X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale tu cisza nastała jej :)
    no ja weekend w job, wiec pracy w domu i w robocie nie brak a czlowiek ma tylko 2 rece a sily juz spozyte, wzmacniam sie kawa i maz tez po dyzurze weekendowym
    po poludniu to juz odplyyyyyyyywam i kawa ratuje na obowiazki sytuacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:57

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo, to jeszcze troche i dopoczniesz w domku, mala podchowalas juz troche wiec mam andzieje, ze da ci odpoczac. Oby z nia tez juz bylo dobrze. Ja poki co wracam do mojej nauki ...

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po scanie wszystko wspaniale dziecko takie aktywne ze jakiś sportman będzie smialy się lekarki serduszko wszystko pięknie się rozwija i wysokie bedzie pani doktor powiedziala :) tak sobie kopał rączkami szperał haha:) po mierzyły wszystko głowke ,brzusio po sprawdzaly wnętrznosci pokazaly wszystko po koleji i z dokladniscią wytlumaczyly co to jest :) 19 cm mierzy taki dlugi jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:03

Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wspaniale wiesci! super ze mialas dobry scan, baby dlugie, aktywne i pompka chodzi ok
    to za pare tyg bedziesz wiedziala plec Maluszka :--)))

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super ze scan udany i ty jestes szczesliwa ze widzilas synusia :). Ja bym chetnie jeszcze raz mojego zobaczyla, jeszcze troszke i bede codziennie ogladac synusia po za brzuszkiem i u ciebie tez zleci :). Wazne ze z bobaskiem wszystko dobrze ;). A ty jak sie czujesz? Pilnuj zeby położna dala ci cetryfikat do macierzyńskiego. Bo nam nie dała i nikt w pracy tego nie wołał. A dzis jezdzilismy po Edim zeby to dostac :/. Na szczęście sie udało bo bez tego nie miałbym macierzyńskiego zaplaconego. A tobie powinna dac po 21 tyg.

Krysti, loszcz lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    Krysti wspaniale wiesci! super ze mialas dobry scan, baby dlugie, aktywne i pompka chodzi ok
    to za pare tyg bedziesz wiedziala plec Maluszka :--)))
    Limerkowo ja syncia mam juz znam płeć dawno byłam prywatnie na scanie :) Ignaś u nas jest :) Polskie imię wybraliśmy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina89 wrote:
    Krysti super ze scan udany i ty jestes szczesliwa ze widzilas synusia :). Ja bym chetnie jeszcze raz mojego zobaczyla, jeszcze troszke i bede codziennie ogladac synusia po za brzuszkiem i u ciebie tez zleci :). Wazne ze z bobaskiem wszystko dobrze ;). A ty jak sie czujesz? Pilnuj zeby położna dala ci cetryfikat do macierzyńskiego. Bo nam nie dała i nikt w pracy tego nie wołał. A dzis jezdzilismy po Edim zeby to dostac :/. Na szczęście sie udało bo bez tego nie miałbym macierzyńskiego zaplaconego. A tobie powinna dac po 21 tyg.
    Malwinka dała mi certyfikat dzisjaj :) następny scan mam w 28 tyg ,cisnienie mam niskie ,czuje się super :) Malwinka a jak ty się czujesz ,bo to juz końcówka u ciebie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:12

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, Malwina macie jakies scany-fotki by sie pochwalic nam?

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego malutkiego szkraba stópka :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da7038ba565.jpg

Limerikowo, Malwina89, loszcz lubią tę wiadomość

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2vinpzp.jpg

Buźka naszego syncia w 24 tyg :).

Dobrze Krysti że dała ci ten certyfikat :). Super ze u ciebie ok, że ciśnienie w porządku. U mnie tez ok w ogóle nie czuje żeby zbliżał się poród :). Wczoraj, może czwarty raz w życiu miałam zgagę ;D. Mam nadzieje ze mały wyjdzie w terminie albo ciut przed :/. Nie chce indukcji :P

Krysti, Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka super focia :) haha jaki slodki jest twoj maluszek :)

Malwina89 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti superowe wiesci. Bardzo sie ciesze i gratuluje :)
    Oby tak dalej.

Ale slodziuchne te wasze szkaraby :) ehh kiedy to bylo ja ja ogladalam Tiago na ekranie aparatu usg :P
    Najpiekniejsze pamiatki :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo, lola to juz duza dziewczynka. A rajtki bombowe :D

Krysti ciesze sie ze wszystko jest dobrze z malenstwem tylko uwazaj na to swoje niskie cisnienie, zebys gdzies nie zaslabla.
    Fotka super i fajowe imie. Ignacy- podoba mi sie :)

Carola twoj chlopczyk tez sie pieknie prezentuje na zdjeciu.

U nas czas leci nieublagalnie. Stanley rosnie, cieszy miche, gada, aktualnie raczki sa w ruchu, albo pcha je do buzki albo probuje juz cos lapac :) Nocki niestety jeszcze z pobudkami ale nie jest zle.

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24driu1.jpg

Krysti, Limerikowo, loszcz, Goosiaczek2 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super ze z maluszkiem wszystko ok i daje o sobie znać cały czas :)

Limerikowo współczuje tego akcydentu z oddechem :/ uff. Mam nadzieje ze się nie powtórzy. Ja tez za każdym razem w nocy jak się budzę to się wsłuchuje czy oddycha mały.

U nas ząb, reflux i skok rozwojowy wiec spędziliśmy cały dzien na kanapie, mały spi na cycusiu :)

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) Tyger jaki twój słodziak jest duży juz :) rosnie jak na drożdżach :) moj mierzy 19cm długi taki :)po ojcu będzie bo tata chłop jak drwal wielki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:12

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki bierzemy udział w konkursie pomożecie? wystarczy się zalogować i oddać głosik z góry dzięki.
    http://www.rossnet.pl/konkursy/galeria,c877f2db-3696-4a88-a3ef-57606deaa2a9,9813664

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti Vix albo Tyger polecila mi zapytac Ciebie w tym temacie...
    Chodzi o zabieg keratynowy na wlosy :)
    Robic czy nie robic?? nie chciala bym miec gorszych wlosow niz mam :P
    Czy faktycznie trzeba urzywac specjalnego szamponu i odrzywki czy wystarczy ze beda bez sls??

Czy mozna potem normalnie zwiazywac wlosy??

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wykonanym zabiegu do mycia włosów potrzebny ci będzie szampon bez soli oznaczony na produktach jako SLS/SLES ,Włosy należy myć tak często jak jest to potrzebne. Po myciu włosów za każdym razem nakładamy odżywkę zawierającą w swoim składzie keratynę. Należy ograniczyć używanie inwazyjnych i wysuszających kosmetyków do układania włosów, szczególnie należy unikać tych zawierających alkohol.
    Ja polecam kreatynowe prostowanie ,kreatyna nie niszczy włosów tylko je odżywia . Ale stosuje się ja do włosów zniszczonych farbowanych rozjasnianych . Nie na naturalne . Włosy mozna wiązać .tyle ze po zabiegu 3 dni głowy myć nie mozna . Ja mam kreatyne orginalną z certyfikatem .I robie dziewczyną i są zadowolone .Musisz patrzeć jakiego produkt i czy orginalny by ci lipy ktos nie wcisnoł pamiętaj ,oszustwa się zdarzają .ja za moja kreatyne place grube pieniądze ostatnio 2,500 zapłaciłam są dwa rodzaje kreatyny do włosów ciemnych i blond ,do blond ja używam niebieską a do ciemnych czekoladową . Maski mam tez .u mnie mozna zamówić nawet całe Estawy do pielęgnacji po kreatynowym prostowaniu ,niewiem jak gdzie indziej jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok echo wczoraj miałam robione :) serducho ok wyniki bedą 23 grudnia jak mi holter na same święta założą :D Ignaš tak kopie juz mocno ze mi brzuch skacze a moj patrzy i się cieszy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:51

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ