Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Dziewczyny pewnie na Facebook siedzą wątek obumiera a ja nie będę miała z kim pogadać
don't worry ;--)))))))))))))
zaraz pewnie inne Dziewczyny dolacza do watku szkockiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 23:23
Krysti, loszcz lubią tę wiadomość
-
Carola55 wrote:Limerikowo, to pewnie dla ciebie tez nie ma wiekszej radosci jak widzidzic jak twoja corcia sie cieszy gdy wracasz z pracy? Fajnie, jak tak ktos z utesknieniem na ciebie czeka. A myslisz, ze mamla przezyla jakos rozkloke, dajesz ja jeszcze gdzies do zlobka, czy opiekujecie sie nia z mezem na przemian?
koszt zlobka to 600/700e
poza tym wspieralabym zlobkiem gp i apteki plus bralabym b czesto offy na sicki baby a chce te stresy finansowe i emocjonalne ominac szeeerokim lukiem
maz i ja zajmiemy sie dzieckim a potem zobaczy sie
wiadomo, ze chorob na 100proc nie unikniemy a dziecko musi miec kontakt z rowiesnikami, ale jest na to jeszcze duzo czasuKrysti, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Karolina w skrocie Lola wolamy
zreszta nasz papiez Karol i tez Lolek byl ;--))
a tak mi sie raz powiedzialo Karolina, Karola, Lola i Lola zostala
no ja pracuje na razie weekendy jak back to work a maz niania
po styczniu jeszcze pt czyli 3 dni i starczy, reszte dni jestem mama i housewifeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Krysti, ja to zagladam, tyle ze u mnie spokoj, siedze i sie ucze bo mam egzamin 5 grudnia, wiec duzo sie u mnie nie dzieje! A co z tym fikcyjnym twoim kontem na FB?
Carola55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:a obiecaly ze tez tu zagladna
don't worry ;--)))))))))))))
zaraz pewnie inne Dziewczyny dolacza do watku szkockiego -
Ja tu zagladam i czytam na biezaco ale zawsze jak chce odpisac to cos sie dzieje. Staneley nie robil kupki juz 4 dni a Victor zlapal jelitowke. Tak wiec mozecie sobie wyobrazic jaki kociolek mam teraz w domu.
Krysti daj znac jak po wizycie w szpitalu.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Limerikowo, to fajnie, ze jakos dajecie rade z mezem na przemian. Ja tez zachodze w glowe, ze w panstwie gdzie jest tak wiele pomocy na rozne rzeczy akurat tak slabo wspieraja zlobki czy przedszkola i kosztuja one fortune. Sama bede miala dylemat ale do pracy i tak bede musiala wrocic, jeszcze nie wiem kiedy, co zarobie lub moglabym oszczedzic juz teraz pojdzie tylko na opieke dla malego.
Ja koncze swoje studia finansowe tu w UK i przedmiot do ktorego sie przygotowuje to podatki w UK.... no i jest tego troche do nauki, a z moja koncentracja jest naprawde innaczej niz zawsze, ciaza gora na calego. Byloby super miec to z glowy zeby nie musiec sie uczyc tego jak bedzie malutki na powtorke, ale zobaczymy, robie ile daje rade.
Krysti, nie wiem czy dobrze zrozumialam to Twoj czy ty robicie prawko? A kiedy nastpene podjescie, oby sie udalo jak najszybciej
A czemu robia ci echo serca teraz, i te kabelki, mam nadzieje, ze nic powaznego na tyle sie nie dzije?! Trzymaj sie i dbaj o siebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:06
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola moj juz teraz 4 raz na 24 ma egzamin ,ten hazard taki jest powalony teoretyczny zalucza a na hazardzie jednym albo dwom punktami mniej juz nie zaliczone .Mam nadzieje ze tym razem zaliczy daj boze. No bo jak ostatnio w nocy mnie zlapalo nue moglam powietrza zlapac dobrze to i serce mi tak szmeralo i szybko bilo na leząco lepiej speawdzic i zapobiec ,ja wczesniej leczylam się na nadcisnienie i widocznie od cisnienia mam ze serce szfankuje albo na odwrót ,zbadają i bedzie wiadomo co jest .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:05
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Krysti to koniecznie sie sprawdzaj. Mi sie teraz zaczal trzeci trymest i czuje, ze szybciej sie mecza i trace oddech, synek musi uciskac na pluca.
A co to jest ten hazard, jakis rodzaj prawka? Ja zdawalam kiedys w pl to nie wiem.Limerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Krysti to koniecznie sie sprawdzaj. Mi sie teraz zaczal trzeci trymest i czuje, ze szybciej sie mecza i trace oddech, synek musi uciskac na pluca.
A co to jest ten hazard, jakis rodzaj prawka? Ja zdawalam kiedys w pl to nie wiem.Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti, no slyszlama ze teraz te testy tutaj to juz inne sa niz kiedys, i bardziej wymagajace wiec faktycznie trzeba sie napocic aby zdac. Mojego meza kuzyn tu tez robil i tez mial problemy, z tego co kojarze to w koncu pojechal i zrobil w Polsce bo tam mu bylo po prostu po polsku latwiej
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Krysti, no slyszlama ze teraz te testy tutaj to juz inne sa niz kiedys, i bardziej wymagajace wiec faktycznie trzeba sie napocic aby zdac. Mojego meza kuzyn tu tez robil i tez mial problemy, z tego co kojarze to w koncu pojechal i zrobil w Polsce bo tam mu bylo po prostu po polsku latwiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:04