Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny
ja również mieszkam w Szwecji, urodziłam w kwietniu, moja Majeczka (Goniag12 tak jak u Ciebie imię) kochana tylko męczy ją brzuszek i płacze przy zasypianiu w dzień. W nocy aniołek, budzi się, je i zaraz usypia 2-3 razy w ciągu nocy.
co do ubranek od razu zakładałam Mai głównie 62, troszkę za duże ale wystarczyło podwinąć rękawki i założyć skarpetki co by przytrzymywały śpioszki Maja ważyła 2920 i miała ok. 50cm długości. Teraz je na potęgę i waży 4kg
udanego dnia!aisa, Little Frog lubią tę wiadomość
[/url] -
Frog, lubię życzenia dla Jasia, ale wieści o złym samopoczuciu i zgubie portfela bardzo nie lubie. Oby znalazł go ktoś uczciwy i oddał, no i lepszego samopoczucia Tobie życzę!
Witaj Skrollok, gratuluję narodzin córeczki! Malutka była jak się urodziła. Urodziłaś w terminie? W jakim rejonie Szwecji mieszkasz?
Fajnie że do nas dołączyłaśLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa również dołączam się do życzeń dla Jasia:).
Little Frog,trzymam kciuki aby portfel się znalazł!. Przynajmniej dokumenty.
Ja dzisiaj leżę w łóżku, chyba mnie choroba bierze:/.
Skrollok witamy, co raz nas więcej,i oczywiście gratuluję córeczkiaisa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witaj skrollok gratuluje grzecznej córeczki fajnie, ze coraz nas więcej zawsze można skorzystać z rad nie tylko ogólnych, ale jak to wszystko wygląda i funkcjonuje w Szwecji przynajmniej nie czuje się tu sama z tym wszystkim
Ja dzis wracam do żywych wczoraj większość dnia przelezalam i trochę pospalam, a dziś juz dużo lepiej
aisa lubi tę wiadomość
-
Forg, super, że już lepiej się czujesz!
Mam nadzieję, że i u Kwiauszka dziś lepiej !?
Skrollok, to chyba Ty z nas najbardziej na północy mieszkasz. Piękne widoki tam muszą być, ale pewnie trochę chłodniej.
Śliczny awatar, zapewne z rejonów w których mieszkasz Jak chcesz to ustaw suwaczek, kliknij w suwaczek którejś z nas i Cię przekieruje.
Pomyślałam, że urodziłaś przed terminem bo malutka była Twoja córa, ale widać taka Jej uroda, że się drobna urodziła.
U mnie dziś pochmurno, pewnie niedługo będzie padać... -
nick nieaktualnyDzisiaj jest lepiej:). Dzisiaj mamy bardzo pochmurny dzień. Miałam wizytę u położnej. Serduszko pięknie bije. MAcica ma długosc 24 cm, i jak pokazała tą siatkę centylową to wychodzi, że dzidziulek rośnie idealnie jest pośrodku:).
aisa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Kwiauszek, super ze wszystko idzie tak ksiazkowo ja jeszcze nie slyszalam serduszka i nie mogę się doczekać tego pierwszego razu
Dziś po pochmurnym weekendzie wyszło słoneczko no i dzień przyjemniejszy
Miłego dnia!aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! :*
My dzis bylysmy u poloznej Mala juz wazy 5100g i ma 58cm! W 3 tygodnie tak urosla juz ja interesuje wszystko i sie usmiecha swiadomie wczoraj na brzuszku jak lezala to trzymala glowke w gorze z minute bez przerwy grzeczna bardzo, sama usypia sobie tylko w nocy czasem spac jej sie nie chce i musze ja usypiac na sile hihi kapac sie uwielbia w ogole nie placze! No aniolek po prostu!
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Rudzia, to Ci się trafiło! super, ze mała jest taka grzeczna
Mi mózg paruje mam przeciążenie z nadmiaru informacji. Dziś jeszcze rozbiło mi się lusterko w samochodzie. SAMO! Maz to by mi pewnie w życiu nie uwierzył, ale wszystko widział. Zamknelam drzwi, wycofalam i jak ruszylam to wypadło....
Ale dzień był dobry, wiec mam nadzieje, ze 7 lat nieszczescia mnie ominie -
Nom, cisza jak makiem zasiał...
U mnie pogoda piękna, od rana ptaki za oknem śpiewają
Wczoraj zaliczylam grilla trochę zmarzlam, ale ogólnie było milo
Muszę powoli zacząć zastanawiać się nad wyjazdem do Polski... Jeszcze tylko ok 2 miesiące
Poza tym dziś zaczynam 5 miesiąc! Wow, ależ to brzmi no i będąc w temacie liczb i odliczania, to jeszcze 2 tygodnie do USG i troszkę ponad 3 tyg do wakacji
Aaaa no i jeszcze za niespełna 1,5 miesiąca przylatują teściowie.
Ps portfel został zwrócony!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:12
aisa lubi tę wiadomość
-
U mnie też super pogoda, wczoraj też była bardzo ładna
Super że portfel zwrócony!!
Gratuluję rozpoczęcia 5 miesiąca
My już mamy kupione bilety do Pl, w tym roku nie było problemu kiedy płynąć bo brat M się chajta więc nasz urlop zaplanowany pod to wydarzenie.Little Frog lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki. My dzisiaj miałyśmy ważenie i mała przybrała juz 330g w ciągu tygodnia. Ogólnie jest kochana, spokojna. Ciekawe jak długo. Mój syn za to nadrabia za dwoje. Jeszcze się przeziębil i nie chodzi do przedszkola. A na dodatek teraz i mnie coś bierze.
A ja już doszłam do siebie po porodzie. Dzisiaj włożyła nawet spodnie sprzed ciąży i pasują idealnie. Troszkę tylko brzuszek jeszcze wisi. Ale i tak jestem z siebie dumna.
aisa lubi tę wiadomość
-
Goniaq, fajnie że Maja jest grzeczna i oby jak najdłużej. Starszy pewnie chce zwrócić na siebie uwagę i rozrabia. Oby jak najszybciej wyzdrowiał i Ty też się nie daj chorobom! Gratki figury
U nas dziś trochę chłodniej niż przez ostatnie 2 dni. Dziś mini impreza z okazji roczku Jasia.
Miłego dnia wszystkim!