Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulas, mnie na przeziębienie pomogło płukanie gardła i nosa wodą utlenioną. O ile płukanie gardła jest ok., to nos i zatoki okropne, ale pomaga. To link do pierwszej strony jaką znalazłam: http://www.arkadia-polania.pl/woda-utleniona-najtanszy-lek-na-wszystko.php ,ale jest ich mnóstwo, warto poczytać. Jest lekarz, który od lat propaguje tę metodę, ale nie pamiętam nazwiska. Jak tylko sobie przypomnę prześlę Wam link, bo mówi min. o wczesnym zapobieganiu zapaleniu ucha i przeziębieniu u dzieci. Wszystko przy użyciu wody utlenionej! U mnie w rodzinie metoda sprawdzona. Polecam!
-
cześć wszystkim dawno tu nie zaglądałam, mam nadzieję, że wszystko dobrze u was.
Danae szybkiego i szczęśliwego rozwiązania trzymam kciuki.
U nas podobno dziewczynka w brzuszki siedzi. 23 września mam usg połówkowe.aszka, justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekamy na Szymka
Ja dziś odcierpialam wczorajsze zakupy. Właśnie wracam ze szpitala. ( TWARDY bolacy brzuch chwilami ) moje dziecko jest uparte siedzi na pupie buzia do mojego kręgosłupa odwrócone. Pani doktor stwierdziła, że się przytula a mój, że ma fochaa boli bo dzidzia jest duża całe 14.3 cm. I pięknie nam pomachalo maleństwo. Pani doktor uspokoiła, że wszystko ok. I powiedziała,że jak by mnie cokolwiek zaniepokoilo mamy przyjechać. Lepiej być 100 razy i będzie wszystko ok niż raz nieprzyjechac.
powiedziała
aszka, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKmb ja mam codziennie bóle brzucha, podobno to dobry objaw, bo dzidzia rosnie, trzeba sie niestety dostosowac do tego, tak samo i u Ciebie. U mnie to jeszcze taki problem, ze ja zawsze byłam chudzinka i niestety ale u mnie wszystko musi sie popowiekszac zeby zrobic miejsce a tłuszczu to w ogole nie mam, same kosci wiec naprawde jest co bolec. Najwazniejsze ze jest ok
kmb lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Kmb ja mam codziennie bóle brzucha, podobno to dobry objaw, bo dzidzia rosnie, trzeba sie niestety dostosowac do tego, tak samo i u Ciebie. U mnie to jeszcze taki problem, ze ja zawsze byłam chudzinka i niestety ale u mnie wszystko musi sie popowiekszac zeby zrobic miejsce a tłuszczu to w ogole nie mam, same kosci wiec naprawde jest co bolec. Najwazniejsze ze jest ok
No ja też raptem 48 kg. Przy 167 cm. Więc tak jak u ciebie musi się gdzieś miejsce zrobićaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykmb wrote:Niestety ale dzisiejszy atak bólu był taki, że z kuchni na czworaka wyszłam i tylko do Salonu na dywan by na podłodze i płytkach nie leżeć. A że nie przechodziło to na izbę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDanae wrote:Ja też jestem kościotrupek, a bólów brzucha nie miałam żadnych. Pomijając moje migreny to jedyny straszny ból w ciąży to był podczas kolki nerkowej...
Mój lekarz mówi, ze on miła rozne pacjentki i takie co prawie nic nie czuły i takie co średnio odczuwały i takie co mocno, zalezy od indywidualnych predyspozycji, ale najwazniejsze ze jak nie ma innych objawów niepokojacych, czyli np sa wymioty ale bez goraczki, itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:15