X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa ale się usmiałam z tym twoim określeniem SPADOCHRON hihihi :-P :-D te moje spodnie też taki namiot mają :-P :-D

Anko twoja córcia może poprostu jest malutkim leniuszkiem :-D ;-)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa to pierwsze co mi przyszło na myśl, próbując określić tę część getrów

• Kava Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na naszym forum sporo jest mam spodziewających się bliźniąt.
    Pooglądajcie co Was czeka :D

https://www.facebook.com/OfficialFunniestCrazyVideo/videos/460617944096327/?__mref=message_bubble

Anna255, mycha28, Moniaa, Fistaszek lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co - ja kupilam zwykla oliwke Bambino - tym bede po kapieli sie smarowac i starczy. Moze potem po prostu dokupie emoliant z firmy Oillan mama (jest od 8 tyg ciazy) <3

Anko dobrze, ze doradzilas z tymi peelingami, zastanawialam sie wlasnie co stosowac, a ja uwielbiam takie zabiegi. Wczesniej robilam na cale cialo ten z kawy + jakis zel pod prysznic, ale skoro odstawilam kawe, to sie wstrzymalam od tego teraz. No ale jak taki kawowy peeling na twarz nie zaszkodzi - to bede kontynuowac. Ale z wiórkami kokosowymi jeszcze nie probowalam - ciekawa opcja, bo lubie kokos :) Probowalam kiedys z platkami (chyba owsianymi) ale jakos mi ta papka nie wyszla hehe

za to na rozszerzone pory polecam bialko z jajka + cytryna wycisnieta - fajna napieta skora jest i faktycznie zmniejsza pory... Mam jeszcze pytanko apropo maseczki ze zwyklych drozdzy - tez ja stosowalam, bo jest przeciw tradzikowi i super dziala, ale czy drozdzowa tez moge nadal stosowac? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja mam getry i wszystkie majtki z panelem na brzuch bo inaczej mnie cisnie, a ze u mnie bedzie zima to teraz kupilam tez dresy własnie z panelem, bo szukalam w ciucholandach i nie ma, ale sadze ze cala zime przechodze plus mam jeansy z panelem i bedzie ok. W ogole ja mam teraz skore nadwrazliwa i nawet jak mnie facet dotyka to mnie drazni.

Moniaa lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi " :-D :-P http://static.pokazywarka.pl/i/6037571/212019/dsc-0027.jpg

Anna255, aszka, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa - cudowna jest :)

justa1234 lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka bluzka!
    Ja dziś znowu wypiepszylam z szafy torbę ciuchów w które juz nie wchodzę.
    Mam wesele za tydzień i nie wiem co zrobić. Ciasno mi w materiałach rozciagliwych,no może nie ciasno ale nieładnie i zle se czuje. Z jednej strony podoba mi się zaznaczony brzuszek q z drugiej - cała jestem niefajne spuchnieta:-(
    No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/

dfe01f0225.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Słodka bluzka!
    Mam wesele za tydzień i nie wiem co zrobić. Ciasno mi w materiałach rozciagliwych,no może nie ciasno ale nieładnie i zle se czuje. Z jednej strony podoba mi się zaznaczony brzuszek q z drugiej - cała jestem niefajne spuchnieta:-(
    No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/
    W sumie kiecke możesz kupić rozmiar 42 a po porodzie można oddać do krawcowej żeby zwężyła ;-) :-) ja tak miałam zamiar zrobić ale doszłam do wniosku że chowam kieckę z wesele bo może przyda mi się jak będę w kolejnej ciąży :-P :-D ;-)

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Słodka bluzka!
    a może coś odcinanego pod biustem i wtedy brzuszek ma się gdzie zmieścić :D i później po ciąży można też w tym chodzić

justa1234 wrote:
    Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi " :-D :-P
    fajowa :D

Dziewczyny jak to jest w tym TSH i ft4 w ciąży? Wiem, że jedno i drugie trzeba badać. Dziś się trochę zmartwiłam, bo po miesiącu zmiany dawki Euthyroxu TSH z 4,65 spadło do 0,55 (jak dla mnie to za dużo spadło trochę), ale ku mojemu zaskoczeniu fT4 mam na granicy normy teraz, bo mam 20,60, a norma w laboratorium dla kobiet w I trymestrze ciąży jest do 20,85 :/

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)
    Codziennie tu zaglądam ( nawet kilka razy ) :)
    Chciałabym się udzielać, ale jeszcze się powstrzymuję.
    Jeśli jutro po USG wszystko będzie dobrze, z chęcią będę się tu z Wami wymieniać doświadczeniami, emocjami i wiedzą ( teoretyczną bo nie mam jeszcze dzieci ).
    Puki co balsamuję sie masłem z body shopu a jak lekarz potwierdzi ciąże zakupię zsinteresuję się tematem nieszkodliwych kosmetyków dla kobiet ciężarnych ;)
    Jeśli chodzi o ciuchy ciążowe polecam ASOS ( wystarczy wyguglac ) jest tam dział Maternity i dużo ciążowych ubrań od eleganckich sukienek po stroje kąpielowe itp. Przesyłka jest bezpłatna. Polecam.
    Pozdrawiam i życzę miłego, spokojnego dnia :)

Anna255, justa1234, Kava, aszka, agulas lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję się już z domu :) z maluchami wszystko ok ja też się dobrze czuję, już nie krwawię i oby tak zostało :) kosmówka ładnie się podniosła już ylko trochę jest jej na szyjce więc super :)

mycha28, Danae, Kava, Fistaszek, aszka, justa1234, Anko:-), agulas, kmb, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:
    melduję się już z domu :) z maluchami wszystko ok ja też się dobrze czuję, już nie krwawię i oby tak zostało :) kosmówka ładnie się podniosła już ylko trochę jest jej na szyjce więc super :)

swietne wiadomosci :D masz juz moze imiona wybrane dla maluchow? aaa i czy znasz juz moze plec? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:38

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka uff, super :-)

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do skladow oliwek to najlepsza na rynku jest oliwka hipp. Wszystkie inne, a pzrejrzalam chyba wszystkie, jako baze maja parafine ciekla i do tego kupe inych rzeczy. Jedynie Hipp ma olejek ze slodkich migdalow, olejek slonecznikowy, wit E i cos pachnacego na sammym koncy INCI. Co do ceny to w lidlu kolo 10 zl

Moniaa, Anna255 lubią tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roletka ekstra ze dobrze wszystko.

Rozyczka bedzie dobrze i czesto pisz :)

Justa ale bluzeczka słodka :)

A u mnie kilka dni było bez bólu to własnie teraz czuje jak zaczeło znowu kukać w brzuchu, trzeba wziac nospe.

Różyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie bo jak za duzo jodu to spada -trzeba dawke miejsza brac. Ja choruje na tarczyce kupe lat od urodzenia i aktualnie nic nie biore bo TSH w normie.

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie lipa w takie dni jak dziś :-( humor do duszy, fajnie wam. Ja cały dzień dziś znowu biegam do łazienki. Ale trudno na szczęście już tylko co kilka dni się zdarza nie jak wcześniej codziennie :-(.

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi " :-D :-P http://static.pokazywarka.pl/i/6037571/212019/dsc-0027.jpg

Fajny zakup. Mam też w tym stylu. Właśnie w pralce jak już suszarkę zaliczy to wam pokaże. :-P

justa1234 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:

Teraz odpoczywajcie w domku. Super ze wszystko ok :-D

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ