Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj to nie dobrze z ta szyjka . Oby wytrzymała chociaż jeszcze z 2 miesiące . Widać dziecię się pcha
Ja wczoraj tez miałam pechowy dzień nie dość ze z m się pokłóciłam i to dość konkretnie to jeszcze rozmawiałam przez tel i wypadł mi gapie z ręki i ekran zbity . Jak patrzyłam na wymianę to sama szybka na eBayu 90£a tak jak większość działa z popsuta szybka tak mój niestety nie ( mam xperie z 2) na polskich str naprawa ok 600/700 zł ciekawe ile tutja zawołają ... Jak nie urok to ...
Czy u was tez tak zimno dziś ? U nas o 8 było tylko 8 stopnianiafk lubi tę wiadomość
-
A mi o 6:30 rano mąż samochód rozgrzewał i szyby skrobał bo zamarzniete. W szoku byłam ze już takie zimno.kambel wrote:Oj to nie dobrze z ta szyjka . Oby wytrzymała chociaż jeszcze z 2 miesiące . Widać dziecię się pcha
Ja wczoraj tez miałam pechowy dzień nie dość ze z m się pokłóciłam i to dość konkretnie to jeszcze rozmawiałam przez tel i wypadł mi gapie z ręki i ekran zbity . Jak patrzyłam na wymianę to sama szybka na eBayu 90£a tak jak większość działa z popsuta szybka tak mój niestety nie ( mam xperie z 2) na polskich str naprawa ok 600/700 zł ciekawe ile tutja zawołają ... Jak nie urok to ...
Czy u was tez tak zimno dziś ? U nas o 8 było tylko 8 stopni -
Ja dzisiaj byłam na skanie, jeden przezbrzuszny a drugi dowcipny
no i okazało się , że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Szyjka krótka 26 mm ale dwa miesiące temu też tyle miała więc niema powodu do obaw. Cieszę się strasznie bo nie wiem jak byśmy tutaj dali radę ze wszystkim, praca, szkoła, obiady a ja leżeć.
Byłam z mężem dzisiaj jak i w sobotę. Był pod wrażeniem tutejszego systemu. Wszystko przez komputer przechodzi, idę z jednego pokoju do drugiego a tam już wszystko wiedzą
W ogóle był ze mną przy wszystkich badaniach, co w Polsce jest nie do pomyślenia, nawet przez minutę nie byłam sama.
Penelope twardniejący brzuch to chyba nie powód do zmartwień jeżeli występuje rzadko, mnie pytali o to właśnie w szpitalu, pytali też o ból brzucha czy jest to ból skurczowy czy nie.
Ależ jestem zadowolona - idę lody zjeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:56
Driada0102, ap1526, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już po chrzcinach. Victor całą Mszę przespał w wózku, a potem był wyjęty na czas ceremonii. Był grzeczny, obserwował wszystko dookoła. A później na czas obiadu pospał, dał nam spokojnie posiedzieć. Kawa i ciasto była już w asyście małego, który rozmawiał po swojemu do wszystkich gości
Nasz bohater w avatarku
Zancia28, Penelope, ap1526, aniafk lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że wytrzyma. Nie jest zbyt długa ale niezmienna od dwóch miesięcy . W sumie nie obraziłabym się gdybym urodziła z 3 tygodnie wcześniej
Strasznie oczy mi ropieją od kilku dni. Rano nie mogę ich otworzyć bo są całe posklejane, później przechodzi. Dzisiaj widzę pogorszenie bo przeszło ale nie do końca. Myślicie iść do gp? -
Hallowen!
https://www.etsy.com/uk/shop/petitehats
wychodzi na to, że "tam" lepiej nie zaglądać, bo się zawsze coś znajdzie
dobrze, że wyszło ostatecznie ok
pogoda okrutna
i jak te oczy Ania?
ja już skurcze przepowiadające miewam
Kambel Niuńka jaka słodka na ostatnim foto -
trochę mi się nastawienie na karmienie piersią zmieniło, śniło mi się, że cesarkę miałam taką umówioną i nic skurczy i mleka nie miałam
teraz się tak wyciszyłam i marzę w przytulnym łóżku w tą pogodę leżeć i tylko cyca wyłożyć, a nie latać gotować jakieś mleko
jestem przerażona autentycznie, że nie będę miała
zaczęłam myśleć o laktatorach i maściach i się zastanawiam o czym powinnam wiedziec, odrazu mi się przypomniało jak mnie suszyło, trzeba będzie zgrzewy wody kupić
jeny jak mnie zgaga męczy, tak piecze, że na wymioty się zbiera -
Ano jeszcze coś widzę na oczy, nawet lepiej dzisiaj niż wczoraj to zrezygnowałam z wizyty u gp który i tak by pewnie nie pomógł
Dobrze, że ja mam w planach urodzić po halloween i świętach bo pewnie nie jeden gadżet by się do ręki przylepił
Mogłabym mieć scany co dziennie , takie to przyjemna dla oka :)a tutaj raczej już żadnego nie będzie
Zazdroszczę Wam dziewczynki, że tak blisko już jesteście, nie mogę się stycznia doczekać, już nawet myśl o przedwczesnym porodzie nie przeszkadzała mi tak bardzo, cóż nie zanosi się
Kupiłam dzisiaj narożnik do pokoju, za 3 tygodnie przywiozą, mąż nie wie i zastanawiam się kiedy i jak go uświadomić
ap1526 lubi tę wiadomość
-
ap1526 wrote:
jeny jak mnie zgaga męczy, tak piecze, że na wymioty się zbiera
ap1526 lubi tę wiadomość
-
A więc tak: pogoda u nas bardzo deszczowa.
Wychodzimy z domu pada, ale co tam trochę niech pada, a na nogach do miejscowego szpitala ok 20min. W połowie drogi ulewa, błyski, grzmoty. Ja cała mokra, mój cały mokrya tu nagle grat zaczął padać hehe.
Myślę sobie super wyglądam, nie wpuszczą mniea przed wejściem do szpitala przestało padać i wyszło słońce
Byłam tak mokra, że jak wyszłam z scanu to w miejscu gdzie zostawiłam kurtkę była kałuża.
Na scanie wszystko dobrze
Mały waży 2936gap1526, Penelope, kambel, aniafk lubią tę wiadomość