Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam w związku z ciążą wiec może co miasto to inaczej. Nawet w liście chyba nie było podane że to cytologia tylko takie ogólne sprawdzenie 6 tygodni po porodzie. Miałam cytologia rok temu w maju wiec powiem Wam w styczniu jak jest. Czy każą robić po porodzie czy nie
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz po porodzie nie miałam żadnych badań. Pytali tylko jak samopoczucie czy jakieś problemy itp a ze nic mi nie dolega to ok. Ostatnio zdziwiłam się listem ze szpitala z wizytą do gina, ale to podobno przez to ze problemy w ciąży były i aby spr czy wszystko u mnie ok i aby nie było znów komplikacji przy następnej ciąży. A Bez tego pewnie była by cisza
-
Nie bo wizyta dopiero we wrześniu wiec to ponad 3 mies po. I z pielęgniarka czytałam list wysłany do Szpitala od GP aby mnie zbadali bo ja nawet nie wiedziałam po co i dlaczego ta wizyta. A rozmawiałam tez ze znajoma która rodziła 2 tyg przede mną i ona żadnego wezwania nie dostała.
-
Aa to sorry moze chodzilo o III i IV gr :p juz nawet ńie pamietam
Kurde wydawalo mi sie ze po porodzie to standardowo wizyta u gina... To ze nam sie wydaje ze jest ok to jedno a kto wie co sie w srodku dzieje. Powinni spr czy sie wszystko oczyscilo, czy macica obkurczona prawidlowo...
Ja to mysle o implancie po porodzie. Tab tez nie chce.
Musze sie potem dowiefziec wiecej na jego temat...
-
Macice sprawdzali dotykowo jak schodzi w dół.
Mi dziś zakładali implant jednak zanim dostałam wizytę brałam tabl.
Miałam już go prędzej jest z samego progesteronu wiec można go stosować przy karmieniu piersią. I nie trzeba pamiętać o antykoncepcji przez 3 lata co lepsze jest niż w tabl bo ja często zapominam i biorę po czasie. Kiedyś jak go miałam to na początku miałam doła i mnie dużo rzeczy denerwował ale to chyba przez to ze na początku wydziela dość dużą dawkę progesteronu a później coraz mniej
Jednak po 2 czy 3 mies wróciło wszystko do normy.
Ciekawe jak będzie tym razem -
kambel wrote:Macice sprawdzali dotykowo jak schodzi w dół.
Mi dziś zakładali implant jednak zanim dostałam wizytę brałam tabl.
Miałam już go prędzej jest z samego progesteronu wiec można go stosować przy karmieniu piersią. I nie trzeba pamiętać o antykoncepcji przez 3 lata co lepsze jest niż w tabl bo ja często zapominam i biorę po czasie. Kiedyś jak go miałam to na początku miałam doła i mnie dużo rzeczy denerwował ale to chyba przez to ze na początku wydziela dość dużą dawkę progesteronu a później coraz mniej
Jednak po 2 czy 3 mies wróciło wszystko do normy.
Ciekawe jak będzie tym razem
Kambel a powiedz mi.... To prawda ze przy implancie okres zanika??? Bo kolezanka mi mowila ze ona czasem ma tylko plamieńia a typowego okresu nie ma...
Czyli wnioskuje ze implant dziala jak jednoskladnikowa tabl anty....
A powiedz mi jeszcze... Kto go zaklada? On tez jest bezplatny???
-
Aniu dziwne sny to czesto w ciazy sa wlasnie
ojjj ja to mam hardcore od kad w ciazy jestem
jak nieraz rano mojemu opowiadam to sika ze smiechu albo oczy jak 5 zl i pyta czy ja to normalna jestem
Ojj zgagi nigdy nie mialami ciesze sie strasznie bo to podobno masakra
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Właśnie te sny w ciąży to podobno od podwyższonego progesteronu są a ja jeszcze ddokładam organizmowi dawkę w tabletkach
Tylko ciekawa jestem czy tabletki bez ciąży tez taki efekt dają. Ja uwielbiam snya mój mąż nie wie co to jest biedaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 23:20