Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się i my.
Faktycznie jakiś spokój. A co z dziewczynkami w szpitalu? Nic się nie odzywaja.
My dziś o 16 mamy prenatalne więc proszę o trzymanie kciuków. Jestem potwornie zestresowana ale w głębi duszy czuję ze wszystko jest dobrze.Eklerka lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Byłam dzisiaj w laboratorium i u internisty po skierowanie na próby wątrobowe bo od jakiegoś miesiąca swędzi mnie skóra na nogach trochę mnie pani dr zestresowała że to może być cholestaza i jeśli wątroba jest bardzo niewydolna to wtedy szpital i kroplówki na oczyszczenie organizmu, mam nadzieję że nie będzie tak źle bo i tak swędzenie jest mniejsze niż na początku było
Jeszcze mnie zrypala dlaczego tyle czekałam ze zrobieniem badań i że jak bylam u dermatologa to też mógł mi dać skierowanie -
Zdenerwowało mnie tylko gadanie internistki
Podobno przy cholestazie swędzą podeszwy stóp a u mnie to raczej łydki lub uda
Czekam na wyniki a w środę i czwartek wizyty
Agatka Under czekamy na wieści z waszych usg :*
Ewik 2 tygodnie 4 dni matko to prawie jak jutro
Ja dzisiaj ogarniam szafę żeby przenieść rzeczy z komody do szafy i zrobić miejsce na ubranka Luśki -
Agatka trzymam kciuki
LadyMk,Ida i MOn jakis znak prosze dac
u mnie czasu malo, wiec tylko podczytuje na pisanie nie bardzo jest czas
Pawelek ma rozne dni, ostatnio okazalo sie ze mial w buzi plesniawki i dostal leki, biedak na moj widok z tymi pipetami do podawania lekow niemowletom lub z lyzeczka juz sie krzywi, no ale buziak juz lepiej -
Jestem kobitki. Dziękuje z całego serca za kciuki. Wszystko jest dobrze. Kość nosowa obecna, przezierność karkowa 1,5, serduszko bije 158uderz/minute, żoładek widoczny, pęcherz, pępowina prawidłowa, ma 2 nóżki, 2 raczki i prawdopodobnie jest to dziewczynka . Grzecznie sobie spała więc doktor szybko ja pomierzył a potem ja obudził
gosia86, szpilka, Eklerka, Anielle lubią tę wiadomość
-
Mam mam całe mnustwo. Zaraz wam wrzuce coś. Reszte dodam jutro do pamietnika http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c22e81f3b929.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a082d1f9240.jpg
gosia86, Ewik, szpilka lubią tę wiadomość