Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Ale tu cisza nastała jej
po poludniu to juz odplyyyyyyyywam i kawa ratuje na obowiazki sytuacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 18:57
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz po scanie wszystko wspaniale dziecko takie aktywne ze jakiś sportman będzie smialy się lekarki serduszko wszystko pięknie się rozwija i wysokie bedzie pani doktor powiedziala tak sobie kopał rączkami szperał haha:) po mierzyły wszystko głowke ,brzusio po sprawdzaly wnętrznosci pokazaly wszystko po koleji i z dokladniscią wytlumaczyly co to jest 19 cm mierzy taki dlugi jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:03
Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość
-
Krysti super ze scan udany i ty jestes szczesliwa ze widzilas synusia . Ja bym chetnie jeszcze raz mojego zobaczyla, jeszcze troszke i bede codziennie ogladac synusia po za brzuszkiem i u ciebie tez zleci . Wazne ze z bobaskiem wszystko dobrze . A ty jak sie czujesz? Pilnuj zeby położna dala ci cetryfikat do macierzyńskiego. Bo nam nie dała i nikt w pracy tego nie wołał. A dzis jezdzilismy po Edim zeby to dostac . Na szczęście sie udało bo bez tego nie miałbym macierzyńskiego zaplaconego. A tobie powinna dac po 21 tyg.
Krysti, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Krysti wspaniale wiesci! super ze mialas dobry scan, baby dlugie, aktywne i pompka chodzi ok
to za pare tyg bedziesz wiedziala plec Maluszka :--)))Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwina89 wrote:Krysti super ze scan udany i ty jestes szczesliwa ze widzilas synusia . Ja bym chetnie jeszcze raz mojego zobaczyla, jeszcze troszke i bede codziennie ogladac synusia po za brzuszkiem i u ciebie tez zleci . Wazne ze z bobaskiem wszystko dobrze . A ty jak sie czujesz? Pilnuj zeby położna dala ci cetryfikat do macierzyńskiego. Bo nam nie dała i nikt w pracy tego nie wołał. A dzis jezdzilismy po Edim zeby to dostac . Na szczęście sie udało bo bez tego nie miałbym macierzyńskiego zaplaconego. A tobie powinna dac po 21 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Buźka naszego syncia w 24 tyg .
Dobrze Krysti że dała ci ten certyfikat . Super ze u ciebie ok, że ciśnienie w porządku. U mnie tez ok w ogóle nie czuje żeby zbliżał się poród . Wczoraj, może czwarty raz w życiu miałam zgagę . Mam nadzieje ze mały wyjdzie w terminie albo ciut przed . Nie chce indukcjiKrysti, Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Limerkowo, lola to juz duza dziewczynka. A rajtki bombowe
Krysti ciesze sie ze wszystko jest dobrze z malenstwem tylko uwazaj na to swoje niskie cisnienie, zebys gdzies nie zaslabla.
Fotka super i fajowe imie. Ignacy- podoba mi sie
Carola twoj chlopczyk tez sie pieknie prezentuje na zdjeciu.
U nas czas leci nieublagalnie. Stanley rosnie, cieszy miche, gada, aktualnie raczki sa w ruchu, albo pcha je do buzki albo probuje juz cos lapac Nocki niestety jeszcze z pobudkami ale nie jest zle.
Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Krysti super ze z maluszkiem wszystko ok i daje o sobie znać cały czas
Limerikowo współczuje tego akcydentu z oddechem uff. Mam nadzieje ze się nie powtórzy. Ja tez za każdym razem w nocy jak się budzę to się wsłuchuje czy oddycha mały.
U nas ząb, reflux i skok rozwojowy wiec spędziliśmy cały dzien na kanapie, mały spi na cycusiuKrysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny Tyger jaki twój słodziak jest duży juz rosnie jak na drożdżach moj mierzy 19cm długi taki :)po ojcu będzie bo tata chłop jak drwal wielki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:12
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Krysti Vix albo Tyger polecila mi zapytac Ciebie w tym temacie...
Chodzi o zabieg keratynowy na wlosy
Robic czy nie robic?? nie chciala bym miec gorszych wlosow niz mam
Czy faktycznie trzeba urzywac specjalnego szamponu i odrzywki czy wystarczy ze beda bez sls??
Czy mozna potem normalnie zwiazywac wlosy??
-
nick nieaktualnyPo wykonanym zabiegu do mycia włosów potrzebny ci będzie szampon bez soli oznaczony na produktach jako SLS/SLES ,Włosy należy myć tak często jak jest to potrzebne. Po myciu włosów za każdym razem nakładamy odżywkę zawierającą w swoim składzie keratynę. Należy ograniczyć używanie inwazyjnych i wysuszających kosmetyków do układania włosów, szczególnie należy unikać tych zawierających alkohol.
Ja polecam kreatynowe prostowanie ,kreatyna nie niszczy włosów tylko je odżywia . Ale stosuje się ja do włosów zniszczonych farbowanych rozjasnianych . Nie na naturalne . Włosy mozna wiązać .tyle ze po zabiegu 3 dni głowy myć nie mozna . Ja mam kreatyne orginalną z certyfikatem .I robie dziewczyną i są zadowolone .Musisz patrzeć jakiego produkt i czy orginalny by ci lipy ktos nie wcisnoł pamiętaj ,oszustwa się zdarzają .ja za moja kreatyne place grube pieniądze ostatnio 2,500 zapłaciłam są dwa rodzaje kreatyny do włosów ciemnych i blond ,do blond ja używam niebieską a do ciemnych czekoladową . Maski mam tez .u mnie mozna zamówić nawet całe Estawy do pielęgnacji po kreatynowym prostowaniu ,niewiem jak gdzie indziej jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:23
-
nick nieaktualnyU mnie ok echo wczoraj miałam robione serducho ok wyniki bedą 23 grudnia jak mi holter na same święta założą Ignaš tak kopie juz mocno ze mi brzuch skacze a moj patrzy i się cieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:51
Limerikowo lubi tę wiadomość