Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyger super !!! Teraz możesz troszeczkę się zrelaksować i cieszyć się swoim tak pięknym stanem
Paula pierwsze spotkanie z położną polega głównie na wywiadzie - o historii chorób u Ciebie i waszych rodzin, poza tym pobierze Ci krew, sprawdzi ciśnienie i zważy. No i wręczy Ci Twoją "Biblię", czyli teczkę, którą zawsze będziesz musiała zabierać na różne badaniatam będzie wszystko na temat Twojej ciąży
tyger, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Tyger no w koncu! Widzisz mówiłam,ze tam kobiety to ludzkie sa:) teraz ciesz sie ciaza
na 1 spotkanie tylko weź siusiu do badania, albo nie sikał przed,żebyś miała co nasilać
Energy chciałam napisać, czy nie miałas badanego słuchu w szpitaluhehe
tyger lubi tę wiadomość
-
Tyger dobre wieści
A ja właśnie umieram, S był chory i już myslalam, ze mnie ominiegłowa mi pęka, oczy łzawią, katar
a miałam jutro i w piatek do pracy isc... Bynajmniej mnie to ominie...
Tak sobie teraz przypominam jak to czekało sie na usg ... Taki malutki człowieczek, a teraz wsadza palce do moim oczu, szczypie mnie po twarzy i sie slodziutko uśmiechaKropka, tyger, mychowe, energytrip, alkak12 lubią tę wiadomość
-
Hehe Karola tez wlasnie mysle jak to sie chodziło na usg a teraz takie małe gady wlasnie śpią
nie powem, brakuje mi tego brzuszka bo bardzo go lubilam
i czułam sie z nim swietnie i bardzo atrakcyjnie
ale nie brakuje mi ciazy samej w sobie z tym wszechobecnym strachem
mychowe, Kropka, energytrip lubią tę wiadomość
-
Mychowe nie obejrzymy się a Ty już urodzisz
Strasznie szybko leci ten czas
A ja myślałam, że bardziej będę tęsknić za brzuszkiem. W ciąży cały czas głaskałam brzuszek, patrzyłam się na niego, robiłam zdjęcia itp. a po urodzeniu jak ręką odjąłmoże dlatego, że nie jest już atrakcyjny
Jednak z wielkim sentymentem wspominam mój okres ciąży, czułam się rewelacyjnie
A jutro na trzy dni przyjeżdża do mnie cała rodzina tzn. mama i dwie siostry, w tym jedna z mężemDoczekać się już nie mogę, będzie komu młodego na rękach nosić
xcarolinex, energytrip, mychowe lubią tę wiadomość
-
Kropka wrote:Tyger super !!! Teraz możesz troszeczkę się zrelaksować i cieszyć się swoim tak pięknym stanem
Paula pierwsze spotkanie z położną polega głównie na wywiadzie - o historii chorób u Ciebie i waszych rodzin, poza tym pobierze Ci krew, sprawdzi ciśnienie i zważy. No i wręczy Ci Twoją "Biblię", czyli teczkę, którą zawsze będziesz musiała zabierać na różne badaniatam będzie wszystko na temat Twojej ciąży
Dziekuje ci Kochana za info
-
Mychowe zobaczysz jak czas leci jak Maleństwo sie urodzi
Kropka zazdroszczę rąk do noszenia
U nas oprócz mnie i S nie ma kto nosić, ode mnie zero rodziny, S ma rodziców w PL, ale oni nie przylecą, bo praca i w sumie dobrze, bo z jego mamą bym oszalała, jego siostra woli coś kupić dla Rosie niż przyjść i ją zobaczyćszkoda, bo to tak naprawdę jedyni bliscy ludzie tutaj, mieszka w tym samym mieście, na Facebooku widac, gdzie to nie chodzi a jedynej bratanicy nie wpadnie zobaczyć.. Więcej razy nasi znajomi widza Małą niż oni no ale! A S chciał ją wziasc na chrzestną, ale tak czy siak narazie chrzest ma NIE. Przykro, my sami chodziliśmy do jej synka, chcieliśmy brać na spacery etc, a nie tylko byc ciocia i wujkiem komentując fotki na FB..
mychowe lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:
Energy chciałam napisać, czy nie miałas badanego słuchu w szpitaluhehe
Ula, w domu rodzilam, wiec to jedyny test, na ktory musialam sie sama pofatygowac.
dziewczyny ja juz wymiekam, Olaf je co godzine... tak potrafie kilka ladnych godzin presiedziec na sofie z cycami na wierzchu i karmic go. Czytam ocluster feeding na necie w ksiazkach, ale do glowy juz dostaje - czy to normalne? zwlaszcza ze sama jestemcaly dzien.
-
energy wiem,że w domu
tylko to tak mi do głowy wpadło no przecież w szpitalu po porodzie sprawdzają
kochana a może on się nie najada?że za mało tłuszczu w mleku i nie trzyma go długo.może spróbuj raz po cycu dać mu butelkę i zobaczysz wtedy ile wytrzyma.
dziewczyny dzisiaj byłam na włożenie implantu anty w ramię -
Energy nie słuchaj Uli i nie dawaj sztucznego
To w sumie jest normalne, mój już duży a je co dwie godz. na przykład jak zje o 10.00 to potem o 12.00. Ja na początku tak szczerze trochę go przetrzymywałam, by karmić go co dwie godz.
energytrip lubi tę wiadomość
-
tyger- super wiadomość!
my dziś mieliśmy scan dzidzia tak sie ulożyła akurat że nic nie dało sie zobaczyć po 2 podejściach musiałam iść zrobić siusiu ale i to nie pomogło . wiec kazano nam pochodzić pół godzinki , zjadłam batonika i było lepiejna początku nie chiała pokazać co ma między nóżkami zacisneła i tyle. ale przyszła druga położna która ponaciskała i pomogło . tak jak przypuszczałam będzie dziewczynka
oczywiście zaraz milion pytań czy zapłacimy i czy na pewno mamy pieniądze ze sobą .nawet położna nas odprowadziła do recepcji abyśmy na pewno zapłacili haha śmiech na sali normalnie !
xcarolinex, Kropka, Plumb80, energytrip, alkak12 lubią tę wiadomość
-
Kabel no wiecie co....to juz totalnym brak klasy....dno....
No ale gratulujebedzie kolejna babica
mychowe lubi tę wiadomość