Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja podaje mm i moje. Staram się jak najczęściej moje jednak gdy nie mam sciagnietego a kaja ma focha na cyca bo po kilku próbach ssania nic nie leci to wtedy sięgamy po mleko.mi się wydaje ze ma za ciężką główkę albo jest leniwa, bo dziś z nerwów i z płaczem w przychodni ja podniosła a w domu to leży i jezorem pieluche cycka
mychowe lubi tę wiadomość
-
U nas po aptamilu tym gotowym był raz krzyk ( nie wiem na 100% czy to wina mleka ale ok godz po jego wypiciu kaja płakała) tez myślałam że to dobre mleko bo w końcu Polski bebilon ma dobrą opinię,a teraz używamy sma i jest ok.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ja pamiętam w pl mój tata zawsze kupował mleko nan. Najtańsze bodajże było każdy dzieciak je przyswajal i nigdy problemów nie było ja mam tylko Nadzieje ze ta sucha skóra u Kaji to nie wynik mleka. Fakt na ramionach zeszło po zmianie płynu jednak rączki nadal suche. Najgorzej przy rączkach bo tam cycka i ma taką skórę jak w zimę wysuszone ręce. Na początku września znów idziemy do GP tyle ze umowilam do innej lekarki bo nie chce znów trafić na ta co poprzednio. Musze się wziąć w garść i nie podawać jej jakiś czas mm to zobaczymy czy to wynik mm czy też nie. Same zagadki przy tych dzieciaczkach.
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Plumb a ty cycem karmisz???
Super ze Victorek taki kochanyzazdroszcze tak pozytywnie
No my juz na koncowce. Spojenie daje ostro popalic ale poza tym superczekamy
Kochana wiem ze takiej daty sie nie zapomni ale pomysl ze Victorek to nowe zycie dane ci przez Boga i tak musialo byc.
A chrzciny im szybciej tym lepiej
Nasz synek bedzie mial 3 mies ale my chcemy chrzcic w Pl po Bozym Narodzeniu
Nie,ja nie karmię piersią, nie miałam pokarmu po cesarce i musiałam wprowadzić butlę.
Końcówka ciąży ciężka,wiem coś o tym. Spojenie też dało mi popalić i jeszcze nadal nie jest ok. Są dni że dokucza.
Mychowe, no mój synek ma wagę ładną,ale on urodził się z wagą 4600 g. Teraz ma 5500 g,więc ogólnie przybiera proporcjonalnie
mychowe lubi tę wiadomość
-
Plumb, no rzeczywiście to leciutki się nie urodzil
Kambel, u mnie też mala odmawia cycka. Po cesarce nie miałam dużo pokarmu i z zalecenia położnej musiałam dokarmiać mm, bo stracila 12% wagi urodzeniowej. Najpierw zawarliśmy rade że strzykawki, ale się denerwowala jak za mocno wystrzelalo, a później była coraz większa, wiec szybciej z butli było. Ja też chciałam mieć więcej mleka, wiec sciagalam. A później poznala jak to łatwo z butelki leci i nie trzeba tak się męczyć i zaczela cycka odmawiać.
I tak to jest.
Zawsze marzylam o porodzie naturalnym i karmieniu piersią, a tu wyskoczyły nagle cesarki i butla.
Ale najważniejsze, że jest zdrowa.Zancia28, kambel, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :* Jednak pojechalismy do szpitala dopiero kolo 15, bo skurcze zwolnily i sprobowalam sie przespac
po 12:30 skurcze znowu mnie obudzily i jak zaczely byc faktycznie co 3 minuty to pojechalismy. Okolo 16 polozylam sie i zaczela sie akcja, wdychalam tylko gaz - bylam twadra
i o 18:03 Julia byla juz ze mna skin-to-skin, wazy 3.350 i nie odchodzi od cyca
wczoraj po 23 bylismy juz w domu
Kropka, Paula55, Penelope, kambel, tyger, Plumb80, ap1526, Zancia28, mychowe, weronika86, alkak12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny