Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawe co u Malwiny .Wątek wymarl ten haha moze gdzie juz urodzila malo się tu pisze ze nic nie wiadomo co i jak .Ja odpoczywam duzo i tez czasu nie mam:) Chcialam Się pochwalic ze moj Prawo jazdy zdał tu po Angielsku wreszcie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 09:02
Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość
-
Hej Krysti kochana. Ja jeszcze nie urodzilam czuje sie dobrze. Dzis bardziej jak zwykle skurcze bh dokuczają ale to dobrze, macica ćwiczy przed porodem. Staram sie duzo ruszać zebym urodzila jeszcze przed terminem . Spacerki codziennie jak moj ma wolne od pracy to jeździmy na zakupy chodzimy po mieście. Byle by na kanapie nie siedziec i nie czekać skacze na piłce. Ciesze sie ze u ciebie lepiej z serduszkiem i ciśnieniem ze dobrze sie czujesz. Ignaś to bardzo ladne imie . I gratulacje dla meza, na pewno swietujecie zdane prawko. Ja urodze na pewno dam tutaj znac :*
Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Malwinka ze sie dobrze czujesz fajnie cieszę się ja tez odpoczywam duzo , sprzatam przed świętami juz by miec czysto :)no zdał prawko cieszę się bardzo jestem dumna z niego :)Ignaś tez nam się bardzo podoba ze względu ze bedziemy mieli zamiar do Polski wrócić także Polskie imię jak najbadziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:44
Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerkowo ja nie mam prawka ,moj zdał teraz tu w Szkocji po Angielsku skuterem bedziesz jezdzić i traktorem beawoo jak ty to zrobilas ze za free super .Ignaś śliczne imię nam się bardzo podoba bo Polskie jest .A my mamy zamiat do Pl wracac mozliwe ze na przyszly rok juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 07:04
Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość
-
gratulacje dla męża krysti.Super że mu się udało zdać po angielsku.Brawo !Napewno będzie wam wygodniej samochodem z dzidziusiem jeździć niż piechotą czy autobusem się męczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 00:50
Krysti lubi tę wiadomość
-
a co do keratyny to zrobiłam sobie w tamtym roku i babka mnie skasowała 75 funtów a efektu nie było wcale więc zgadzam się z Krysti w 100% ze jak robicie to sprawdzić trzeba jakie produkty są używane aby was nie oszukano tak jak mnie
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:gratulacje dla męża krysti.Super że mu się udało zdać po angielsku.Brawo !Napewno będzie wam wygodniej samochodem z dzidziusiem jeździć niż piechotą czy autobusem się męczyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WSZystkiego Najlepszego oraz Spokonych ŚwiąT BOŻego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie Mamusie Życzy MigoTtTka -jeszcze w dwupaku =pozostalo mi 21dni łoho ho
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34953cc44d58.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 20:13
Krysti, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co u was w przerwie swiatecznej?
Migotka, to jescze trzy tygodnie ci zostaly? ja tez nie moge uwierzyc jak ten czas leci, ja mam jeszcze nie cale 7 tygodni.
Jezeli jeszcze nie mialyscie wiadomosci od Malwiny to moge potwierdzic, ze urodzila slicznego synka 25 grudnia.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny