Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny są słowa otuchy
Ja tez myslalam że 10 dni po terminie wywołują i tym bardziej ze akurat jest Wielkanoc ale powiedziała położna ze 14 dni niezależnie kiedy to wypada i już nawet mnie zabookowała tak na wszelki wypadek. Mam nadzieję jednak ze akcja sama się rozwinie na dniach i w Wielkanoc kurczaczek będzie juz z nami w domku.
Pozdrowionka!!Kropka, alkak12, Plumb80, tyger, mychowe, energytrip, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Oj to u mnie byla chyab tylk otaka nagonka... mnie to polozna juz pospieszala od due date, ale ja ostro sie sprzeciwialam i mowilam, ze dzidzius sie urodzi jak bedzie gotowy. I sie urodzil 23 grudnia, hahah. Ona nie chciala po prostu przyjmowac porodu w swieta, ale i tak moj moz przyjmowal, bo ona nie doejchala.
Brava trzymam kciuki i czekamy na niusy!
PozdrawiamBrava, tyger, Plumb80, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
Tak energytrip, pamiętam twoją historię porodowa.a teraz juz lada dzień 4 miesiące Olfowi pykna
Z moja starsza córka tez miałam termin na grudzień i wtedy mówiły położne że będą wywoływać przed świętami żeby już na święta być w domu z dzieckiem- ale urodziłam przed terminem więc nie doszło do tego.myslalam ze teraz bedzie podobnie ze względu na Wielkanoc ale widać albo się coś zmieniło albo po prostu Wielkanoc nie ma dla nich takiego znaczenia jak Christmas
My nadal czekany ale już mi wszystko jedno i tak mi został max tylko tydzień. Jak się zacznie wcześniej to super a jak nie to parę dni mi już nie zrobi żadnej różnicy.
Co u was dziewczyny?
Piękna słoneczną dziś mamy niedzielę
Życzę udanego dniamychowe lubi tę wiadomość
-
Mychowe bedziemy trzymac kciuki. Nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze. Ja nawet jestem tym podekscytowana, ze bedziesz juz miala dzidzie za poltora tygodnia. Bede zagladac codziennie czekajac na wiesci od ciebie.
Juz i tak czekam jak na szpilkach na radosna informacje od Bravy.mychowe, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Mychowe-Jej Ale to zlecialo jeszcze pamiętam jak zobaczyłam u Ciebie zielone kropeczki, a tu zaraz będziesz tulic mała księżniczkę
też bym chciała być już blisko terminu
no ale z drugiej strony jeszcze nie myślę o porodzie więc nie wywołuje wilka z lasu i czekam na naszą kolej.
Dziewczyny mam do Was pytanko czy wiecie jak tu wygląda podanie Sterydow na plucka?
2 tyg temu strasznie stawiał mi sie brzuch więc wysłali mnie do szpitala zostałam na noc i stwierdzili ze mała za mało urosła od poprzedniego usg o jakieś 5-10 centyli, oczywiście mój brzuch nadal jest pod siatką centylowa, więc teraz 2 razy w tyg wycieczka do szpitala na ktg. Wody i cała reszta w normie. A w sobotę kolejny scan i wtedy się okaże bo jeśli mała nie nadrobi to będą chcieli podać sterydy ( mniejmy nadzieję. Ze sie obejdzie) i zastanawia mnie jak to tutaj wygląda.mychowe lubi tę wiadomość
-
Ja tez czekam na wieści od Bravy
Ciekawe, czy już jest z maleństwem
Mychowe, napisz dokładnie którego idziesz do szpitale, zacznę trzymać kciukiNajpierw włożą Ci taki sznurek i niby ma działać 24 godz. , potem dopiero żele itp. więc książkę i krzyżówki weź do szpitala
Super, to już niedługo
Kambel Ula miała podawane sterydy, ale nie wiem jak to wyglądało. Mam nadzieję, ze maleńka nadrobi - trzymam kciuki. Daj znać koniecznie w sobotę.mychowe lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mam pytanko. Czy byłyście w szkole rodzenia w UK?
Moja koleżanka 2tyg temu urodziła synka i powiem wam, że mam stresa co do porodu w UK to co ona przeszła i jak ją potraktowali i jej koleżankę to chyba bym wolała w Polsce rodzić ;/ -
Hej dziewczyny mam pytanko. Czy byłyście w szkole rodzenia w UK?
Moja koleżanka 2tyg temu urodziła synka i powiem wam, że mam stresa co do porodu w UK to co ona przeszła i jak ją potraktowali i jej koleżankę to chyba bym wolała w Polsce rodzić ;/