X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Szwecji
Odpowiedz

Ciąża w Szwecji

Oceń ten wątek:
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Hahaha nie chciałam Cię wystraszyć :P to mi sie pomyliły dni :)

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • skrollok Znajoma

Wysłany: 27 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)
    ja rowniez dostalam papier o nadaniu imienia mojej Majuni. A pesel polski to zalatwialismy tak ze pojechalismy po personbevis, wyslalismy go do ´tesciowej`, ona oddala go do tlumacza przysieglego a potem do Urzedu Stanu cywilnego taty Maji. Jeszcze tam jakis papier w Urzedzie dali zebysmy wypelnili (to razem z personbevis wyslalismy) i poprosili o mejla ze Maja sie urodzila w Hudiksvall bo na personbevis jest tylko miejsce zamieszkania. Ale przez ambasade tez mozna ale my tak to zalatwilismy :)

43kt2n0asst66frp.png[/url]
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co tutaj tak cicho sie zrobiło??? Jak Wam mija dzien?? Pewnie mamusie maja mnóstwo zabawy ze swoimi pociechami a te oczekujące pewnie nie mogą sie doczekać :) Chialabym mieć juz swoją kruszynkę przy sobie :)

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio kupiłam balonik epi no delphine któraś z Was może używała? Jestem ciekawa czy zdziała cuda :)

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frog, jak po usg??

Mimi, aż zobaczyłam na necie co to takiego bo nie słyszałam wcześniej o tym. Brzmi ciekawie ;)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa Na forach tez dobre opinie czytałam , także zobaczymy ;)

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi, tez musialam sprawdzić co to takiego :D także żadnej opinii nie slyszalam, bo pierwszy raz o takim czymś "słyszę" ;)

Aisa, po badaniu wszystko dobrze, ale muszę jeszcze w środę jechać, bo moje uparte maleństwo tak się ułożyli, ze nie mogła dokładnie sprawdzić serduszka. Ahhhh - i czekamy na dziewczynke!!! :) mam nadzieje, ze niespodzianek juz nie będzie :)

aisa, Rudzia lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog, fajnie że dziewczynka :D Chyba nawet chciałaś dziewczynkę, prawda?
    Jeśli tak to trzymam kciuki żeby nie okazało się, że jednak chłopiec ale na tym etapie to już chyba w miarę pewne że będzie córeczka :D
    Trochę kicha, że Mała nie dała zbadać serduszka, ale nie ma tego złego... jeszcze raz sobie na Nią popatrzysz :)

Skrollok, u nas nie wystarczył mail, że mały urodził się tam gdzie się urodził a nie w miejscu zameldowania (co widnieje na personbevis). Musieliśmy załatwić inny papier ze Skattu. Jakiś urzędnik służbista nam się niestety trafił...

Little Frog lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy, w Polsce był obchodzony kilka dni temu a w Se dziś. Fajna okazja do podwójnego świętowania ;)

Little Frog, Rudzia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa, tak właśnie marzylam o coreczce :) chyba nawet wczesniej niż o mężu :D no i mam nadzieję, ze w tej kwestii juz nic a nic się nie zmieni. Wiem, ze jest sporo przypadków, ze jednak okazuje się inaczej, ale ja juz nie mogę - strasznie bym chciała w końcu cos kupić, bo cały czas nas cos zatrzymywało. To za wcześnie, to płci nie znamy, to teraz znamy, ale różnie to bywa ;) hehe, zwariowac można. Może w środę będzie inna pani i mi jeszcze potwierdzi :D chociaż z tymi zakupami to tez zbytnio nie poszaleje, bo pierwsze muszę się zorientować co juz mam :) segregowalam te rzeczy ponad rok temu. Ale na male co nieco mogę sobie pozwolić i chociaż do szpitala kupić jakieś wyjściowe ciuszki ;)

aisa lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LITTLE gratuluje coreczki!!! :* mysleliscie juz nad imieniem? :) nie martw sie; mi polozna powiedziala ze jak powiedzieli mi plec na usg to taka bedzie bo oni sa duktiga w tyn co robia ;) i u mnie sie nie pomylili ;)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, no to jak oni są duktiga, to juz się nie martwię! :D

Ale tez mi się wydaje, ze nic się juz nie zmieni. W końcu to juz 20 tydzień, a ona stwierdzila bez cienia wątpliwości ;) oczywiście asekuracyjnie dodała, ze różnie to bywa i w 99% jest pewna, no ale zobaczymy :)

• Goniag12 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little frog gratuluję córeczki. W tym roku rodzi się bardzo dużo dziewczynek. Mój syn będzie miał w czym wybierac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:57

bhywp07w75emmaf4.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little frog jeszcze raz gratulacje !!! :))))

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!!!

Co tam u Was slychac???? Dzis bylam u barnmorski i z mala wszystko oki :) obrocila sie juz glowka w dol i nic tylko czekac :) Aaaahhhhh zaraz na dniach sie bede przeprowadzac , wszystko na ostatni moment.
    Od wczoraj maluje lozeczko na bialo :) Fajna radocha zwlaszcza dla mnie jak ja lubie takie pierdolki robic :)

Milego tygodnia kochane :)

aisa lubi tę wiadomość

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No MIMI juz wlasciwie w kazdej chwili moze cos sie zaczac ;) jeej

U nas wszystko pieknie :) wczorsj Sofia zaczela juz trzymac i brac do buzi gryzak!!! :D jeszcze nie ma 2 miesiecy a juz trzyma w reku grzechotki <3 moja kochana :)

Little Frog, aisa lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj lepiej zeby mała poczekała :) gratulacje dla małej Sofii zdolniacha :)!

Rudzia lubi tę wiadomość

5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISA szczepilas na rota i pneumokoki?

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia, Sofia ma juz 1,5 miesiąca?! Ja to mam wrażenie, ze moze ze 3 tygodnie temu rodzilas :D
    Fajnie tak podgladac postępy dziecka :):)

Mimi, pewnie - niech jeszcze sobie posiedzi i spokojnie rozwija u Ciebie pod serduszkuem, ale zacznij się z mia dogadywac, żeby się nie zasiedziała ;)

Rudzia, Mimi1990 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie :D dopiero co bylam na porodowce a tu juz 1,5 miesiaca za nami ;) Ciesze sie bo jednak wczesniej Ona tylko spala i jadla a teraz juz taka fajna jest :) i pobawic sie z Nia mozna i usmiecha sie non stop ;) na szczescie nie ma kolek, mam nadzieje ze juz ich nie bedzie miala :) to takie cudowne gdy rano do niej wstaje ( jak zasypia okolo 22 to wstaje na jedzenie dopiero o 5-6 :D) a Ona wita mnie z usmiechem na twarzy <3 i jest juz taka madra no tak ja kocham bardzo, nie wyobrazam sobie zycia bez Niej ! :)

Mimi1990, Little Frog lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ