Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem jestem caly czas z Wami!
Niestety nie mam tyle czasu, zeby pisac codziennie do Was. Probowalam przez telefon ale za kazdym razem gdy chce napisac komentarz wyskakuje mi blad strony... juz tyle razy tak sie napocilam z wypisaniem do Was a tu blad i wszystko skasowane! Normalnie szlak trafia czlowieka!!!!! Aaahhhh!!!
U mnie wszystko w porzadku jednak dzisiaj mam takie nudnosci , ze szok! bleee nawet spokojnie herbaty nie moge wypic, bo mnie zbiera do kibelka... cale szczescie nie mam juz tak codziennie jak kiedys bo to bylo juz przegiecie, jednak wciaz raz na jakis czas mi dokuczaja te nudnosci.
Ostatnio mam jakis taki kiepski humor, nic mi sie nie chce i troche opuscilam zajec w szkole
Rudziaaaa nie martw sie wszsytko bedzie dobrze z Twoja cc nic nie bedzie sie babrac!
Dasz rade kochana!! To dla zdrowia dla Twojej malej Sofii ) Zobaczysz juz za 7 tygodni wkleisz nam tu zdjecie ze swoja mala dziewczynka w rozowych ciuszkach
Kwiauszek kochana nie przemeczaj sie tak strasznie, mysle ze Fkassa powinna z pewnoscia Tobie pomoc w Twojej sytuacji!!
Kochane pozdrawiam Was i sciskam mocno, buziaczki ! :*** -
nick nieaktualnyDziękuję kochane za pomoc:).
Właśnie będę miała ten wcześniejszy urlop, ale mimo wszystko do 7 miesiąca musze pracować. Szefowie trochę mnie odciazyli, ale mimo wszystko Dzwigam, ale nie tak.
Mam nadzieje, ze wszystko się ułoży.
Dzisiaj źle się czuje, mam biegunkę, i boli mnie w krzyżu...
Jestem juz w łóżku i chyba zasne... -
Mimi, kicha że wciąż Cię męczą takie dolegliwości. Dziwne że nie daje Ci dodać posta z tel.
Kwiauszek, wydaje mi się że wcale nie powinnaś dźwigać Wypytaj się na tej rozmowie z F-kassą jakie masz opcje żeby jednak nie pracować.
Rudzia, gdzie jesteś? -
Rudzia wrote:Kochane ja jade na wizyte do Barnmorski.. odezwe sie po.. ogolnie zle sie czuje od kilku dni, ta rana boli strasznie a dzis do tego mi slabo strasznie, nie dobrze i kreci mi sie w glowie
-
Jestem po wizycie, wnastepna srode mam wizyte u lekarza po skierowanie na to cc.. Zelazo i cukier w normie, mocz okej. Malutkiej tetno 147/min takze tez dobrze jak chciala jej sprawdzic tetno to zaczela ja kopac hihi Moja malutka rozrabiara
aisa, asia888 lubią tę wiadomość
-
Aisa muszę chyba pisać krótkie wiadomości to wtedy nie pokazuje sie błąd
U mnie dzis w miarę nawet nie było tak złe z nudnościami jedynie co jakiś czas czuje ból macicy to w sumie dobrze bo mały groszek rośnieRudzia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędziemy rozmawiać, noże dowiemy się czegos więcej. Wiem, że moja poprzedniczka opuściła prace 60 dni przed porodem. Wiec, chyba nie da się za bardzo nic wskurac.
Dziewczyny mam dobrą wiadomość, będę miała usg prenatalne i test z krwi, bez problemu:) -
Kwiauszek wrote:Będziemy rozmawiać, noże dowiemy się czegos więcej. Wiem, że moja poprzedniczka opuściła prace 60 dni przed porodem. Wiec, chyba nie da się za bardzo nic wskurac.
Dziewczyny mam dobrą wiadomość, będę miała usg prenatalne i test z krwi, bez problemu:)
Dziwnie trochę, że jednak musisz pracować i dźwigać, staraj się oszczędzać jak najwięcej! Może coś mądrego F-kassa na rozmowie doradzi -
nick nieaktualnyi ja się cieszę, ze udało mi się z tym usg.
JA czytałam na f-kassa, że kobiety =, które pracują fizycznie mają prawo opuścić pracę 60 dni przed porodem pod warunkiem, jeżeli pracodawca nie jest w stanie zmienić stanowiska. Czyli mnie to dotyczy.
Coś czytałam, że można zmniejszyć ilość godzin, ale nie jestem tego pewna.
Wszytskiego wypytam się na rozmowie czy istnieje jakaś szansa na wcześniejsze zwolnienie. Bo to trochę chore być w ciązy i dzwigac. Powoli zaczynam odczuwać krzyż. Zobaczymy, rozmowa za tydzień.Czasami mi się wydaje, że chcą mnie wykorzystać jak najdłużej.... -
Gratuluje Mimi
A ja dzis zaczelam 31 tyg i najprawdopodobnie juz za 6 tyg zobacze Sofii
Moja mama ma grype zoladkowa biednaa.. latam caly dzien kolo niej bo nawet wstac na chwile nie mpze bo tak zle sie czuje...mam nadzieje ze sie nie zarażę... -
nick nieaktualny
-
Kwiauszek wrote:Dziewczyny, ale Wam fajne, już niedługo i zobaczycie. Swoje maleństwa:).
U nas tez panuje grypa zoladkowa, chyba jakiś wirus. Zdrówka dla mamy życzę,a Ty uważaj na siebie:)Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ahhh wrocilam walsnie z Ikea juz mam prawie wszystko kupilam lozeczko, materacyk, przescieradla, ceratke itd. jeszcze musze tylko kupic pare rzeczy w Lekmer, w aptece i wozek i wsio alee siw ciesze.. a umeczylam sie dzis jak slon hihi
aisa lubi tę wiadomość