Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Kati jak ja tu na Ciebie czekalam. Rosnijcie zdrowo.
Jeszcze niech Ania i cala reszta, ktorej nawet na ovu nie widac do nas dolaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 18:48
Kati86, Myszka86, aja, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Ewik, łatwo nie jest, ale jakoś sobie radzę, choć stopy mi strasznie puchną i nogi w kostkach. Do tego kiepsko ze spaniem w nocy, bo duszno. Wspomagam się wentylatorem i dużo piję.
-
Ewik, Under oczywiście nudno od początku nie mogło być i już tydzień temu był horror tylko tym razem jak to w horrorach bywa z happy endem
Nudno być nie musi byle szczęśliwie do lutegoIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
szpilka wrote:Kati jak ja tu na Ciebie czekalam. Rosnijcie zdrowo.
Jeszcze niech Ania i cala reszta, ktorej nawet na ovu nie widac do nas dolaczy.
Miło że czekałaś :*
Kurcze Ty już drugie będziesz tulić a ja na pierwsze wyprawkę zaczne szykować. Na szczęście czas szybko leci
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Ewik wrote:Aja, Szpilka, Gosia dajecie rade z tymi upałami?
Ma może któraś z Was namiary na jakąś babeczkę która szyję fajne ubrania dla dzieci mamy wysyp urodzin i nie mam pomysłów za bardzo na prezenty to zamówiła bym jakieś fajne komplety.
https://m.facebook.com/home.php?ref=m_notif¬if_t=group_comment_follow#!/Gilus.handmade/
Bardzo dobra jakość ubranek -
Ewik o dziwo w upały czułam się lepiej niż w taka pogodę jak dzisiaj, nie wiem czy to wina ciśnienia czy co ale dzisiaj mi niedobrze i duszno a zarazem zimno
Pola właśnie jest po trzydniówce, wzięło ją w te największe upały a dodatkowo wylazły jej w tym samym czasie dolne trójki, na obecna chwile ma 16 ząbków i czekamy jeszcze na wszystkie piątki. -
Gosia widzę że i u Was atrakcje były. Strasznie dużo dzieci teraz łapie tą 3dniowke.
My już zdrowiutkie i nawet udało mi się w końcu wyspać . Malutkiej przybył kolejny ząbek i jeszcze 2 się już bielą więc lada chwila i będzie już ich aż 4.
No i mamy dziś już 10 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 16:10
Kati86, szpilka lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Kasia może spotkamy sie na porodówce:*
U mnie póki co w grę wchodzi Brochów albo Borowska. Obym tylko dotrwała do lutego.
Jak tak czytam o tych wszystkich chorobach i ząbkowaniu to sobie myślę - PODEJMUJĘ WYZWANIEIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Mój siostrzeniec też w te upały złapał 3-dniówke, a biedaczek ma 4m-ce. Do tego też zaczyna ząbkować. Strasznie był rozdrażniony.
Dobrze, że upały odpuściły, bo już wczoraj miałam dość. Właśnie się zbieram na comiesięczną kontrolę. W zasadzie już nie comiesięczna, bo doktorka powiedziała, że teraz będziemy się spotykać co 3 tygodnie.
Z przygotowań, to mamy wózek. Czeka już złożony. Zamówiliśmy meble (szafę i komodę). Najgorsze jest to, że czas oczekiwania 2-4tygonie. Mam nadzieję, że będą to 2 tygodnie, bo chciałabym móc już wszystko jakoś w miarę uporządkować, a jak narazie w pokoju jeden wielki burdel ;/ Drażni mnie to. A do tego jeszcze siostra i koleżanka chcą mi dać już trochę ubranek, a ja nie mam gdzie tego schować. W tym tygodniu wybieramy się po łóżeczko, wanienkę itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 18:26
-
Gosiu dziękuję za namiary ☺ mój juz tez miał trzydniówkę ponoć lepiej jak mają dzieciaczki jak najwcześniej.
Agatka wszystkiego dobrego dla Oliwki juz niedługo roczek.
Aja tez czekałam przed narodzinami na meble i mnie to strasznie irytowalo ze nie mogę nic uporządkować ale wzięła wszystkie ciuszki wyprałam wyprasowałam i schowałam do worków prózniowych a później tylko poukladalam w meblachagatka196 lubi tę wiadomość
-
Kati86 wrote:IT
U mnie póki co w grę wchodzi Brochów albo Borowska. Obym tylko dotrwała do lutego.
Jak tak czytam o tych wszystkich chorobach i ząbkowaniu to sobie myślę - PODEJMUJĘ WYZWANIE
Znalazłaś w końcu lekarza? -
My już po wizycie. Mała ładnie rośnie (ma już ok.2kg), ale niestety szyjka mi się za bardzo skróciła Dostałam do wyboru leżenie w szpitalu lub w domu, więc wole w domu. Mam zwiększyć magnez, witaminy, brać no-spe i dostałam lutkę dopochwowo. A przede wszystkim mam leżeć, nie dźwigać (a ja sama tacham zakupy na 4-te piętro) odpoczywać i się nie denerwować. Poza tym jakby mi się coś działo, to natychmiast mam się zgłosić do szpitala na oddział. Ale mam nadzieje, że jak poleże, to będzie dobrze.
-
My tez po wizycie. Malutka ma ponad 1200. U nas ppwtorka z rozrywki czyli szyjka znow zaczyna sie skracac i do tego zaczyna mieknac, ale dlugosc jeszcze ok i nic sie z nia nie dzieje w trakcie badania czyli dobrze zamknieta jeszcze mam zyc normalnie, ale mam luteine 2 razy dziennie i kolejna wizyta za 3 tyg.
Aja a ile ma szyjka?
U nas w ciazy z Pawlem w 29 tc e25mm potem sie zatrzymsla na 3 tyg bo dumiennie lezalam i robilam tylko co musialam w tym kilka wyjazdow po zakupy dla malego i kafle bo akurat byl remont.a po kolejnych 4 tyg tuz po swietach bozego narodzenia szyjki brak a i tak donosilam do 18stycznia wiec postaran sie nie denerwowac lez ile sie da. Bedzie dobrze -
Szpilka, moja ma dokładnie 23,9mm, ale jest zamknięta. Trochę nerwów miałam ostatnio, dużo zakupów nosiłam (mąż zarobiony, więc zakupy robię ja), siostrzeńca też trochę ponosiłam. W ogóle ostatni tydzień miałam strasznie intensywny i efekty są. No to teraz leżing.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 10:45