Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia ogólnie nie robimy jakieś nie wiadomo jakiej imprezy. Będzie tort, ciasto kawa i herbata i nas w domu może z 7 osób. Druga impreza będzie u dziadków Olivi bo nie mają jak przyjechać więc tam też będzie tort. Chrzestna jest za granicą i tylko wirtualnie przez skaypa będzie z nami. No oczywiste jest to że będą balony i prezenty ale tak skromnie
-
agatka196 wrote:Ja mam 2 biustonosze z firmy Alles ale ja mam ogromne piersi i tylko te mi ładnie dzwigaja je i maja obszerna rozmiarowke.
-
Aja ja mierzylam w sklepie. Pod koniec ciazy tak jak Ci pisalam za ciasny pod biustem a miska co najmniej o literke wieksza niz pasuje tak zeby pasowalo z wklaxka laktacyjna i jeazcze bylo miejsce qtedy mierzylam w sklepie i kupowalam w sklepie. potem przed. Chrzcinami potrzebowalam jasny pod sukienke i wtedy nie mieli rozmiarow. Byl jeden piekny ale w wisienki i balam sie ze beda przebijac. Znajaac rozmiar tego z wisienkami zamawialam przez internet na allegro sprdawali wtedy taniej nie wiem czy to nie drugi gatunek bo byla wystajaca jakby zle zakonczona nitka ale nie przeszkadzalo to w noszeniu a cena nizsza i w rezultacie kupilam bialy w rozm mierzonym w sklepie i ten wisienkowy tez byl u yego spradajacego
-
Aja ja kupowałam stacjonarnie u nas. I powiem Ci że po porodzie mam jeszcze większe cyce niż przed i teraz idę kupić większy. Bo w tamtych jak trochę dłużej nie karmie i cyce robią się nabrzmiale to wychodzą mi z stanika i nie zawsze to fajnie wygląda.
-
Właśnie ronie ;(
Brak tętna i wód płodowych ;( udusił się ;(
Nie mam już sił...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati bardzo mi przykro. Napisze Ci link bo moze chcesz to wiedziec. Kolezanka nam na Styczniowkach zrobila podsumowanie i zapisalysmy liczac ze nikomu nie trzeba bedzie tego udostepniac
Nie chcesz widziec przewin. Przytulam mocno
http://www.testdna.pl/badanie-przyczyn-poronienia/
https://www.poronienie.pl/prawo/prawo-w-pigulce/
-
gosia86 wrote:Aja jak się trzymasz? Masz jakies zwiastuny zbliżającego się porodu?Quote:
Gosiu, dobrze się czuje. A zwiastunów brak, chyba Mała czeka do terminu. -
Gosiu jeszcze 5 tyg Gabrysia ma zakaz wychodzenia przed 12 bo musze chate ogarnac a nie zaczne odgruzowywac przed 5 wrzesnia hehe. A zwiastuny jakby sie uprzec to sie czlowiek dopatrzy ale na wszelkie staam sie vyc slepa. Ale zadnych ewidentnych poza miekka szyjka od kilku tygodni nie ma
-
A pochwalę się że robimy próby z nocnikiem bo Pola zaczęła wołać sisi i pokazywać na pampersa. Jak zobaczy npcnik i ją wysadzę to zrobi siku. Jeszcze długa droga przed nami ale myślę że idziemy w dobrym kierunku:)
szpilka, aja lubią tę wiadomość