Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWczoraj malenstwo dwa razy się przekręcało i sobie nózką albo rączką mamcie od środka głaskało uczucie nie z tej ziemi haha dobrze ze to powoli przebiega i przyzwyczaja kobiete wczoraj z mamà rozmawiałam pyta się mnie czy mam brxuch zniekształcony a ja ze tak czasem mam wypuklony z lewej to mama się zaczela smiac i mówi ze to dziecko sobie siedzi bo jak spie na lewej stronie to się umiejscawia z lewej . Tak jak Paula mówilaś o swoim ze zniekształcony był czasem
Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Bardzo ladnie Paula napisałaś . Ważne ze jestescie zdrowi i kochacie sie, ze jesteście razem we trójka. Nie ma co sie załamywać, marzenie o domku spełni sie wczesniej czy później. Zycze ci z całego serca zeby spełniło sie jak najwczesniej jesy to możliwe .
Noo kurcze to juz tuż tuż . Nawet do mnie to nie dociera jeszcze ze za miesiac moge sie juz rozpakować . Tak ten czas leci. Dzis czekam na kuriera z łóżeczkiem , pewnie jak mój wróci z pracy to będzie skręcał .
Vix jak sie czujesz? Tyger jak dzis Victorek po usunięciu ząbka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:56
Krysti lubi tę wiadomość
-
Vixen jak sprawy stoja z cycuchem? Mam nadzieje, ze lepiej.
Paula, glowa do gory Bedziesz miala swoj domek napewno, to tylko kwestia czasu.
Malwinko to juz juz Nakwazniejsze ze dobrze sie czujesz. Tak jak napisala Paula, przyszle mamusie niech sie teraz lenia bo potem nie bedzie czasu
Krysti super ze cie tak to cieszy, potem bedzie mocniej a nawet bolesnie Ja wole miec malenstwo kolo mnie niz we mnie.
Victor czuje sie bardzo dobrze. Zaluje ze nie poslalam go dzis do szkoly, bo wariuje, pyskuje i wchodzi mi na glowe. wiec zdecydowanie wszystkie bole mu juz przeszlyKrysti, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytyger wrote:Vixen jak sprawy stoja z cycuchem? Mam nadzieje, ze lepiej.
Paula, glowa do gory Bedziesz miala swoj domek napewno, to tylko kwestia czasu.
Malwinko to juz juz Nakwazniejsze ze dobrze sie czujesz. Tak jak napisala Paula, przyszle mamusie niech sie teraz lenia bo potem nie bedzie czasu
Krysti super ze cie tak to cieszy, potem bedzie mocniej a nawet bolesnie Ja wole miec malenstwo kolo mnie niz we mnie.
Victor czuje sie bardzo dobrze. Zaluje ze nie poslalam go dzis do szkoly, bo wariuje, pyskuje i wchodzi mi na glowe. wiec zdecydowanie wszystkie bole mu juz przeszlytyger lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwina89 wrote:Przyzwyczajaj się Krysti do częstych ruchów . Tez miałam z jednej strony twardszy brzuszek, zniekształcone. Teraz wyglądam jak bym piłkę połknęła haha. Ciesz sie ta chwila bo szybko mija .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:52
tyger lubi tę wiadomość
-
Czy ja wam juz pisalam ze jestescie wspaniale, kochane i nie ocenione w pocieszaniu? :*
Zawsze mozna na was liczyc
My dzis po kolejnym spacerze w chuscie i maly jest zakochany znow spal
Ojj Tyger to mialas dzien przeprawy z chlopcami
Krysti ale super ze maluch tak cie zaczepia potem bedzie zaczepial z drugiej strony brzuszka
Manuelka fajne imie- bardzo pozytywnie mi sie kojazy.
Moj syn ma dzis dzien smieszka. Normalnie brechta caly dzien az moja mama miala lezki w oczach bo jak z nia na skypie gadalam to maly zacieszal. Ehh ciezko mamie bedzie do swiat bez niego wytrzymacLimerikowo, Krysti, Malwina89, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wreszcie wózek z moim znaleźliśmy bo mój i ja to my tych małych kółek nie lubimy przednich a tylne większe i mamy model który na 100% bedzie u nas uffff http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd8d081b415a.jpg są rozne kolory także gdyby okazało się ze pisiorek sie pokaże na usg w sobotę o 13.40 to bedzie pomarańczowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:09
Carola55, Limerikowo, Malwina89, tyger, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dopiero z pracy wrocilam, koniec miesiaca wiec czasem trzeba posiedziec dluzej, jeszcze tak dwa razy i to na tyle ..... nie moge sie doczekac, ale pewnie jakos zleci przez swieta itd... brzuszek juz ladnie rosnie i maternity ciuchy poszly w ruch na calego
Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:A ja dopiero z pracy wrocilam, koniec miesiaca wiec czasem trzeba posiedziec dluzej, jeszcze tak dwa razy i to na tyle ..... nie moge sie doczekac, ale pewnie jakos zleci przez swieta itd... brzuszek juz ladnie rosnie i maternity ciuchy poszly w ruch na calego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:27
Carola55 lubi tę wiadomość
-
No jeszcze jakies bluzki mam luzniejsze, ale juz spodnie ciazowe, spodniczke i jeansy nosze bo innaczej by sie nie dalo, u ciebie tez brzuszek bedzie juz coraz bardziej widoczny.
Ja to po malu 'kulac' sie zaczynam. jeszcze pare dni i zaczne trzeci trymest i intensywna faze wzrostu dzieciatka.
Vixen pewnie odpoczywa i sie kuruje, bo faktycznie cos sie nie odzywaKrysti, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:No jeszcze jakies bluzki mam luzniejsze, ale juz spodnie ciazowe, spodniczke i jeansy nosze bo innaczej by sie nie dalo, u ciebie tez brzuszek bedzie juz coraz bardziej widoczny.
Ja to po malu 'kulac' sie zaczynam. jeszcze pare dni i zaczne trzeci trymest i intensywna faze wzrostu dzieciatka.
Vixen pewnie odpoczywa i sie kuruje, bo faktycznie cos sie nie odzywa -
Dziewczyny wybaczcie jeśli ten temat już był poruszany wcześniej ale nie chce mi się 178 stron forum czytać więc zapytam: gdzie kupowałyście chusty? W PL czy w UK?
Zastanawiałam się nad zakupem ale nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę ani gdzie takową nabyć aby była w miarę dobra jakościowa i wygodna dla mnie i dla maleństwa.Jakieś podpowiedzi???
-
a jeszcze bym zapomiała zapytać o maternity,otóż jestem samozatrudniona i mam termin na 22 marca kiedy mogę iść na macierzyński i gdzie mam to wszystko załatwić?Czy jest jakiś termin składania papierów o macieżyński czy po prostu każdemu się należy?Nie mam dzieci,nigdy nie miałam ani benefitów ani absolutnie żadnej pomocy od państwa i nawet nie wiem odczego mam zaczac...
-
z tego co pamietam to Paula kupila chuste i jest zadowolona
ja z Vixen mamy tule nosidelko i tez ok
jesli chodzi o chuste o material powinien byc z miekkich i rozciagliwych, wytrzymalych wlokien
lepiej tu ok finansowo zainwestowac
chusty mozna popatrzec na amazon, e bay ale takze pl allegro
http://www.kangurkowo.pl/webpage/jaka-chusta.html
http://www.babytula.pl/collections/chusty-do-noszenia-1Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 21:08
Krysti, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:a jeszcze bym zapomiała zapytać o maternity,otóż jestem samozatrudniona i mam termin na 22 marca kiedy mogę iść na macierzyński i gdzie mam to wszystko załatwić?Czy jest jakiś termin składania papierów o macieżyński czy po prostu każdemu się należy?Nie mam dzieci,nigdy nie miałam ani benefitów ani absolutnie żadnej pomocy od państwa i nawet nie wiem odczego mam zaczac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 21:10
loszcz lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:a jeszcze bym zapomiała zapytać o maternity,otóż jestem samozatrudniona i mam termin na 22 marca kiedy mogę iść na macierzyński i gdzie mam to wszystko załatwić?Czy jest jakiś termin składania papierów o macieżyński czy po prostu każdemu się należy?Nie mam dzieci,nigdy nie miałam ani benefitów ani absolutnie żadnej pomocy od państwa i nawet nie wiem odczego mam zaczac...
w Irl sa str citizen information i tam jest all wyjasnione, pewnie podobne str i biura w UK tez saKrysti lubi tę wiadomość