Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Ewik na pewno kupię tylko gdzie? W aptece? Allegro?
Ja dopiero jutro jadę na zakupy to do biedronki zasadę. Może coś się jeszcze
ostał.
Znalazłam na AllegroWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:56
Ewik lubi tę wiadomość
-
Gosiu faktycznie są b.fajne zupełnie inne niż wszystkie. Teraz kupimy zielone W lidl. Oj tak pampersy zdecydowanie za szybko uciekają. Ja zawsze jak ktoś pyta co Ci kupić jak odwiedzają maluszka mowie o pieluch ach. Przepraszam za błędy ale pisze na tablecie a on świruje
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki my od rana w szpitalu. Cała noc na kiblu spędziłam i rano R mnie przywiózł. Jestem odwodniona i ordynator trochę zły ze tak zwlekałam z przyjazdem. Dostaje kroplowki, tabletki na biegunke i prawdopodobnie podadzą mi antybiotyk.
Jest cholernie duszno na sali i nawet nie ma jak oddechu złapać. -
Agatka trzymaj się. Dobrze, ze jednak pojechaliscie do szpitala. W tych szpitalach to teraz pewnie strasznie ciężko. Wiatrak może coś by pomógł?
A ja w nocy Malo spalam i od rana w wielkich emocjach, bo moja przyjaciółka rano urodziła synka. 4620g, poród Sn bez znieczulenia i w AngliiEklerka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Żyje jako tako ale żyje. Nie będę pisać że jest lepiej bo zaraz przechwale.
Na noc dostałam jeszcze 1,5l dożylnie i tabletki mam wziąć za 2 h.
Gosiu super ze jest poprawa jeszcze tylko troszkę
Ewik sprytny Mikusiem. Widać że się rozwija Gosiu twoja Pola ma jeszcze czas na takie ekstremalne przewrotu. Nie martw się będzie dobrzegosia86, Ewik, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Oj tak najgorsze za mną. Przespałam cała noc na tym cholernie nie wygodnym łóżku i wstawałam tylko na siku. Czyli jest dobrze. Tylko głodza mnie a ja juz siedzę i kiszki marsza grają. Nie pozwalają jeść swojego jedzenia bo dietę trzeba utrzymać.
Dziękuję za wsparcie
A tu kochane macie zdjęcie z piątkowej sesji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30ac31967eec.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 06:39
gosia86, under_the_snow, Ewik, rah, ewwiel, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Agatka dobrze,że już lepiej.
Gosiu każde dziecko ma swoje tempo. Pola jest troszkę młodsza od Mikołaja. U nas w dużej mierze to zasługa rehabilitacji gdzie chodzimy 2 razy w tyg. Do tego ćwiczenia w domu 3 razy dziennie.
Gosiu kiedy rozszerzać dietę Poli? -
Wlasnie bylam dzisiaj u pediatry i zapomniałam zapytać o rozszerzanie diety. Ale we wtorek mamy szczepienie to wtedy zapytam. Też ćwiczę z Polą ale raz dziennie (może powinnam więcej?)
Robimy takie ćwiczenia:
Obracam główkę w prawo i w lewo
Raczki rozkładam na boki i łącze nad brzuszkiem
Rączki góra dół
Lewa raczka do prawego kolana i na odwrót
Rowerek nóżkami
Turlanie z plecków na brzuszek
Wszystkie ćwiczenia po 10 razy
Pola waży już 6800. Wszyscy lekarze mówią że jest duża i nie dowierzają że tylko na piersi jest
Agatka jaki biust wow . Jak się czujesz? -
Gosiu czuje się dobrze. Ponoć Crp mam podwyższone i zrobią jutro lub w piątek powtórkę jak będzie ok to idę do domu.
Mój biust jest mega w ciąży. Przed ciążą 80B a teraz 85 H. Wiec spory jest. Mam nadzieje że będę mogła karmić jak ty Polinke -
Agatka nastawia się psychicznie pozytywnie do karmienia i będzie ok. Biust śliczny.
Gosia jak chcesz mogę Ci przesłać kilka fajnych przepisów dla dzieciaczków od naszej pani która ćwiczy Mikołaja. Jak pomagasz Poli sie przekręcić to trzymasz ja za bioder ka? -
Dziewczyny, nie moge juz z tymi upalamo, zwlaszcza, ze dzisiaj mam dosc intesywny jak na moj stan obecny dzien (zakupy, gotowanie obiadu, sprzatanie). Leze na kanapanie w pozie dosc malo skromnej i sie poce. Jeszcze od wczoraj mam dosc czeste skurcze przepowiadajace i to stawianie sie macicy mnie juz meczy (kilka razy na godzine nawet). A najgorsze jest to sikanie co 10 minut, ledwo drzwi do lazienki zamkne a juz mi sie znow chce -_-. Musialam sobie ponarzekac troszku
rah lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.