Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde tyle razy sie zbieralam zeby napisac i non stop mi nie po drodze
To dlatego ze wszystkie "moje" watki przeniosly sie na fb
Krysti tez mialam holteraz ale w Pl i nie wspominam zle. Co prawda w pracy sie klienci pytali co mi kest bo te kable wszedzie widac ale tak to ok
Oby wszystko i u ciebie wyszlo dobrze
A tw maz musi robic brytyjskie prawko bo mial wypadek? Moj T mial polskie prawko i poprostu wymienil na brytyjskie
Limerikowo my tez dzis w lidlu bylismy kupilam rajstopki dla mojego Ksiecia i body
Myslalam ze te kombinezoniki misiowe beda lepsze ale czego chciec za £6
Wogole rozmiarowka meeega zawyzonaLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kurde tyle razy sie zbieralam zeby napisac i non stop mi nie po drodze
To dlatego ze wszystkie "moje" watki przeniosly sie na fb
Krysti tez mialam holteraz ale w Pl i nie wspominam zle. Co prawda w pracy sie klienci pytali co mi kest bo te kable wszedzie widac ale tak to ok
Oby wszystko i u ciebie wyszlo dobrze
A tw maz musi robic brytyjskie prawko bo mial wypadek? Moj T mial polskie prawko i poprostu wymienil na brytyjskie
Limerikowo my tez dzis w lidlu bylismy kupilam rajstopki dla mojego Ksiecia i body
Myslalam ze te kombinezoniki misiowe beda lepsze ale czego chciec za £6
Wogole rozmiarowka meeega zawyzona -
Ja zdałam prawko w Uk.Teoria nie jest aż taka zła (miałam tylko jeden blad),a hazard jak się jeździ to też nie jest az taki trudny (trzeba uważać na dzieci,rowerzystów,przejścia drogowe,śmieciarki i podjazdy czy coś z nie wyjeżdża)można kupić sobie płytkę z emano i pocwiczyc.Dla mnie problemem była jazda (2 razy oblalam) ale tylko i wyłącznie z mojej własnej winy.Mialam problem z parkowaniem tyłem bo głupia jestem i mi się zawsze myli w którą stronę kręcić
Już prawie 4 lata jeżdżę bez wypadku i mandatu więc nie jest tak źle.Myślę że w Polsce bym nie zdała.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Krysti jak tam serducho?
Mialas te badania?
Dziewczyny w którym tygodni powinnam mieć wizytę u położnej?ostatnio byłam w 16 tyg a teraz już 23 tuż tuż a nie mam nawet jeszcze wizyty umowionej.Co prawda dzwoniłam do nich już kilka razy Ale się zawsze sekretarka włącza i nikt do mnie nie oddzwania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:27
-
Loszcz kochana mnie zawsze położna umawia na ostatniej wizycie, pyta sie czy mi pasuje itd. Sprawdz sobie w książce ciąża czy ci nie wpisała tam wizyty. Kurcze ja na początku miałam co 4 tyg wizyte. Teraz co 3. Powinnas juz dawno miec. Jak nie oddzwaniają to moze do gp sie przejdź, zapytać. A scan połówkowy juz miałaś?
Krysti jak sie czujesz?
Ja po wizycie z położną u nas wszystko dobrze z ciśnieniem, z siuskami, pobrała krew na anemie. Maly jest czaly czas główką na dole ciekawe kiedy sie zacznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:17
loszcz lubi tę wiadomość
-
ja robilam prawo jazdy w Irl, zdalam za 1ym razem i na skuter i potem b
no kombinezony z lidla nie za bardzo, nie bralam, ok ubranka sa z pl str np. www.calineczka.pl, lecimy 5go na chrzciny wiec odbiore przesylke
ja glukoze robilam sama na poczatku ciazy a potem juz w 26tyg z pakietu medicusa w corkloszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwina89 wrote:Loszcz kochana mnie zawsze położna umawia na ostatniej wizycie, pyta sie czy mi pasuje itd. Sprawdz sobie w książce ciąża czy ci nie wpisała tam wizyty. Kurcze ja na początku miałam co 4 tyg wizyte. Teraz co 3. Powinnas juz dawno miec. Jak nie oddzwaniają to moze do gp sie przejdź, zapytać. A scan połówkowy juz miałaś?
Krysti jak sie czujesz?
Ja po wizycie z położną u nas wszystko dobrze z ciśnieniem, z siuskami, pobrała krew na anemie. Maly jest czaly czas główką na dole ciekawe kiedy sie zacznie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Krysti jak tam serducho?
Mialas te badania?
Dziewczyny w którym tygodni powinnam mieć wizytę u położnej?ostatnio byłam w 16 tyg a teraz już 23 tuż tuż a nie mam nawet jeszcze wizyty umowionej.Co prawda dzwoniłam do nich już kilka razy Ale się zawsze sekretarka włącza i nikt do mnie nie oddzwania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 00:45
-
Limerikowo, ja tez wciaz mam polskie prawko wiec akceptuja, ale moze po wypadku to kaza odnowic czy cos .....
A slyszalyscie ta historie juz chyba z przed paru lat w Irlandii, ze jak zatrzymywali polakow to zamiast spisywac ich imie i nazwisko z pl prawka, to spisywali pierwsze z gory czyli: 'Prawo jazdy', dopiero jak mieli z 60 osob ktore sie tak samo nazywaly czyli prawo jazdy, to sprawdzili i sie skapneli jaka gafe robili tak slyszalamLimerikowo, Krysti lubią tę wiadomość