Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Na naszym forum sporo jest mam spodziewających się bliźniąt.
Pooglądajcie co Was czeka
https://www.facebook.com/OfficialFunniestCrazyVideo/videos/460617944096327/?__mref=message_bubble
Anna255, mycha28, Moniaa, Fistaszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co - ja kupilam zwykla oliwke Bambino - tym bede po kapieli sie smarowac i starczy. Moze potem po prostu dokupie emoliant z firmy Oillan mama (jest od 8 tyg ciazy)
Anko dobrze, ze doradzilas z tymi peelingami, zastanawialam sie wlasnie co stosowac, a ja uwielbiam takie zabiegi. Wczesniej robilam na cale cialo ten z kawy + jakis zel pod prysznic, ale skoro odstawilam kawe, to sie wstrzymalam od tego teraz. No ale jak taki kawowy peeling na twarz nie zaszkodzi - to bede kontynuowac. Ale z wiórkami kokosowymi jeszcze nie probowalam - ciekawa opcja, bo lubie kokosProbowalam kiedys z platkami (chyba owsianymi) ale jakos mi ta papka nie wyszla hehe
za to na rozszerzone pory polecam bialko z jajka + cytryna wycisnieta - fajna napieta skora jest i faktycznie zmniejsza pory... Mam jeszcze pytanko apropo maseczki ze zwyklych drozdzy - tez ja stosowalam, bo jest przeciw tradzikowi i super dziala, ale czy drozdzowa tez moge nadal stosowac?
-
nick nieaktualnyMonia ja mam getry i wszystkie majtki z panelem na brzuch bo inaczej mnie cisnie, a ze u mnie bedzie zima to teraz kupilam tez dresy własnie z panelem, bo szukalam w ciucholandach i nie ma, ale sadze ze cala zime przechodze plus mam jeansy z panelem i bedzie ok. W ogole ja mam teraz skore nadwrazliwa i nawet jak mnie facet dotyka to mnie drazni.
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Słodka bluzka!
Ja dziś znowu wypiepszylam z szafy torbę ciuchów w które juz nie wchodzę.
Mam wesele za tydzień i nie wiem co zrobić. Ciasno mi w materiałach rozciagliwych,no może nie ciasno ale nieładnie i zle se czuje. Z jednej strony podoba mi się zaznaczony brzuszek q z drugiej - cała jestem niefajne spuchnieta:-(
No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/ -
Anko:-) wrote:Słodka bluzka!
Mam wesele za tydzień i nie wiem co zrobić. Ciasno mi w materiałach rozciagliwych,no może nie ciasno ale nieładnie i zle se czuje. Z jednej strony podoba mi się zaznaczony brzuszek q z drugiej - cała jestem niefajne spuchnieta:-(
No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/ja tak miałam zamiar zrobić ale doszłam do wniosku że chowam kieckę z wesele bo może przyda mi się jak będę w kolejnej ciąży
-
Anko:-) wrote:Słodka bluzka!
No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/i później po ciąży można też w tym chodzić
justa1234 wrote:Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi "
Dziewczyny jak to jest w tym TSH i ft4 w ciąży? Wiem, że jedno i drugie trzeba badać. Dziś się trochę zmartwiłam, bo po miesiącu zmiany dawki Euthyroxu TSH z 4,65 spadło do 0,55 (jak dla mnie to za dużo spadło trochę), ale ku mojemu zaskoczeniu fT4 mam na granicy normy teraz, bo mam 20,60, a norma w laboratorium dla kobiet w I trymestrze ciąży jest do 20,85 -
Cześć Dziewczyny
Codziennie tu zaglądam ( nawet kilka razy )
Chciałabym się udzielać, ale jeszcze się powstrzymuję.
Jeśli jutro po USG wszystko będzie dobrze, z chęcią będę się tu z Wami wymieniać doświadczeniami, emocjami i wiedzą ( teoretyczną bo nie mam jeszcze dzieci ).
Puki co balsamuję sie masłem z body shopu a jak lekarz potwierdzi ciąże zakupię zsinteresuję się tematem nieszkodliwych kosmetyków dla kobiet ciężarnych
Jeśli chodzi o ciuchy ciążowe polecam ASOS ( wystarczy wyguglac ) jest tam dział Maternity i dużo ciążowych ubrań od eleganckich sukienek po stroje kąpielowe itp. Przesyłka jest bezpłatna. Polecam.
Pozdrawiam i życzę miłego, spokojnego dniaAnna255, justa1234, Kava, aszka, agulas lubią tę wiadomość
-
melduję się już z domu
z maluchami wszystko ok ja też się dobrze czuję, już nie krwawię i oby tak zostało
kosmówka ładnie się podniosła już ylko trochę jest jej na szyjce więc super
mycha28, Danae, Kava, Fistaszek, aszka, justa1234, Anko:-), agulas, kmb, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyroletka wrote:melduję się już z domu
z maluchami wszystko ok ja też się dobrze czuję, już nie krwawię i oby tak zostało
swietne wiadomoscimasz juz moze imiona wybrane dla maluchow? aaa i czy znasz juz moze plec?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:38
-
A co do skladow oliwek to najlepsza na rynku jest oliwka hipp. Wszystkie inne, a pzrejrzalam chyba wszystkie, jako baze maja parafine ciekla i do tego kupe inych rzeczy. Jedynie Hipp ma olejek ze slodkich migdalow, olejek slonecznikowy, wit E i cos pachnacego na sammym koncy INCI. Co do ceny to w lidlu kolo 10 zl
Moniaa, Anna255 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi "
http://static.pokazywarka.pl/i/6037571/212019/dsc-0027.jpg
Fajny zakup. Mam też w tym stylu. Właśnie w pralce jak już suszarkę zaliczy to wam pokaże.justa1234 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:melduję się już z domu
Teraz odpoczywajcie w domku. Super ze wszystko ok