Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Gosiu
Jakby przepowiadacze byly slabe ale bardzo regularne to lepiej jedz do szpitala, mi sie mocne zrobily z 1,5 h przed porodem a wczesniej gduby nie byly co 5 min to bym zignorowala bo takie slabe
Anielle spełnienia marzen dla Emilki
-
Hej dziewczynki.
U nas po staremu nic się nie dzieje.
Stary dalej za granicą siedzi a my dalej same. Olivia obraziła się na tatę i nie chce nawet na niego patrzeć.
Mamy problem z śniadaniami i kolacjami. Ona je tylko parówki z ketchup em i nic innego do buzi jej nie wciśniesz.oby to było przejściowe bo już patrzeć na parówki nie mogę!
Gosiu dawaj znać co tam u ciebie.
Eklerka zakładasz tu jeszcze?szpilka lubi tę wiadomość
-
Gosiu powodzenia ☺
Dla solenizantów wszystkiego dobrego
A propozycje urodzin co planujecie kupić na 2 urodziny? U nas dziadki pytają co kupić a ja nie mam pomysłu.
Kobietki a jak u Was ze zdrowiem w ten okropny czas wirusy panują strasznie. My mamy wszyscy infekcje dróg oddechowych i można dostać świra.szpilka, Anielle lubią tę wiadomość
-
Trwam w dwupaku. Synu wie że u.mamy najlepuej
Ewik u.nas hitem.jest lego.duplo, na.święta zrzucilismy sie.na.duży zsetaw lego dookoła świata, teraz bedziemy.prosić o kolejną zrzutke na.auto na.alumulator bo tatus sobie taki.wymarzyl.dla.córeczkiszpilka lubi tę wiadomość
-
Umnie hitem sa klocki takie zwykle drewniane i zwykle wieksze plastikowe takie ze sa pojedyncze klocki podwojne i potrojne co mozna z nich np dom zbudowac itp. W itp ostatnio staje sie mistrzem wymyslilam juz jak zbudowac ludzika, psa, konia i zyrafe hehe
gosia86 lubi tę wiadomość
-
My rośniemy jak na drożdżach. Lola jest bardzo aktywna, nieraz po całym dniu mam dość. Widzę, że się "przestawia", bo w nocy je już tylko raz ok.4 nad ranem. Czasem zrobi nam prezent i prześpi całą noc. Zupki je chętnie, ale za to z deserkami nam nie idzie. No i powróciły problemy z kąpaniem. Boi się kąpieli jak diabeł święconej wody i tak strasznie się drze i płacze, że aż kiedyś sina była. Odpuściłam jej kąpanie przez parę dni. Ale wczoraj wsadziliśmy ja do wanienki na sucho. Wode miałam z boku w misce i polewałam ją z gąbki i sie udało wykapać "brudasa" próbuje siadać, na ułamek sekundy jej nie zostawi, bo się podnosi albo obraca na brzuch. Zaczyna się turlać. Buzia się jej nie zamyka, bo coś tam po swojemu mówi. Poza tym w związku z naszą sytuacją zastanawiam się nad urlopem wychowawczym.
Gosiu, trzymaj się dzielnie i daj znać co i jak
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn -
Eklerka ja też powinnam nie lubić! Co tam u Was słychać? Jak tam Karolek?
U nas hitem jest kuchnia i garnki, garnuszki, łyżeczki itp. Non stop gotuje i Karmi mnie. Do tego zwykle klocki drewniane oraz książeczki. A i ostatnio Rafał jej kupił jakąś książeczkę z naklejkami to po prostu oderwać się od niej nie może.
-
U Karola nic nowego. Zdrowy i rozwija się super, ale mówić nie chce i czekamy na wizytę u logopedy
Za to u mnie dół totalny, bo zapragnęłam mieć drugie dziecko, ale... sama się nie zaplodnię nawijam mężowi do znudzenia codziennie, biorę kwas foliowy i obserwuję cykle. Ba, nawet jem typowo na splodzenie dziewczynki, ale na nim moja gadka wrażenia nie robi i tylko słyszę "yhy, tak tak jakby obiecywał dziecku zabawkę, której nie ma zamiaru kupować" płaczę po kątach i to by było na tyle... -
Twierdzi, że chce, ale nic z tego nie wynika Gwałcić chłopa nie będę Póki co stanęło na tym, że się zastanowi
A co do Karola, to dwóch logopedów stwierdziło, że panikuję i ma czas, a trzeci z kolei zjechał mnie z góry na dół, że tak późno przychodzę, bo powinien już znać 300 słów A on mówi jak mu się zachce, nic nie powtórzy. Za to rozumie wszystko, je sam od dawna, zaczyna się sam ubierać, układa puzzle i ogólnie motorycznie super sprawny i może tu jest pies pogrzebany
Ach i z nowości, to mamy psa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47df5fd3197b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 17:03
szpilka lubi tę wiadomość