Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłodkie lenistwo, oczywiście od rana ból głowy.
Jak tam wasze samopoczucie?
Little Frog a może Goniaq tak mi się przypomina, że kiedyś pisałyście o przesyłkach do Szwecji( nie jestem pewna:)), bodajże o "tania paczka Szwecja", oni na facebooku ogłaszają się.
Czy wiesz może jak się u nich kosztorys przedstawia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:11
-
Dzień dobry
Czasu więcej, a weny do pisania mniej... Co do facebooka, to ja w sumie do żadnych grup nie dolaczam, więc mną się jak cos nie sugerujcie
Co do paczki to sama będę szukała jakiegoś kuriera albo cos żeby wózek zamówić... W sumie pojedziemy do Polski samochodem, ale szkoda mi miejsca na takie duże rzeczy. Może na cos ważniejszego się przyda to miejsce (ogórki od babci ).
Mija mama wpadła w szal i buszuje po lumpeksach w poszukiwaniu letnich ubrań dla mnie i co chwile dzwoni i opisuje co znalazła a ja jej tłumacze, żeby nie szukała, bo mi ciężko trafić w gust i szkoda kasy jakbym miała w tym nie chodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej powinniście to szwedzka farba . Ja dzis grillowalam nad jeziorem nawet nogi zamoczyłam w jeziorze a Szwedzi Ci wariaci juz pływali !!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 23:07
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak wiem, że ta firma jest szwedzka. Juz widzieliśmy na stronie internetowej:). Ja spać nie mogę, budze się i budze. Taki urok trzeciego trymestru.
Ostatnio też widziałam jak Szwedzi się kapia, to na prawdę wariaci:).
Wczoraj mila niespodzianka mnie w sklepie spotkała, pojechałam po mleko, ale skończyło się na większej ilości zakupów. I pan, który stał przede mną przepuscil mnie, i na dodatek podniósł mi koszyk. Byłam w szoku bo Nie spotkałam się z czymś takim. Tutaj jakoś nie ma przywileji dla kobiet w ciąży. A jednakLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Tak piszecie o tym przemalowywaniu łóżeczek i sama się zastanawiam nad naszym Dostaliśmy od mojego brata i w sumie też się zastanawiam, czy by go na białe nie przerobić, bo u mnie też w mieszkaniu znaczna przewaga bieli. No nie wiem, sama jeszcze zobaczę, bo nawet zbytnio nie pamiętam jakiego dokładnie jest koloru to łóżeczko ;]
U mnie wczoraj też pod wieczór się zachmurzyło i dziś od rana pochmurnie. Nie narzekam, bo i tak nic ciekawego nie mogę zrobić nawet jak jest piękna pogoda, a tak to przynajmniej jest czym oddychać
-
Aisa współczuję straty. Jestem z tobą i wierzę ze niedługo znów zostaniesz mama.
Niby człowiek wie ze takie rzeczy się zdarzają i to często, ale dla matki to zawsze będzie dramat i nie ważne na którym etapie traci się swoje maleństwo. Ja nie straciłam żadnej ciąży ale mojej Majki tez mialo nie być bo nie było jej widać na usg w 7 tygodniu i było podejrzenie pustego jaja plodowego. Na szczęście mala się tylko schowała i narobiła mi stracha. Ale 2 tygodnie to był koszmar.