Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
GONIAG kawa oczywiscie jak najbardziej aktualna
ale tak mysle, ze moze jakos w przyszlym tygodniu ?
bo w weekend sie przeprowadzamy i teraz urwanie glowy
a na kawe to jak chcesz mozemy sie umowic w Haninge Centrum albo mozecie wpasc do mnie
-
nick nieaktualnyJestem pp wizycie u barnmorski, wysłała nas do szpitala. Jak zwykle ciśnienie wysokie, cała puchnę, mały mało się.rusza ale.serduszko pięknie.mu bije. Skurcze tez juz się.zapisują, dzisiaj były ponad 70%. jutro stawiamy się z samego rana w szpitalu będą wywoływać poród. Lekarz powiedziala,że nie ma co czekać, że widzi jak.się męczę a dziecko jest juz gotowe. Będą mi wkładac ten balonik-cewnik foleya czy jakoś tak, a potem dalej.Trzymajcie kciuki, strasznie się boję.
-
Kwiauszek wrote:Jestem pp wizycie u barnmorski, wysłała nas do szpitala. Jak zwykle ciśnienie wysokie, cała puchnę, mały mało się.rusza ale.serduszko pięknie.mu bije. Skurcze tez juz się.zapisują, dzisiaj były ponad 70%. jutro stawiamy się z samego rana w szpitalu będą wywoływać poród. Lekarz powiedziala,że nie ma co czekać, że widzi jak.się męczę a dziecko jest juz gotowe. Będą mi wkładac ten balonik-cewnik foleya czy jakoś tak, a potem dalej.Trzymajcie kciuki, strasznie się boję.
będzie dobrzemyśl pozytywnie już za niedługo ucałujesz swojego synka
buuuuuuuuuuuuuuziaki wielkie
trzymam kciuki :*
-
nick nieaktualnyJeatem po prostu Przerażona ta indukcja i zaskoczona,że to już. Miało być 19 a to juz jutro. Ale lepiej dla.nas.
Lekarka powiedziała,że Dziecko już jest bezpieczne i wszystko z nim dobrze. Chodzi o mnie.
Mam nadzieje,ze wszystko sprawnie Pójdzie, o jutro będziemy już we trójkę. Ogólnie może to potrwać do kilku dnia,ale ja trzymam się pierwszej wersji:).
Z mężem Spakowalismy siw jak na wojnę, jak to dobrze ze będzie mógł być ciągle Przy mnie.
Chyba dzisiaj nie zasne. Postaram się odezwać jutro:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyjechalismy di szpitala, Skurcze juz pięknie się pisały, rozwarcie na 3 cm
Włożyli mi ten cewnika foleya, samo wkozenie nie bolało, napełnianie solą juz trochę. A teraz Leżę Skurcze mają 100 i juz piekielnie bolą. Lekarz mówiła. Ze raczej jutro akcja siw rozwinie.
Noc Ciężka spać nie mogłam,ale mamy fajny pokoik z mężem to Przespimy się trochęaisa, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny