Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
loszcz wrote:
tylko znowu jakąś głupote napisali bo chcą payslipy a na samozatrudnieniu po prostu ich nie mam .
to wtedy papier o rocznym dochodzie, skladkach odprowadzonych i podatkach zaplaconych bedzie adekwatny do przedstawienia w urzedzieloszcz lubi tę wiadomość
-
Vix tak tez zrobimy zycie jest zbyt krotkie zeby sie umartwiac. Poki jestesmy razem i zdrowi reszta to tylko dodatek
No i ciesze sie z tw zdrowych cycuszkow hehe super wiesci Karolek napewno uradowany
Hehe ten femaltiker jest pyycha jak nie dla mleczka to dla smaku bym pila daj znac jak sie sprawdzil u ciebie
Dziewczyny mamy chyba problem z Tiago on NIGDY nie ulewal do tej pory a od 2-3 dni juz kilka razy i to tak porzadnie
Albo takim juz strawionym mlekiem (no to jest niby normalne choc dla mnie nie bo pojawilo sie to NAGLE) a juz 2 razy taka "woda".. Przezroczystym plynem. Bylo tego bardzo duzo i zakrztusil sie w nocy!!! Myslalam ze umre
Nie daje mu zadnej wody, herbatek...
Macie pomysl co i z kad to??
Jestem zalamana i boje sie takich zakrztuszen w nocy...
Jak to nie przejdzie do konca tyg to w pon zamawiam wizyte do gp bo i tak ide na pobranie krwi.
p.s dobrze ze mam chuste bo ide sama
-
Paula o nas tez mala ulewala takim serkiem, niestrawionym mleczkiem nawet jak odbila w miare
teraz juz coraz mniej takich wypadkow na ubrania i lapanie na tetre
coraz lepiej je i cala ja i kanapa juz nie w mleku everywhere
a plyn przezroczysty to po prostu bylo za duzo i nie ulozylo sie mleczko w malym brzuszku, zwieracz na czas nie zamknal zoladka bo ksztaltuje sie caly czas i voila ulewanie a ze sporo to i poszlo na zakrztuszenie
my nawet do 20min nosimy czasem by odbilo sie i przyjelo ok a juz jest co nosic :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:31
-
Krysti super bryka, naprawdę mi się podoba. Tak czy siak najlepiej przejechać się obejrzeć w realu.
Vixen ciesze sie ze antybiotyk pomógł, oby już żadne podobne problemy nie wracały .
Tyger masz naprawdę dzielnego syna, dobrze że czuł sie lepiej kolejnego dnia
Limerikowo super fotki, mała jest przesłodka :*
My wczoraj złożyliśmy łóżeczko już wszystko gotowe i tylko czekać na syneczka .
To łóżeczko rozkłada sie i może w nim spać dziecko do 5 lat
Teraz uciekam, bo do Primarka lece. papaloszcz, Limerikowo, Krysti, Carola55, tyger lubią tę wiadomość
-
Wow, Malwinka, widze ze przygotwania na calego, lozeczko super, teraz tylko czekac na rowiazanie. Ja swoje bede skladac po swietach, bumpery tez juz mam
Vixen, super ze juz czujesz sie lepiej, dobrze ze leki ci tak szybko pomoglyMalwina89 lubi tę wiadomość
-
Sowy u was mi sie strasznie spodobały i tez musiałam kupić . My na zakupy do Livingston w sobote chcemy jechac z moim bo ma wolne . A jutro zaczynam pranie ciuszków maluszka. A myślicie dziewczyny ze jak wypiorę pieluszki tetrowe z flanelowymi to nic sie nie stanie, jak wy prałyście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:41
-
Limerkowo mi sie dopiero twoje fotki udalo zobaczyc bo mi belly zawiesilo. super zabawa na basenie Az nie moge sie doczekac az my pojdziemy. Chyba w piatek.
Paula mi sie wydaje ze to z tego ze Tiagus wiecej je, szybciej leci mleczko i lyczki zatem wieksze. To tak na moja logike. Iteraz trzeba czekac dluzej az sie odije. Tak jak pisze Limerkowo, nawet 20 minut.
Malwinko lozeczko sie pieknie prezentuje. Nic tylko czekac na tego maluszka zeby sie wyklulMalwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwinko moja nie farbowala ale ja mam tylko jedna i pralam na 60 stopni
Jak masz mocne kolory to mozesz wymoczyc ale nie powinny barwic
Tyger moze tak byc... Ale przestraszylam sie nie na zarty. Dzis polozylam go na specjalnej poduszce do spania i ciekawe jak sie sprawdzi...Malwina89 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Limerikowo jak z tw przesylka?? Odnalazla sie??
pracuje nad tym, ale bida
mozna osiwiec przez ta przesylke, dostalam piekny i dl email od firmy oczyw podparty regulaminem z all stron, ze wsiaklo niby plus nie dostane odszkodowania bo... mama kablem zwiazala solidnie ehhhhhhhhhhhhh, czyli zle zapakowala
spuscilam powietrze przez 2 szklanki cydra wczoraj z mezem, maz wkurzony na tesciowa za paczke, na firme kurierska etc
pewnie trzeba czekac jak paczka okrazy glob ziemski i wroci do Pl
jednym slowem bajzel
jak paka wroci to na pewno juz nei max kurier bo nawet po ludzku biorac nie umawiali sie ani tym ani poprzednim razem co do odbioru i doreczenia
nei wiem jak tak mozna prowadzic biznes
uslayszalam ze to wlasc GSL i max kurier to niby tylko posrednik, no posrednik ale zapalcone mial, szkoda gadac...
1y raz mam taka kiepska sytuacje
patrzalam fajna i tansza str ma apaczka z logowaniem, listem przewozowym etc
1ym zd: madry Polak po szkodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:54
-
O kurka no lipa straszna
A to mama tw zle zapakowala i o to maz zly??
Ehh moja mama to tez taka nadgorliwa zawsze tlumaczy sie jej zeby nie upiekszala bo to nie prezent na swieta ale ona swoje na szcżescie nigdy problemu nie bylo.
Oby jednak paka wrocila...
-
nick nieaktualnyJa tak z książką miałam haha mama moja mi wysłała książkę zapomniałam jej powiedzieć by drukowanymi prostymi pisała adres wszystko haha bo tu tumany no i był z poczty ciulas nie mógł odczytać litery R to kuzwa wpisał L i wyszła dupa awizo leży dwa tyg prawie ja przechodzę mowię do kogo to awizo mysle sobie kuźwa napewno do mnie bo oni nie potrafią odczytać mojego nazwiska gamonie pojechałam na awizo inne nazwisko na paczce z książką inne nie chcieli mi wydać moj zaczoł się kłucic , zapytali nas kto nadawca o adres z polski naszczęście mama napisała adresata i wydali nam
-
Czesc dziewczyny, moejmu dziecku znowu korba odbija. smiechy w srodku nocy, lizanie raczki a spanie jak na recepte. Wyspal sie w dzien, bo ciagle na swiezym powietrzu to potem spac sie nie chce. Za to zauwazylam ze po takim dluzszym spaniu wstaje z nowymi umiejetnosciami, dzwiekami. Teraz zaczal sie w glos smiac Jutro idziemy na basen
A ja dzie poszlam do przychodni na moj post natal check. siedzialam tam 45 minut bo p.szanowna doctor miala poslizg Kev mi napisal ze maly sie obudzil i glodny no to wstalam i powiedzialam im ze wychodze bo 45 minut to stanowczo za dlugo O! nie chce mi sie tam wracac, jakos mnie lekarze odrzucaja. Za duzo tego ostatnio: pobieranie krwi, szczepienia, wyrywanie zeba. Mam dosc szpitali i przychodni niech wysylaja za mna list gonczy
Moje dziecko bedzie jednak malym rudzielcem Tak fajny kolorek mu sie pojawia na glowce. UwielbiamKrysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Paula czytałaś cis na necie o tym? Tez mi się wydaje dziwne ze nagle po dwoch miesiącach zaczął tak ulewac? a jak dzisiaj jest?
Ulewanie wiadomo jest normalne bo mięśnie żołądka sa jeszcze słabe ale to od poczatku by mu się ulewało?
Tyger u nas jest to samo - mały cyca, śpi i budzi się z czymś nowym teraz zaczął wydawać nowe odgłosy.
Od kilku dni płacze w samochodzie jak się auto zatrzyma to on w ryk. I to prawdziwe łzy lecą. Bede próbować rożne zabawki mu brać moze jak się czymś zajmie to nie bedzie... Mam nadzieje ze przejdzie mu to do wyjazdu do polski bo do Glasgow będziemy jechać na samolot.
My mielismy dzisiaj szczepienie. Ja ryczałam jeszcze zanim się zaczęło mały krzyczał mocno ale szybko się uspokoił na szczescie. Ja płakałam razem z nim. Daniel chciał go wziąsc jak go kłuła ale wolałam go mieć w ramionach i płakać przytulając go.
Uszykowałam sobie na kanapie wszystko czego potrzebuje, wyciągnęłam cycka i siedzimy tak dwie godziny. Przytulamy się i mam nadzieje ze nie bedzie zle.
Tyger nam H.V kazała kupic Infant Paracetamol Suspension jako ze jest po szczepionce. Dostaliśmy za darmo w minor ailment clinic w aptece.
Powiedziała tez ze ina calpolu w ogole odradza dawać dzieciom bo jest słodki. Dobrze ze mi powiedziała bo ja nie chce Charliemu dawać nic słodkiego i jedzenie zacząć od warzyw. A potem dopiero słodziutkie, pyszne owoce