Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna , a ja z 28.02
Ale ja rozmawialam z lekarzem ode mnie z kliniki o ciazy blizniaczej i on powiedzial, ze kolo 35, 36 tc trzeba sie juz zastanowic nad rozwiazaniem.Wiec, jak wyjdzie 36 tc to ja bede rodzic kolo 1o, ale stycznia-AAAAAA !
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie nadal sytuacja bez zmian. Szymek siedzi i za nic nie chce wyjść. Jutro czeka mnie rajd po szpitalach czy ktoś mnie łaskawie przyjmie tydzień po terminie. Jeszcze będę się pewnie tłumaczyć z rozbieżności pomiędzy terminem z OM (który u mnie jest kompletnie niemiarodajny, bo punkcję miałam bardzo szybko) a terminem z USG.
Jeśli któraś kojarzy z wątku o IVF czarownicę to donoszę, że wczoraj urodziła AlęAnko:-), Kava, justa1234, Viki26, aszka, Madzia82, agulas, Konwalia, Biała, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:U mnie transfer świeżego malucha. Metoda IMSI.
Ja zaczęłam krwawić. Najpierw się popłakałam, a później skontaktowałam się z ginem. Z racji tego, że w poprzedniej ciąży leżałam w szpitalu 6 miesięcy i mój gin zna moje marzenie odnośnie tej ciąży, zdecydowaliśmy że powód krwawienia znamy i ja grzecznie leże do wtorku w domu. Powiedział jakie leki i w jakich dawkach mam brać. Wolno wstawać mi tylko do wc. Oczywiście jeśli będzie krwawienie bardzo obfite bezdyskusyjnie mam zameldować się w szpitalu.. Trzymam mocno kciuki :*
Madzia82 lubi tę wiadomość
-
Danae wrote:U mnie nadal sytuacja bez zmian. Szymek siedzi i za nic nie chce wyjść. Jutro czeka mnie rajd po szpitalach czy ktoś mnie łaskawie przyjmie tydzień po terminie. Jeszcze będę się pewnie tłumaczyć z rozbieżności pomiędzy terminem z OM (który u mnie jest kompletnie niemiarodajny, bo punkcję miałam bardzo szybko) a terminem z USG.
Jeśli któraś kojarzy z wątku o IVF czarownicę to donoszę, że wczoraj urodziła Alę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Witajcie Dziewczyny,
Byłam dziś na pierwszym usg. Jest jeden zarodek, serduszko bije.
5t3d ciąży. Jak obliczyć termin porodu? -
nick nieaktualnyaszka wrote:Danae mow do dzidzi, zeby wyszla szybko to na ładną pogodę się załapie
Mój syn kursy uparty i nikogo nie słucha.
Byliśmy dzisiaj w muzeum motoryzacji, potem na spacerze dookoła jeziora. Pogoda przyjemna, ludzi jak na lekarstwo. Cud miód i orzeszkiaszka lubi tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Witajcie Dziewczyny,
Byłam dziś na pierwszym usg. Jest jeden zarodek, serduszko bije.
5t3d ciąży. Jak obliczyć termin porodu?
Tutaj masz link do kalkulatora ciąży po ivfhttp://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php
Różyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia jestem myslami z Toba.
Danae, Twoj synek testuje Twoja cierpliwosc!!
Ja bylam wczoraj na panienskim.. Najpierw siedzenie w domu, a poznisj kregle. Odpuscilam sobie gre, ale...
Przeziebilam sie:/ chyba w pon pojde do lekarza po zwolnienie. Gardlo boli strasznie. Zaczyna sie katar. Robilam plukanke z soli, pije ciepla herbate z miodem i cytryna. Najadlam sie czosnku.. Doradzacie cos jsszcze??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 06:10