X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ci bardzo za info!!!

Kurde lipa z tym holterem na swieta akurat :( no ale jak mus to mus. Tez mialam i AZ tak nie przeszkadza ;)
    Buziaczki w brzusiaczki :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie ma za co ,jak kreatyne bedziesz robic po prostu patrz co i jak zeby ci kreatyny zwyklej ktos nie wcisnoł nie dal na wlosy to bardzo wazne jakie ma pochodzenie i czy orginalna ! Buzie pozdrawiam cieplo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Malwiny .Wątek wymarl ten :) haha moze gdzie juz urodzila :) malo się tu pisze ze nic nie wiadomo co i jak .Ja odpoczywam duzo i tez czasu nie mam:) Chcialam Się pochwalic ze moj Prawo jazdy zdał tu po Angielsku :) wreszcie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 09:02

Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Krysti kochana. Ja jeszcze nie urodzilam ;) czuje sie dobrze. Dzis bardziej jak zwykle skurcze bh dokuczają ale to dobrze, macica ćwiczy przed porodem. Staram sie duzo ruszać zebym urodzila jeszcze przed terminem :). Spacerki codziennie jak moj ma wolne od pracy to jeździmy na zakupy chodzimy po mieście. Byle by na kanapie nie siedziec i nie czekać :) skacze na piłce. Ciesze sie ze u ciebie lepiej z serduszkiem i ciśnieniem ze dobrze sie czujesz. Ignaś to bardzo ladne imie :). I gratulacje dla meza, na pewno swietujecie zdane prawko. Ja urodze na pewno dam tutaj znac :) :*

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Malwinka ze sie dobrze czujesz fajnie cieszę się ja tez odpoczywam duzo , sprzatam przed świętami juz by miec czysto :)no zdał prawko :) cieszę się bardzo jestem dumna z niego :)Ignaś tez nam się bardzo podoba :) ze względu ze bedziemy mieli zamiar do Polski wrócić także Polskie imię jak najbadziej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:44

Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignacy to ciekawe i rzadkie imie

Krysti Ty masz prawko pl czy ang? bo nie pamietam, a cos tam pisalysmy wczesniej o prawku
    ja mam irl, tu zdane i na skuter i B i traktor he he he za free

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo ja nie mam prawka ,moj zdał teraz :) tu w Szkocji po Angielsku :) skuterem bedziesz jezdzić i traktorem beawoo jak ty to zrobilas ze za free :) super .Ignaś śliczne imię:) nam się bardzo podoba :) bo Polskie jest .A my mamy zamiat do Pl wracac mozliwe ze na przyszly rok juz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 07:04

Limerikowo, loszcz lubią tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dla męża krysti.Super że mu się udało zdać po angielsku.Brawo !Napewno będzie wam wygodniej samochodem z dzidziusiem jeździć niż piechotą czy autobusem się męczyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 00:50

Krysti lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do keratyny to zrobiłam sobie w tamtym roku i babka mnie skasowała 75 funtów a efektu nie było wcale więc zgadzam się z Krysti w 100% ze jak robicie to sprawdzić trzeba jakie produkty są używane aby was nie oszukano tak jak mnie :-(

Krysti lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    gratulacje dla męża krysti.Super że mu się udało zdać po angielsku.Brawo !Napewno będzie wam wygodniej samochodem z dzidziusiem jeździć niż piechotą czy autobusem się męczyć :-)
    Dziękuje kochana :) no z tą kreatyną trza uwazać ! Zeby lipy ktoś nie nałozył bo szkoda kasy .Tez się spodkalam juzcz dziewczynami tu ze łoszcz to samo co ty mialy strasznie narzekaly okazalo się ze babka oszustka byla i kreatyne miala zwykłą .Tak kręcą tu niestety .

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a powiedz mi czy sa jakies kosmetyki z keratyna ktore daja dobry efekt ( chodzi mi o szampon/ odzywke).
    Kolezanka kiedys dodala link i pisala ze swietnie dzialaja!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tu w uk polecam ci to bo dobre moje koleżanki używają w boots dostaniesz .Szampon i odżywkę http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8d5b1bfd055.jpg

Paula55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie to mi pokazala ;)
    Dziekuje!!!

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Dokladnie to mi pokazala ;)
    Dziekuje!!!
    Bo to dobre calą serie masz do pielęgnacji ,szampon odzywke i olejki z tej marki .

Paula55 lubi tę wiadomość

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WSZystkiego Najlepszego oraz Spokonych ŚwiąT BOŻego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie Mamusie ;) Życzy MigoTtTka -jeszcze w dwupaku ;) =pozostalo mi 21dni łoho ho

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34953cc44d58.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 20:13

Krysti, Carola55 lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina dawaj wieści jakies od siebie :) cY ty urodziłaś juz !Pozdrawiam

MigoTtTka lubi tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co u was w przerwie swiatecznej?

Migotka, to jescze trzy tygodnie ci zostaly? ja tez nie moge uwierzyc jak ten czas leci, ja mam jeszcze nie cale 7 tygodni.

Jezeli jeszcze nie mialyscie wiadomosci od Malwiny to moge potwierdzic, ze urodzila slicznego synka 25 grudnia.

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super Malwinka urodziła:) jej . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0817bc3b1e6.jpg

Carola55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domu zostaje z moim odpoczywamy i nowy rok przywitamy w spokoju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola ty juz wnet bedziesz rodzic super czas leci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 20:01

‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ