X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki żeby lezenie przyniosło pożądany efekt.

Czarownica Tea gratuluje. Mam nadzieję że pokażesz małą Ale ;)

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas, mnie na przeziębienie pomogło płukanie gardła i nosa wodą utlenioną. O ile płukanie gardła jest ok., to nos i zatoki okropne, ale pomaga. To link do pierwszej strony jaką znalazłam: http://www.arkadia-polania.pl/woda-utleniona-najtanszy-lek-na-wszystko.php ,ale jest ich mnóstwo, warto poczytać. Jest lekarz, który od lat propaguje tę metodę, ale nie pamiętam nazwiska. Jak tylko sobie przypomnę prześlę Wam link, bo mówi min. o wczesnym zapobieganiu zapaleniu ucha i przeziębieniu u dzieci. Wszystko przy użyciu wody utlenionej! U mnie w rodzinie metoda sprawdzona. Polecam!

• agulas Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala dzieki. Juz zabieram sie za lekture!!

Czarownica ja rowniez gratuluje!!!!

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica serdecznie gratuluję córci :-D :-D :-D

• Biała Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica serdeczne grtulacje!!!!!! Zdrówka dla Was! <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała a ja ty się czujesz :-D a tak wogóle to już znsz płeć szkrabusiów :-D? (może już wcześniej pisałaś ale pewnie przeoczyłam) ;-)

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Biala, jak maluchy?

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim dawno tu nie zaglądałam, mam nadzieję, że wszystko dobrze u was.
    Danae szybkiego i szczęśliwego rozwiązania trzymam kciuki.
    U nas podobno dziewczynka w brzuszki siedzi. 23 września mam usg połówkowe.

aszka, justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na patologii ciąży leżę, bo akurat były miejsca. Pewnie dopiero jutro dowiem się co dalej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Ja już na patologii ciąży leżę, bo akurat były miejsca. Pewnie dopiero jutro dowiem się co dalej...

ale uparciuszek z niego <3 mam nadzieje, ze to juz dlugo nie potrwa! Czekamy z Toba na malego Szymka :) Sciskam i przytulam mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica gratulacje :)

lelewela super :) gratki córci.

Danae ale to chyba juz blizej, niż dalej.

• kmb Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na Szymka :-D

Ja dziś odcierpialam wczorajsze zakupy. Właśnie wracam ze szpitala. ( TWARDY bolacy brzuch chwilami ) moje dziecko jest uparte siedzi na pupie buzia do mojego kręgosłupa odwrócone. Pani doktor stwierdziła, że się przytula a mój, że ma focha :-P a boli bo dzidzia jest duża całe 14.3 cm. I pięknie nam pomachalo maleństwo. Pani doktor uspokoiła, że wszystko ok. I powiedziała,że jak by mnie cokolwiek zaniepokoilo mamy przyjechać. Lepiej być 100 razy i będzie wszystko ok niż raz nieprzyjechac. :-D powiedziała :)

aszka, agulas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb ja mam codziennie bóle brzucha, podobno to dobry objaw, bo dzidzia rosnie, trzeba sie niestety dostosowac do tego, tak samo i u Ciebie. U mnie to jeszcze taki problem, ze ja zawsze byłam chudzinka i niestety ale u mnie wszystko musi sie popowiekszac zeby zrobic miejsce a tłuszczu to w ogole nie mam, same kosci wiec naprawde jest co bolec. Najwazniejsze ze jest ok :)

kmb lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelewela gratuluję córci :-D :-D

Danea ależ ten synuś uparciuszek :-D :-D

• kmb Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Kmb ja mam codziennie bóle brzucha, podobno to dobry objaw, bo dzidzia rosnie, trzeba sie niestety dostosowac do tego, tak samo i u Ciebie. U mnie to jeszcze taki problem, ze ja zawsze byłam chudzinka i niestety ale u mnie wszystko musi sie popowiekszac zeby zrobic miejsce a tłuszczu to w ogole nie mam, same kosci wiec naprawde jest co bolec. Najwazniejsze ze jest ok :)

No ja też raptem 48 kg. Przy 167 cm. Więc tak jak u ciebie musi się gdzieś miejsce zrobić :-P

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    No ja też raptem 48 kg. Przy 167 cm. Więc tak jak u ciebie musi się gdzieś miejsce zrobić :-P
    u mnie tak samo widzisz, chudzielce tak mają :D

• kmb Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale dzisiejszy atak bólu był taki, że z kuchni na czworaka wyszłam i tylko do Salonu na dywan by na podłodze i płytkach nie leżeć. A że nie przechodziło to na izbę. :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Niestety ale dzisiejszy atak bólu był taki, że z kuchni na czworaka wyszłam i tylko do Salonu na dywan by na podłodze i płytkach nie leżeć. A że nie przechodziło to na izbę. :-P
    ja mam takie ze sie ruszyc nie moge, lekarz mówi ze to normalne, bo jak idzie ucisk to niestety ale musi tak bolec. Bo to wszystko przemieszcza i sciska. U mnie troche sie zmiejsza ze moge chodzic po 2 nospach forte, wiesz jakby sie tam nic nie przemieszczało i rozprezało to bys nie czuła, a jak jestesmy w ciazy to zazwyczaj sie czuje. Chociaz moja siostra to była raczej jak zaszła puszysta i jej nic nie bolało, u mnie wszystkie kolezanki ktore sa chudzinami to narzekały na bole brzucha cała ciaze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem kościotrupek, a bólów brzucha nie miałam żadnych. Pomijając moje migreny to jedyny straszny ból w ciąży to był podczas kolki nerkowej...

kmb, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Ja też jestem kościotrupek, a bólów brzucha nie miałam żadnych. Pomijając moje migreny to jedyny straszny ból w ciąży to był podczas kolki nerkowej...
    to tylko zazdroscic :) Mój lekarz mówi, ze on miła rozne pacjentki i takie co prawie nic nie czuły i takie co średnio odczuwały i takie co mocno, zalezy od indywidualnych predyspozycji, ale najwazniejsze ze jak nie ma innych objawów niepokojacych, czyli np sa wymioty ale bez goraczki, itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:15

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ