Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMigoTtTka wrote:u Ciebie kristi noc nie przyjemna a u mnie poranek ;/ ehhhh.. mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok porannych wym..... ;/
a co z Vix , Paula, i Tyger? chyba przeniosly sie calkowicie na fb ? -
nick nieaktualny
-
Krysti, poczekaj jeszcze troche a maly podrosnie u ciebie w brzuszku, wtedy jeszcze bardziej bedziesz go czula. Ja lubie jak moj malszek sie rusza choc zauwazylam, ze musial urosnac bo jest silniejszy a jego ruchy bardziej wyrazne. Ale obserwuje codziennie jak regularnie sie rusza.
Migotka, trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze. Daj nam zanc jak ci idzie lub jak juz maly pojawi sie na swiecieKrysti, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie ze dam Wam znac:) jak narazie staram sie duzo odpoczywac bo puchna mi dlonie i ciezko cos zrobic a musze miec sily... i kregoslup wczoraj zaczal inaczej dawac znaki niz zawsze ... a pozatym to narazie delikatne skurcze mam ... do terminu 7dni =zobaczymy kiedy Stas bedzie mial pisane urodzic sie;)) modle sie tylko zeby Moj byl wtedy w domku jak mnie wezmie... trzymacie sie laski!
Limerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ja mialam dzisiaj kolejne spotkanie z polozna, na razie wszystko ogolnie ok. Ale juz tez czuje zmeczenie, stopy coraz bardziej zaczynaja puchnac. Jeszcze tydzien do pracy a potem tez odpoczywac i sie szykuje.
Migotka, ale ten czas leci, caly czas trzymam kciuki i bede czekac na wiesci. Oby twoj brat albo ktos byl przy tobie. Spakowana pewnie jestes do szpitala? Ja tez musz to zrobic ....MigoTtTka, Krysti lubią tę wiadomość
-
oj ja juz spakowana od jakiegos miesiaca hihi =apropos pakowania z dobrych zrodel wiem ze warto zaopatrzyc sie w swoija wode do picia-bo bardzo chcce sie pic -a w szpitalu daja "kranowe", i cos slodkiego co by partner mogl cos przegryzc i przed porodem my tez - jakis batonik banan, jogurt, i reczniki papierowe -dla NAS juz po wszystkim -ja mam wkoncu 2torby -moja i dla SYNUSIA ---> bo siostra mi pomagala zanim pojechala na urlopik -a chcialalam byc gotowa bo wtedy mialam obawy ze urodze na zlosc jak jej nie bedzie -ale na śzczescie moj malenki dotrzymal i narazie mu nie spieszno;)))
ze Mna przy porodzie bedzie moj Mezczyzna, bo w pracy ma tak ustalone ze moj jeden telefon i on wychodzi tak jak stoi i potem ma 3tyg wolnego;))
jejku pakowanie torby bylo dla mnie czyms nowym -bo te ciuszki ktore wydawaly mi sie wielkie-siostra mowila ze jej 2synusiow jak sie urodzilo bylo w tym w pierwsze dni , a to co wydawalo mi sie malutkie okazywalo sie ze mi sie wydaje- a to wszystko dlatego ze kazdy ciuszek dla mamy pierwszego dzidziusia jest malenki;))
oj Carola u Ciebie tez widze leci to szybko , tak samo u Kristi , pamietam jak zaczela pisac i byla na poczatku a tu juz tak poszlo..
Dzis jak kolezanka powiedziala mi ze jest w 18tyg ciazy -to az milusio mi bylo powspominac moj czas tych poczatkow:) wydaje sie jak by to bylo niedawno a tu juz 9miesiacy ufff...
napewno do WAS napisze -jak juz bede po wszystkim i wyjnajde chwilke;)
lece ogladac jakis film bo zaczyna Mnie kregoslup bolec ... ostatnie chwile ....- najpiekniejsze ) -tylko mam ciagle ochote na coca cole ;p =tak na marginesieKrysti, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
loszcz wrote:Witam dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Ja tylko z zapytaniem:w czym pierzecie ubranka bobasa? Bo chce zaczac prac i prasowac a nie wiem co tu jest dostepne dla dzidziusia.
ja piore w fary w kapsulkach i dodaje troszke plynu do plukania fary niebieski -rewelacyjnie pachnie szczegolnie po prasowaniu )) jeszcze persil nio bio- tez fajnie pachnie;)loszcz lubi tę wiadomość
-
jak w nerwach o niczym nie zapomne to wszystko wam opisze ale wiem ze bedzie dobrze-MUSI! moj to wczoraj rozmawiajac o porodzie az sie wzruszyl- najpiekjniejsze bylo " mam nadzieje ze nie padne na zawal , bo wkoncu bedzie MOJ SYNUS sie rodzic i ja bede na to patrzec, juz sie nie moge doczekac az zobacze jak on wychodzi z brzuszka"
Krysti, loszcz, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Migotka, ja sie tez rozczulam na sama mysl o moim synku. Nigdy predzej tak nie reagowalam na male dzieci, a teraz nawet jak widze jakies to sie wzruszam, I ze bede miala takiego malutkiego swojego!
Ja chyba teraz w weekend spakuje torby, praktycznie wszystko mam (tylko krem na sutki chce jeszce kupic w Mothercare bo tam jeszcze sie wybieramy I tylko tam go predzej widzialam), ale musze tez poprac ubranka dla maluszka. Czesc popralama ale jeszcze reszta I wtedy przejze co najmniejsze bo tez nie wiem co wziasc, pewnie wezme po pare spiszkow, body itp bo nie wiem jaki to bedzie klusek.
Teraz sie w sobote troche przestraszylam bo bardzo bolal mnie dolny brzch az chodzic nie moglam, moze maly juz uklada sie do wyjscia I brzuszek mi opada, jeszcze z 3 tygodnie conajmniej powinnam go ponosic, aby ladnie podrosl. Wczoraj caly dzien odpoczywalam I bylo lepiej, dzisiaj tez ok, jeszcze ten tydz do konca w pracy powinnam wytrzymac, ale jak cos to koncze w kazdej chwili bo maly najwazniejszy.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dzis tez leze sobie caly dzien w lozeczku , bole dzis daly znac o sobie - jakos mam przeczucia ze maly bedzie chcial przetestowac jak to jest sie 13go urodzic -ale TO TYLKO PRZECZUCIA , bo od poludnia juz bole ustaly ..jeszcze mam czas sie zrelaksowac:))
Pewnie po porodzie sie do WAS na spokojnie odezwe powodzenia dziewczyny!Krysti lubi tę wiadomość
-
hej Mamusie jestem przyszla mamuska z forum ciaza w Belgii ale planuje po porodzie przeprowadzke do Szkocji i temu zagladam do Was czasem
Chcialam Was podpytac jak Wam sie zyje w Szkocji i czy jestescie zadowolone z zycia tam, dla mnie to duza zmiana przeprowadzka z takim maluszkiem i troszke sie obawiam ) ciaza, przeprowadzka zycie do gory nogami pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 23:41
MigoTtTka, Krysti lubią tę wiadomość