X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa ale się usmiałam z tym twoim określeniem SPADOCHRON hihihi :-P :-D te moje spodnie też taki namiot mają :-P :-D

Anko twoja córcia może poprostu jest malutkim leniuszkiem :-D ;-)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa to pierwsze co mi przyszło na myśl, próbując określić tę część getrów

• Kava Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na naszym forum sporo jest mam spodziewających się bliźniąt.
    Pooglądajcie co Was czeka :D

https://www.facebook.com/OfficialFunniestCrazyVideo/videos/460617944096327/?__mref=message_bubble

Anna255, mycha28, Moniaa, Fistaszek lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co - ja kupilam zwykla oliwke Bambino - tym bede po kapieli sie smarowac i starczy. Moze potem po prostu dokupie emoliant z firmy Oillan mama (jest od 8 tyg ciazy) <3

Anko dobrze, ze doradzilas z tymi peelingami, zastanawialam sie wlasnie co stosowac, a ja uwielbiam takie zabiegi. Wczesniej robilam na cale cialo ten z kawy + jakis zel pod prysznic, ale skoro odstawilam kawe, to sie wstrzymalam od tego teraz. No ale jak taki kawowy peeling na twarz nie zaszkodzi - to bede kontynuowac. Ale z wiórkami kokosowymi jeszcze nie probowalam - ciekawa opcja, bo lubie kokos :) Probowalam kiedys z platkami (chyba owsianymi) ale jakos mi ta papka nie wyszla hehe

za to na rozszerzone pory polecam bialko z jajka + cytryna wycisnieta - fajna napieta skora jest i faktycznie zmniejsza pory... Mam jeszcze pytanko apropo maseczki ze zwyklych drozdzy - tez ja stosowalam, bo jest przeciw tradzikowi i super dziala, ale czy drozdzowa tez moge nadal stosowac? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja mam getry i wszystkie majtki z panelem na brzuch bo inaczej mnie cisnie, a ze u mnie bedzie zima to teraz kupilam tez dresy własnie z panelem, bo szukalam w ciucholandach i nie ma, ale sadze ze cala zime przechodze plus mam jeansy z panelem i bedzie ok. W ogole ja mam teraz skore nadwrazliwa i nawet jak mnie facet dotyka to mnie drazni.

Moniaa lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi " :-D :-P http://static.pokazywarka.pl/i/6037571/212019/dsc-0027.jpg

Anna255, aszka, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa - cudowna jest :)

justa1234 lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka bluzka!
    Ja dziś znowu wypiepszylam z szafy torbę ciuchów w które juz nie wchodzę.
    Mam wesele za tydzień i nie wiem co zrobić. Ciasno mi w materiałach rozciagliwych,no może nie ciasno ale nieładnie i zle se czuje. Z jednej strony podoba mi się zaznaczony brzuszek q z drugiej - cała jestem niefajne spuchnieta:-(
    No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/

dfe01f0225.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Słodka bluzka!
    Mam wesele za tydzień i nie wiem co zrobić. Ciasno mi w materiałach rozciagliwych,no może nie ciasno ale nieładnie i zle se czuje. Z jednej strony podoba mi się zaznaczony brzuszek q z drugiej - cała jestem niefajne spuchnieta:-(
    No ale co kupić teraz jakąś sukienkę w rozm 42 by brzuch zmieścić? Trochę bez sensu bo ni mam zamiaru w tym rozmiarze być za 5miesiecy:/
    W sumie kiecke możesz kupić rozmiar 42 a po porodzie można oddać do krawcowej żeby zwężyła ;-) :-) ja tak miałam zamiar zrobić ale doszłam do wniosku że chowam kieckę z wesele bo może przyda mi się jak będę w kolejnej ciąży :-P :-D ;-)

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Słodka bluzka!
    a może coś odcinanego pod biustem i wtedy brzuszek ma się gdzie zmieścić :D i później po ciąży można też w tym chodzić

justa1234 wrote:
    Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi " :-D :-P
    fajowa :D

Dziewczyny jak to jest w tym TSH i ft4 w ciąży? Wiem, że jedno i drugie trzeba badać. Dziś się trochę zmartwiłam, bo po miesiącu zmiany dawki Euthyroxu TSH z 4,65 spadło do 0,55 (jak dla mnie to za dużo spadło trochę), ale ku mojemu zaskoczeniu fT4 mam na granicy normy teraz, bo mam 20,60, a norma w laboratorium dla kobiet w I trymestrze ciąży jest do 20,85 :/

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)
    Codziennie tu zaglądam ( nawet kilka razy ) :)
    Chciałabym się udzielać, ale jeszcze się powstrzymuję.
    Jeśli jutro po USG wszystko będzie dobrze, z chęcią będę się tu z Wami wymieniać doświadczeniami, emocjami i wiedzą ( teoretyczną bo nie mam jeszcze dzieci ).
    Puki co balsamuję sie masłem z body shopu a jak lekarz potwierdzi ciąże zakupię zsinteresuję się tematem nieszkodliwych kosmetyków dla kobiet ciężarnych ;)
    Jeśli chodzi o ciuchy ciążowe polecam ASOS ( wystarczy wyguglac ) jest tam dział Maternity i dużo ciążowych ubrań od eleganckich sukienek po stroje kąpielowe itp. Przesyłka jest bezpłatna. Polecam.
    Pozdrawiam i życzę miłego, spokojnego dnia :)

Anna255, justa1234, Kava, aszka, agulas lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję się już z domu :) z maluchami wszystko ok ja też się dobrze czuję, już nie krwawię i oby tak zostało :) kosmówka ładnie się podniosła już ylko trochę jest jej na szyjce więc super :)

mycha28, Danae, Kava, Fistaszek, aszka, justa1234, Anko:-), agulas, kmb, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:
    melduję się już z domu :) z maluchami wszystko ok ja też się dobrze czuję, już nie krwawię i oby tak zostało :) kosmówka ładnie się podniosła już ylko trochę jest jej na szyjce więc super :)

swietne wiadomosci :D masz juz moze imiona wybrane dla maluchow? aaa i czy znasz juz moze plec? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:38

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka uff, super :-)

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do skladow oliwek to najlepsza na rynku jest oliwka hipp. Wszystkie inne, a pzrejrzalam chyba wszystkie, jako baze maja parafine ciekla i do tego kupe inych rzeczy. Jedynie Hipp ma olejek ze slodkich migdalow, olejek slonecznikowy, wit E i cos pachnacego na sammym koncy INCI. Co do ceny to w lidlu kolo 10 zl

Moniaa, Anna255 lubią tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roletka ekstra ze dobrze wszystko.

Rozyczka bedzie dobrze i czesto pisz :)

Justa ale bluzeczka słodka :)

A u mnie kilka dni było bez bólu to własnie teraz czuje jak zaczeło znowu kukać w brzuchu, trzeba wziac nospe.

Różyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie bo jak za duzo jodu to spada -trzeba dawke miejsza brac. Ja choruje na tarczyce kupe lat od urodzenia i aktualnie nic nie biore bo TSH w normie.

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie lipa w takie dni jak dziś :-( humor do duszy, fajnie wam. Ja cały dzień dziś znowu biegam do łazienki. Ale trudno na szczęście już tylko co kilka dni się zdarza nie jak wcześniej codziennie :-(.

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Taką bluzeczkę upolowałam dziś w ciuchach z napisem,, uwaga dziecko śpi " :-D :-P http://static.pokazywarka.pl/i/6037571/212019/dsc-0027.jpg

Fajny zakup. Mam też w tym stylu. Właśnie w pralce jak już suszarkę zaliczy to wam pokaże. :-P

justa1234 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:

Teraz odpoczywajcie w domku. Super ze wszystko ok :-D

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ