X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycie normalne,ja jestem od marca w Szkocji takze duzo ci nie napisze .W Irlandi prawie 9 lat bylam i tam super się mieszkalo .

asia888 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migottka no no ja tu na wieści czekam :) kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczepiłyscie się przeciw krztuscowi w ciązy !!

• asia888 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Krysti to podrozniczka z Ciebie :) ja nie szczepilam sie na nic w ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:45

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia888 wrote:
    Kurcze Krysti to podrozniczka z Ciebie :) ja nie szczepilam sie na nic w ciazy
    To ja tez nie będę :) a ty gdzie planujesz jakie rejony Szkocji miasto przeprowadzić się kochana .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 17:50

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Migottka no no ja tu na wieści czekam :) kochana

uwierz ze ja tez ... a tu NIC - ale to wielka cisza przed burza;p

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a apropos szczepiania ja chcialam sie szczepic ale polozna mi nie powiedziala co gdzie i jak wiec nic nie mialam -jedyne co to bolacy=piekacy zastrzyk -bo mam gr krwi - ...i po porodzie tez mam dostac ... i moje malenstwo tez ale on dostanie zastrzyk z witamina K ... bo pytali mnie o zgode....

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka to grupe krwi masz - anty d ci dali ,ja się nie szczepie jak zapyta ,dopiero mam wizyte 15 lutego z nią ,teraz 19 scan mam w szpitalu i Ignasia zobaczę ah podekscytowana jestem,mogotka daje mi polpalic daje brzuch mi lata w kazdą strone w nocy spac nie da rady hihi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    uwierz ze ja tez ... a tu NIC - ale to wielka cisza przed burza;p
    Jej to ty po trminie urodzisz :)

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Asia888, kiedy sie przeprowadzasz do Szkocji?

Ja tez sie nie szczepilam, nawet ostatnio na grype itp bo kiedys bardzo odchorowalam taka szczepionke

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To ja tez nie będę :) a ty gdzie planujesz jakie rejony Szkocji miasto przeprowadzić się kochana .

chcemy do Aberdeen :) Moj mieszkal tam i pracowal rok i byl bardzo zadowolony:) planuje jechac latem, pracowal w ogrodnictwie wiec latwiej bedzie znalezc mu prace, moze uda sie wrocic do poprzedniej firmy :) jak sie uda to nas sciagnie odrazu:)

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia888 wrote:
    chcemy do Aberdeen :) Moj mieszkal tam i pracowal rok i byl bardzo zadowolony:) planuje jechac latem, pracowal w ogrodnictwie wiec latwiej bedzie znalezc mu prace, moze uda sie wrocic do poprzedniej firmy :) jak sie uda to nas sciagnie odrazu:)
    E no to zapraszam Do Aberdeen :D bonja tez z Aberdeen ale fajnie :) dawaj znać jak coś :)ja tu nie znam nikogo ale miło by bylo poznać mamy z dzieciaczkami i pójść na spacerek .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 15:24

MigoTtTka, asia888 lubią tę wiadomość

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Migotka to grupe krwi masz - anty d ci dali ,ja się nie szczepie jak zapyta ,dopiero mam wizyte 15 lutego z nią ,teraz 19 scan mam w szpitalu i Ignasia zobaczę ah podekscytowana jestem,mogotka daje mi polpalic daje brzuch mi lata w kazdą strone w nocy spac nie da rady hihi:)

ale super :) jejku pamietam jak sie wzruszylam na usg:) potem jak mialam na plec -priv to rowniez bylo to piekne- MOJ R sie wzruszyl <3 ... no i mialam dodatkowe 3usg (bo maly od 34-35tyg zaczal sie tak dziwnie trzepac w brzuchu -trwalo to moze 2sek ale pod rzad nawet pare razy sie zdazalo i zawsze na wieczor - i do 38tyg tak mialam - ale okazalo sie ze maly rozwija sie bezproblemowo = ze poprostu obracajac sie i buszujac w brzuchu uciska sobie przepone i ma mniej tlenu i sie denerwuje- to sie dowiedzialam od mojej CIOCI lekarki , bo tu nic mi nie powiedzieli-oprocz tego ze maly pewnie szaleje i stad te ruchy....

a dzis na fb-polskie mamuski forum uk = dziewczyna w 33 tyg ma ten sam problem i jedna jej odpisala ze jej dziecko w brzuszku tez tak mialo- i po urodzeniu do 3miesiaca zycia -jak sie przeciagalo-prostowalo to mialo takie "tiki"... tak ze jak byscie takie cos czuly badzcie spokojne ale warto porozmawiac z polozna:) =podoba mi sie jak dbala o Mnie moja jak jej o tym powiedzialam ...

Krysti, asia888 lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapraszamy do ABERDEEN ASIA888 ;))

ja dzis sobie odpoczywam -choc caly dzien wmawiam sobie ze musze umyc podlogi , ale mam lenia:) Moj ma wolne i czekamy wlasnie na jedzenie do domku;)) bo nie chcialo nam sie nic gotowac .

Dzis wszyscy sie mnie pytali czy TO JUZ - bo liczyli na to ze dostane wyprawke rmf fm ;p

a tu nic -oprocz okropnego bolu w nocy kregoslupa=ja juz nie wiem jak spac...:)

asia888 lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy gdzies sie udzielacie jeszcze?? bo widze ze tu codzienna cisza ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:47

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka bede miec na uwadze to co mówisz ,ja na privat jak bylam to tez beczalam z moim :) no tu moje juz 5 usg i ostatnie .Syncia zobacze juz w szpitalu na porodówce :)ale będzie radosc .

MigoTtTka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie plecy tez bolą strasznie,niewiem jak spac juz mam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to migotka asia i ja juz na wiosne spacerek zaliczymy :) z wôzkami

MigoTtTka, asia888 lubią tę wiadomość

• asia888 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Migotka to mnie pocieszylas! moj maluszek tez tak miewal takie jakby drgawki, jakby sie trzasl caly, bywalo to dosc czesto i lekarka mi nie potrafila wytlumaczyc co to jest! teraz juz sie uspokoilo i jest rzadziej ale dobrze wiedziec ze to nic groznego bo sie tym martwilam

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia888 wrote:
    kurcze Migotka to mnie pocieszylas! moj maluszek tez tak miewal takie jakby drgawki, jakby sie trzasl caly, bywalo to dosc czesto i lekarka mi nie potrafila wytlumaczyc co to jest! teraz juz sie uspokoilo i jest rzadziej ale dobrze wiedziec ze to nic groznego bo sie tym martwilam

kobieta ktora tez to miala ładnie to ujela "to tak jakby kot wdepnal w kaluze wody i probowal to strzepnac-ten specyficzny ruch jak by trzesienie -ciezko to opisac- ale nie mylic z czkawka -bo to co innego;) "

Spokojnie dziewczyny;)))
    ale jak pisalam wczesniej jak macie jakies watpliwosci warto rozmawiac z polozna-ja trafilam na 2super babki -jedna mnie zaczela prowadzic a druga skonczyla ;) jestem bardzo zadowolona z opieki;)))

jak u mnie nic sie nie ruszy to w sobote-dzien po terminie mam szpital - jak dobrze zrozumialam polozna to bedzie badanie "dopochwowe" ale sie okaze :) -bo z tego co wiem to takiego tu nie robia ....

Ta niewiedza jest najgorsza , bo jestem jak tykajaca bomba teraz:)

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ