X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale tu cisza nastała jej :)
    no ja weekend w job, wiec pracy w domu i w robocie nie brak a czlowiek ma tylko 2 rece a sily juz spozyte, wzmacniam sie kawa i maz tez po dyzurze weekendowym
    po poludniu to juz odplyyyyyyyywam i kawa ratuje na obowiazki sytuacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:57

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo, to jeszcze troche i dopoczniesz w domku, mala podchowalas juz troche wiec mam andzieje, ze da ci odpoczac. Oby z nia tez juz bylo dobrze. Ja poki co wracam do mojej nauki ...

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po scanie wszystko wspaniale dziecko takie aktywne ze jakiś sportman będzie smialy się lekarki serduszko wszystko pięknie się rozwija i wysokie bedzie pani doktor powiedziala :) tak sobie kopał rączkami szperał haha:) po mierzyły wszystko głowke ,brzusio po sprawdzaly wnętrznosci pokazaly wszystko po koleji i z dokladniscią wytlumaczyly co to jest :) 19 cm mierzy taki dlugi jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:03

Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wspaniale wiesci! super ze mialas dobry scan, baby dlugie, aktywne i pompka chodzi ok
    to za pare tyg bedziesz wiedziala plec Maluszka :--)))

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super ze scan udany i ty jestes szczesliwa ze widzilas synusia :). Ja bym chetnie jeszcze raz mojego zobaczyla, jeszcze troszke i bede codziennie ogladac synusia po za brzuszkiem i u ciebie tez zleci :). Wazne ze z bobaskiem wszystko dobrze ;). A ty jak sie czujesz? Pilnuj zeby położna dala ci cetryfikat do macierzyńskiego. Bo nam nie dała i nikt w pracy tego nie wołał. A dzis jezdzilismy po Edim zeby to dostac :/. Na szczęście sie udało bo bez tego nie miałbym macierzyńskiego zaplaconego. A tobie powinna dac po 21 tyg.

Krysti, loszcz lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    Krysti wspaniale wiesci! super ze mialas dobry scan, baby dlugie, aktywne i pompka chodzi ok
    to za pare tyg bedziesz wiedziala plec Maluszka :--)))
    Limerkowo ja syncia mam juz znam płeć dawno byłam prywatnie na scanie :) Ignaś u nas jest :) Polskie imię wybraliśmy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina89 wrote:
    Krysti super ze scan udany i ty jestes szczesliwa ze widzilas synusia :). Ja bym chetnie jeszcze raz mojego zobaczyla, jeszcze troszke i bede codziennie ogladac synusia po za brzuszkiem i u ciebie tez zleci :). Wazne ze z bobaskiem wszystko dobrze ;). A ty jak sie czujesz? Pilnuj zeby położna dala ci cetryfikat do macierzyńskiego. Bo nam nie dała i nikt w pracy tego nie wołał. A dzis jezdzilismy po Edim zeby to dostac :/. Na szczęście sie udało bo bez tego nie miałbym macierzyńskiego zaplaconego. A tobie powinna dac po 21 tyg.
    Malwinka dała mi certyfikat dzisjaj :) następny scan mam w 28 tyg ,cisnienie mam niskie ,czuje się super :) Malwinka a jak ty się czujesz ,bo to juz końcówka u ciebie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:12

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, Malwina macie jakies scany-fotki by sie pochwalic nam?

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego malutkiego szkraba stópka :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da7038ba565.jpg

Limerikowo, Malwina89, loszcz lubią tę wiadomość

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2vinpzp.jpg

Buźka naszego syncia w 24 tyg :).

Dobrze Krysti że dała ci ten certyfikat :). Super ze u ciebie ok, że ciśnienie w porządku. U mnie tez ok w ogóle nie czuje żeby zbliżał się poród :). Wczoraj, może czwarty raz w życiu miałam zgagę ;D. Mam nadzieje ze mały wyjdzie w terminie albo ciut przed :/. Nie chce indukcji :P

Krysti, Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka super focia :) haha jaki slodki jest twoj maluszek :)

Malwina89 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti superowe wiesci. Bardzo sie ciesze i gratuluje :)
    Oby tak dalej.

Ale slodziuchne te wasze szkaraby :) ehh kiedy to bylo ja ja ogladalam Tiago na ekranie aparatu usg :P
    Najpiekniejsze pamiatki :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo, lola to juz duza dziewczynka. A rajtki bombowe :D

Krysti ciesze sie ze wszystko jest dobrze z malenstwem tylko uwazaj na to swoje niskie cisnienie, zebys gdzies nie zaslabla.
    Fotka super i fajowe imie. Ignacy- podoba mi sie :)

Carola twoj chlopczyk tez sie pieknie prezentuje na zdjeciu.

U nas czas leci nieublagalnie. Stanley rosnie, cieszy miche, gada, aktualnie raczki sa w ruchu, albo pcha je do buzki albo probuje juz cos lapac :) Nocki niestety jeszcze z pobudkami ale nie jest zle.

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24driu1.jpg

Krysti, Limerikowo, loszcz, Goosiaczek2 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super ze z maluszkiem wszystko ok i daje o sobie znać cały czas :)

Limerikowo współczuje tego akcydentu z oddechem :/ uff. Mam nadzieje ze się nie powtórzy. Ja tez za każdym razem w nocy jak się budzę to się wsłuchuje czy oddycha mały.

U nas ząb, reflux i skok rozwojowy wiec spędziliśmy cały dzien na kanapie, mały spi na cycusiu :)

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) Tyger jaki twój słodziak jest duży juz :) rosnie jak na drożdżach :) moj mierzy 19cm długi taki :)po ojcu będzie bo tata chłop jak drwal wielki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:12

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki bierzemy udział w konkursie pomożecie? wystarczy się zalogować i oddać głosik z góry dzięki.
    http://www.rossnet.pl/konkursy/galeria,c877f2db-3696-4a88-a3ef-57606deaa2a9,9813664

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti Vix albo Tyger polecila mi zapytac Ciebie w tym temacie...
    Chodzi o zabieg keratynowy na wlosy :)
    Robic czy nie robic?? nie chciala bym miec gorszych wlosow niz mam :P
    Czy faktycznie trzeba urzywac specjalnego szamponu i odrzywki czy wystarczy ze beda bez sls??

Czy mozna potem normalnie zwiazywac wlosy??

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wykonanym zabiegu do mycia włosów potrzebny ci będzie szampon bez soli oznaczony na produktach jako SLS/SLES ,Włosy należy myć tak często jak jest to potrzebne. Po myciu włosów za każdym razem nakładamy odżywkę zawierającą w swoim składzie keratynę. Należy ograniczyć używanie inwazyjnych i wysuszających kosmetyków do układania włosów, szczególnie należy unikać tych zawierających alkohol.
    Ja polecam kreatynowe prostowanie ,kreatyna nie niszczy włosów tylko je odżywia . Ale stosuje się ja do włosów zniszczonych farbowanych rozjasnianych . Nie na naturalne . Włosy mozna wiązać .tyle ze po zabiegu 3 dni głowy myć nie mozna . Ja mam kreatyne orginalną z certyfikatem .I robie dziewczyną i są zadowolone .Musisz patrzeć jakiego produkt i czy orginalny by ci lipy ktos nie wcisnoł pamiętaj ,oszustwa się zdarzają .ja za moja kreatyne place grube pieniądze ostatnio 2,500 zapłaciłam są dwa rodzaje kreatyny do włosów ciemnych i blond ,do blond ja używam niebieską a do ciemnych czekoladową . Maski mam tez .u mnie mozna zamówić nawet całe Estawy do pielęgnacji po kreatynowym prostowaniu ,niewiem jak gdzie indziej jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok echo wczoraj miałam robione :) serducho ok wyniki bedą 23 grudnia jak mi holter na same święta założą :D Ignaš tak kopie juz mocno ze mi brzuch skacze a moj patrzy i się cieszy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:51

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ