X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ci bardzo za info!!!

Kurde lipa z tym holterem na swieta akurat :( no ale jak mus to mus. Tez mialam i AZ tak nie przeszkadza ;)
    Buziaczki w brzusiaczki :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie ma za co ,jak kreatyne bedziesz robic po prostu patrz co i jak zeby ci kreatyny zwyklej ktos nie wcisnoł nie dal na wlosy to bardzo wazne jakie ma pochodzenie i czy orginalna ! Buzie pozdrawiam cieplo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Malwiny .Wątek wymarl ten :) haha moze gdzie juz urodzila :) malo się tu pisze ze nic nie wiadomo co i jak .Ja odpoczywam duzo i tez czasu nie mam:) Chcialam Się pochwalic ze moj Prawo jazdy zdał tu po Angielsku :) wreszcie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 09:02

Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Krysti kochana. Ja jeszcze nie urodzilam ;) czuje sie dobrze. Dzis bardziej jak zwykle skurcze bh dokuczają ale to dobrze, macica ćwiczy przed porodem. Staram sie duzo ruszać zebym urodzila jeszcze przed terminem :). Spacerki codziennie jak moj ma wolne od pracy to jeździmy na zakupy chodzimy po mieście. Byle by na kanapie nie siedziec i nie czekać :) skacze na piłce. Ciesze sie ze u ciebie lepiej z serduszkiem i ciśnieniem ze dobrze sie czujesz. Ignaś to bardzo ladne imie :). I gratulacje dla meza, na pewno swietujecie zdane prawko. Ja urodze na pewno dam tutaj znac :) :*

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Malwinka ze sie dobrze czujesz fajnie cieszę się ja tez odpoczywam duzo , sprzatam przed świętami juz by miec czysto :)no zdał prawko :) cieszę się bardzo jestem dumna z niego :)Ignaś tez nam się bardzo podoba :) ze względu ze bedziemy mieli zamiar do Polski wrócić także Polskie imię jak najbadziej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:44

Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignacy to ciekawe i rzadkie imie

Krysti Ty masz prawko pl czy ang? bo nie pamietam, a cos tam pisalysmy wczesniej o prawku
    ja mam irl, tu zdane i na skuter i B i traktor he he he za free

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo ja nie mam prawka ,moj zdał teraz :) tu w Szkocji po Angielsku :) skuterem bedziesz jezdzić i traktorem beawoo jak ty to zrobilas ze za free :) super .Ignaś śliczne imię:) nam się bardzo podoba :) bo Polskie jest .A my mamy zamiat do Pl wracac mozliwe ze na przyszly rok juz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 07:04

Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dla męża krysti.Super że mu się udało zdać po angielsku.Brawo !Napewno będzie wam wygodniej samochodem z dzidziusiem jeździć niż piechotą czy autobusem się męczyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 00:50

Krysti lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do keratyny to zrobiłam sobie w tamtym roku i babka mnie skasowała 75 funtów a efektu nie było wcale więc zgadzam się z Krysti w 100% ze jak robicie to sprawdzić trzeba jakie produkty są używane aby was nie oszukano tak jak mnie :-(

Krysti lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    gratulacje dla męża krysti.Super że mu się udało zdać po angielsku.Brawo !Napewno będzie wam wygodniej samochodem z dzidziusiem jeździć niż piechotą czy autobusem się męczyć :-)
    Dziękuje kochana :) no z tą kreatyną trza uwazać ! Zeby lipy ktoś nie nałozył bo szkoda kasy .Tez się spodkalam juzcz dziewczynami tu ze łoszcz to samo co ty mialy strasznie narzekaly okazalo się ze babka oszustka byla i kreatyne miala zwykłą .Tak kręcą tu niestety .

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a powiedz mi czy sa jakies kosmetyki z keratyna ktore daja dobry efekt ( chodzi mi o szampon/ odzywke).
    Kolezanka kiedys dodala link i pisala ze swietnie dzialaja!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tu w uk polecam ci to bo dobre moje koleżanki używają w boots dostaniesz .Szampon i odżywkę http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8d5b1bfd055.jpg

Paula55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie to mi pokazala ;)
    Dziekuje!!!

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Dokladnie to mi pokazala ;)
    Dziekuje!!!
    Bo to dobre calą serie masz do pielęgnacji ,szampon odzywke i olejki z tej marki .

Paula55 lubi tę wiadomość

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WSZystkiego Najlepszego oraz Spokonych ŚwiąT BOŻego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie Mamusie ;) Życzy MigoTtTka -jeszcze w dwupaku ;) =pozostalo mi 21dni łoho ho

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34953cc44d58.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 20:13

Krysti, Carola55 lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina dawaj wieści jakies od siebie :) cY ty urodziłaś juz !Pozdrawiam

MigoTtTka lubi tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co u was w przerwie swiatecznej?

Migotka, to jescze trzy tygodnie ci zostaly? ja tez nie moge uwierzyc jak ten czas leci, ja mam jeszcze nie cale 7 tygodni.

Jezeli jeszcze nie mialyscie wiadomosci od Malwiny to moge potwierdzic, ze urodzila slicznego synka 25 grudnia.

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super Malwinka urodziła:) jej . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0817bc3b1e6.jpg

Carola55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domu zostaje z moim odpoczywamy i nowy rok przywitamy w spokoju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola ty juz wnet bedziesz rodzic super czas leci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 20:01

‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ