X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki żeby lezenie przyniosło pożądany efekt.

Czarownica Tea gratuluje. Mam nadzieję że pokażesz małą Ale ;)

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas, mnie na przeziębienie pomogło płukanie gardła i nosa wodą utlenioną. O ile płukanie gardła jest ok., to nos i zatoki okropne, ale pomaga. To link do pierwszej strony jaką znalazłam: http://www.arkadia-polania.pl/woda-utleniona-najtanszy-lek-na-wszystko.php ,ale jest ich mnóstwo, warto poczytać. Jest lekarz, który od lat propaguje tę metodę, ale nie pamiętam nazwiska. Jak tylko sobie przypomnę prześlę Wam link, bo mówi min. o wczesnym zapobieganiu zapaleniu ucha i przeziębieniu u dzieci. Wszystko przy użyciu wody utlenionej! U mnie w rodzinie metoda sprawdzona. Polecam!

• agulas Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala dzieki. Juz zabieram sie za lekture!!

Czarownica ja rowniez gratuluje!!!!

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica serdecznie gratuluję córci :-D :-D :-D

• Biała Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica serdeczne grtulacje!!!!!! Zdrówka dla Was! <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała a ja ty się czujesz :-D a tak wogóle to już znsz płeć szkrabusiów :-D? (może już wcześniej pisałaś ale pewnie przeoczyłam) ;-)

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Biala, jak maluchy?

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim dawno tu nie zaglądałam, mam nadzieję, że wszystko dobrze u was.
    Danae szybkiego i szczęśliwego rozwiązania trzymam kciuki.
    U nas podobno dziewczynka w brzuszki siedzi. 23 września mam usg połówkowe.

aszka, justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na patologii ciąży leżę, bo akurat były miejsca. Pewnie dopiero jutro dowiem się co dalej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Ja już na patologii ciąży leżę, bo akurat były miejsca. Pewnie dopiero jutro dowiem się co dalej...

ale uparciuszek z niego <3 mam nadzieje, ze to juz dlugo nie potrwa! Czekamy z Toba na malego Szymka :) Sciskam i przytulam mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica gratulacje :)

lelewela super :) gratki córci.

Danae ale to chyba juz blizej, niż dalej.

• kmb Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na Szymka :-D

Ja dziś odcierpialam wczorajsze zakupy. Właśnie wracam ze szpitala. ( TWARDY bolacy brzuch chwilami ) moje dziecko jest uparte siedzi na pupie buzia do mojego kręgosłupa odwrócone. Pani doktor stwierdziła, że się przytula a mój, że ma focha :-P a boli bo dzidzia jest duża całe 14.3 cm. I pięknie nam pomachalo maleństwo. Pani doktor uspokoiła, że wszystko ok. I powiedziała,że jak by mnie cokolwiek zaniepokoilo mamy przyjechać. Lepiej być 100 razy i będzie wszystko ok niż raz nieprzyjechac. :-D powiedziała :)

aszka, agulas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb ja mam codziennie bóle brzucha, podobno to dobry objaw, bo dzidzia rosnie, trzeba sie niestety dostosowac do tego, tak samo i u Ciebie. U mnie to jeszcze taki problem, ze ja zawsze byłam chudzinka i niestety ale u mnie wszystko musi sie popowiekszac zeby zrobic miejsce a tłuszczu to w ogole nie mam, same kosci wiec naprawde jest co bolec. Najwazniejsze ze jest ok :)

kmb lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelewela gratuluję córci :-D :-D

Danea ależ ten synuś uparciuszek :-D :-D

• kmb Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Kmb ja mam codziennie bóle brzucha, podobno to dobry objaw, bo dzidzia rosnie, trzeba sie niestety dostosowac do tego, tak samo i u Ciebie. U mnie to jeszcze taki problem, ze ja zawsze byłam chudzinka i niestety ale u mnie wszystko musi sie popowiekszac zeby zrobic miejsce a tłuszczu to w ogole nie mam, same kosci wiec naprawde jest co bolec. Najwazniejsze ze jest ok :)

No ja też raptem 48 kg. Przy 167 cm. Więc tak jak u ciebie musi się gdzieś miejsce zrobić :-P

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    No ja też raptem 48 kg. Przy 167 cm. Więc tak jak u ciebie musi się gdzieś miejsce zrobić :-P
    u mnie tak samo widzisz, chudzielce tak mają :D

• kmb Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale dzisiejszy atak bólu był taki, że z kuchni na czworaka wyszłam i tylko do Salonu na dywan by na podłodze i płytkach nie leżeć. A że nie przechodziło to na izbę. :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Niestety ale dzisiejszy atak bólu był taki, że z kuchni na czworaka wyszłam i tylko do Salonu na dywan by na podłodze i płytkach nie leżeć. A że nie przechodziło to na izbę. :-P
    ja mam takie ze sie ruszyc nie moge, lekarz mówi ze to normalne, bo jak idzie ucisk to niestety ale musi tak bolec. Bo to wszystko przemieszcza i sciska. U mnie troche sie zmiejsza ze moge chodzic po 2 nospach forte, wiesz jakby sie tam nic nie przemieszczało i rozprezało to bys nie czuła, a jak jestesmy w ciazy to zazwyczaj sie czuje. Chociaz moja siostra to była raczej jak zaszła puszysta i jej nic nie bolało, u mnie wszystkie kolezanki ktore sa chudzinami to narzekały na bole brzucha cała ciaze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem kościotrupek, a bólów brzucha nie miałam żadnych. Pomijając moje migreny to jedyny straszny ból w ciąży to był podczas kolki nerkowej...

kmb, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Ja też jestem kościotrupek, a bólów brzucha nie miałam żadnych. Pomijając moje migreny to jedyny straszny ból w ciąży to był podczas kolki nerkowej...
    to tylko zazdroscic :) Mój lekarz mówi, ze on miła rozne pacjentki i takie co prawie nic nie czuły i takie co średnio odczuwały i takie co mocno, zalezy od indywidualnych predyspozycji, ale najwazniejsze ze jak nie ma innych objawów niepokojacych, czyli np sa wymioty ale bez goraczki, itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:15

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ