Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w kosciele wystarczylo tlumaczenie przysiegle brytyjskiego aktu urodzenia, jesli ktos nie mial polskiego. Ja akurat mialam, bo potrzebowalam do polskiego paszportu. Wy dziewczyny nie wyrabialyscie polskich paszportow dla dzieci?
aniafk lubi tę wiadomość
-
My mamy polski tylko.
He ten sam problem u nas był ja z Bydgoszczy mąż z poznania a do tego urzad w rypinie bo tam teraz mam meldunek. a oni aby nie dostać po dupie później wszystko według ich magicznych ksiąg muszą mieć hi hiell lubi tę wiadomość
-
Kambel dzwoniłam do ambasady. W Londynie czeka się 6 tygodni wiec jedziemy do Manchester
bo tam faktycznie do dwóch tygodni. Powiedz mi tylko czy oni nam mogą wysłać ten paszport czy musimy zaś jechać odebrać. I kiedy sie płaci. Online czy na miejscu.
-
no to na pewno wysla . Jej jak ona sie nazywa hah
zabij mnie ale nie pamietam .
trzeba ja kupic na poczcie I wypisujesz swoje dane I dane konsulatu . wniej prsychodzi passport ,z reszta zobaczysz na miejscu
z ambasady do poczty jest jakies 3 min bo jest po drugiej stronie.aniafk lubi tę wiadomość
-
Kambel, I dziewczyny, U mnie.... Średnio... Dalej jakaś smutna jestem i tak trudno mi się cieszyć tym czasem. Dziś jakby z lekka lepiej, mam nadzieję że to tylko książkowe 14 dni bluesa i ogarnę się jakoś. Ja po prostu czuję jakąś taką dziwna samotność, zagubienie. Mąż Kochany robi , ale ja tak czuję i nie mogę się tego pozbyć. Widocznie niektórym mamom radość przychodzi później.
Dziś była położna I ważyła Russella i waży 100 gr niż przy porodzie, wiec super, znaczy że na moim mleku mu dobrze.kambel wrote:Penelope i jak lepiej po malutku?
U nas Raz słońce a raz deszcz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:04