzuszek jak pileczkaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Aaa teraz tam widze cosik:P bo zastanawialam sie jak on tam siedzi jak nozek nie widac
Jeszcze troszke i mam nadzeje ze wszystkie dzieciaczki dadza nam pospac
Wiesz ze mi tez te 2 pobudki nie przeszkadzaja!! Serio tez wstawalam wyspana
Krysti ale super wygladasz!!! slicznotka i taka masz mila buziulke
A brzuszek jak pileczka -
nick nieaktualnyDziewczyny pisalam wam o mieszkaniu tym umnie w budynku piętro nizej co jest i znow ktos tam wlamal się ,dzwi otwarte na szerokosc lozko na lózku koc posciel ubrania buty porozwalane swiatlo się pali masakra ,zaraz ma policja przyjechac i obadać sprawe ,bo ten gosc co pod nami mieszkal z tą babką w wieku ja wiem 35 lat on jakis psychiczny byl i bił ją po nocach krzyczał i wogole ? No i czekam na Policje niech cis zrobią z tym bo ja się boje z domu nie wyszlam tylko jak zobaczylam to mieszkanie otwarte tak na gore ucieklam i czekam na mojego juz do domu jedzie jeju .