Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przed porodem też nie zauważyłam żadnych zmian w aktywności malucha. Na 1.5 tygodnia przed tylko miałam już straszne bóle w okolicach spojenia łonowego, ledwo chodziłam.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Ja sie dzisiaj noca naszprycowalam gripexem max i odpukac tylko lekki katar zostal. Mela na szczescie ok, bo to o nia najbardziej sie balam. Oby tak dalej!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Pola wczoraj miała biegunkę więc byliśmy dzisiaj u pediatry. Na szczęście dzisiaj już jest ok i pediatra powiedziala że gdyby nie wywiad to Pola nie wygląda na chore dziecko. Dałam jej wczoraj marchewkę i dzisiaj kupa już była tylko jedna i zwarta. Under zawsze gdyby coś bardziej Cie złapało to do dziecka najlepiej w maseczce podchodzić
-
Dzień dobry
U nas niestety ale od dziś będziemy podawać małej antybiotyk . Kaszel utrzymuje się już 1,5 tygodnia mono że osluchowo jest czysta. Pani dr mówi że to stanowczo za długo i trzeba podać coś mocniejszego by nie rozwinęło się zapalenie oskrzeli. Do tego ingalacje.
Rah jak tam sytuacja u Was? Mam nadzieje że wszystko dobrze i tulisz juz naszego rodzynka
Under faktycznie dopiero co żyłysmy twoim porodem a tu Amelia ma już prawie miesiąc.
-
szpilka wrote:Bylas na spotkaniu chustowym?
Także ja Zosia Samosia -
Mam nadzieje ze u Rah wszystko w porządku. Czekam niecierpliwie na wieści.
Agatka nie przejmuj sie, czasem lepiej antybiotyk dać niz zeby sie coś rozwinęło, trzymam kciuki za Polusie zeby szybko do zdrowia wróciła.
Under ja tez byłam niezle przeziębiona jak Emilka miała ze 3 miesiące a sama sie nia zajmowałam prawie bo maź w pracy i jakos sie udało ze jej nie zaraziłam. A mąż sie zaraził. Czasami takie maluszki sobie całkiem dobrze radzą, bądź dobrej myśli i myj ręce za każdym razem jak kichasz, wycierasz nos czy zakaszlniesz w ręce. Moze sie uda ze jej nic nie bedzie.
Ewwiel, U Ciebie to juz końcówka, jak córka sie zapatruje na mała siostrzyczkę? -
Szpilka to jest właśnie ta kółkowa. I wydaje mi się że dobrze. Pierwsze motanie było z misiem i oczywiście z YouTube. A jak dobrze mi będzie szło to na przyszły rok jak będzie trzeba kupie zwykła.
Anielle dobrze mówisz. I przynajmniej nie musze ja katować taka ilością syropków jak wcześniej bo samo podawanie ich to była istna katorga. Czasem trwało to dobra godzinę.
Widziałam na fb że Rah dała status że jest szpitalu ale nic po za tym. Wiec dalej czekamy ha wieści. -
Hej kochane! Dzięki za troskę :* póki co siedzimy sobie w dwupaku.nic się nie dzieje,zero rozwarcia czy zmiekczenia szyjki dziś jeszcze odmowilam wywoływania bo liczę na cud. ale pewnie tak się skończy. kolejne ktg są super. tamto było słabe z nerwów i biegania na 3 piętro wściekła byłam że przez taka "głupotę" muszę tu być. w domu bym była spokojniejsza i szybciej bym urodziła :p a tu mogę tak kwitnąc i kwitnąc.
-
Rah, trzymam kciuki za Ciebie.
Ja od jutra też w szpitalu, wiec podzielam Twój los. Tylko ze mam tam być jutro popoludniu, wiec pierwsze decyzję pewnie dopiero w piatek usłyszę.
Gosiu, zdrowiej szybciutko! Mam nadzieje, ze Pola będzie twardsza i nie załapie wirusa.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia zdrówka dużo.
Rah faktycznie jutro piękna data na poród. Wiec czekamy na wieści
A u nas kaszel ustępuje czyli antybiotyk ładnie działa. Tyle dobrych wieści bo dzień fatalnyewwiel, gosia86 lubią tę wiadomość