Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala bo są różne powody tego budzenia się. Przedstawilam nasza sytuacje jako przykład,ze wcale poprawić się nie musi i dużo znam takich.Przy czym babcie i pediatrzy sprzedaja ten spodob jako stuprocentowy na lepsze nocki.U nas się wręcz pogorszylo.Ale moja tez się nigdy tyle razy nie budzila na mleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 21:22
-
Kupiłam sobie szpinakowego FEbooka (przepisy z duza zawartością żelaza) i jestem zachwycona,ciekawe jak testy na ludziach,od jutra przeprowadze;)) Co mnie zaciekawiło,bo poza przepisami jest tam mnóstwo informacji,to niższe normy hemoglobiny dla dzieci,np. dla dwumiesieczniaka podana norma to 9,0,może to kogoś uspokoi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 21:14
-
8-10 razy?! Karmilas 8 razy jednej nocy? To przecież nocy brakuje.. o masakra. Na jedzenie Tomek budzi się dwa razy, ale właśnie problem w tym, że on często się przebudza tak po prostu. Teraz wystarczy jak położę na nim rękę i zaraz zasypia nawet bez podnoszenia i bujania, ale lada chwila z dostawki wyrośnie i nie wiem co wtedy. Mój mąż twierdzi, że nie będzie umiał spać z dzieckiem w łóżku, bo się nie będzie wysypiał. A ja z kolei nie wyobrażam sobie biegania co chwilę do pokoju małego nocami
Łóżeczka nie wstawię do sypialni, bo za duże, więc serio mamy dylemat..
-
Tak średnio 8 razy, a były nocki, że 10. Karmilam co godzinę, czasem co pół. Jak jakimś cudem obudziła się 5 razy to dla mnie była mega nocka, jak młody Bóg byłam wyspana. I tak przez rok
Tak udało się, tej jednej też nie dopija do końca więc może się uda kiedyś, że nie będzie już żarła po nocyale z jedzeniem w dzień nie jest dużo lepiej. teraz w ogóle tragedia nic nie chce, chyba jakieś zęby. Zęby to zło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 10:14
-
Dziecko mi podmienili! Dziś to już śniadanko dwudaniowe opchnęła. Kulki kuskusowo-żółtkowe wcinała aż miło patrzeć.
Przełom chyba nastąpił 2dni temu jak do zoo wzięłam jej owocową tubkę. Pierwszy raz próbowała i od razu załapała jak ją wyssać... i wytrąbiła prawie całą!
Asia my śpimy od 3mcy we trójkę na 140cm łóżku... na nowe M wczoraj zamówiliśmy 180cm wyronie narzekamy a stres był tylko pierwszej nocy. Teraz mała kopie ojca po ryju bo przekręca się w poprzek a rano budzi matkę wsadzając jej palce do nosa
Szałwio, dziecko z zza krótkim wędzidełkiem podjęzykowym chyba nie dałoby rady zrobić takWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 21:36
ka_tarzyna, szałwia, Asia_88, ..::Butterfly::.., Cala lubią tę wiadomość
-
My teraz wyjechaliśmy na kilka dni i mała śpi ze mną w łóżku.
Dzisiaj, jak się budziła, to raz nakarmiłam ją normalnie, ale drugi raz dałam jej cyca tylko do zaśnięcia i zabrałam i nie marudziła. Oczywiście, otworzyła buzię, że chce więcej, ale sobie darowała.
W domu, to trudniej, bo nie śpi z nami, a w swoim łóżku, więc muszę wstać, żeby ją uspokoić.
Jak się budzi, to mnie też mnie za nos łapie. Wczoraj zrobiliśmy podmiankę, ja wstałam, a położył się tata. Mała jak się obudziła, to wielkie oczy zrobiła z zaskoczenia
Moja dzisiaj ogarnęła raczkowanie na śliskiej powierzchni. I cieszy się, jak jej wychodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 12:12
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Milkowiec szczerze mówiąc nie wiem,jak przejawiają się mniejsze problemy z wedzidelkiem,slyszalam tylko ostatnio,ze kolo pól roku to właśnie na przyrostach można poznać,wiec spieszylam donieść
Super,ze takie postepy!Ona sobie z różnymi smakami i konsystencjami radzila ewidntnie od poczatku,a teraz juz poszla w ilości. Z bidonem dobry pomyśl albo doidy cup,tak można podać kaszke lub zupkę. -
Mamy i doidy cup i bidon. Z doidy ładnie pije jak mama trzyma bo sama póki co tylko nim rzuca. Bidon już umyty czeka na inauguracje.
Dziś pierwszy dzień w spacerówce, inna jakośćszałwia lubi tę wiadomość
-
Asia to trzeba zmienić lóżko,sypialnie albo preferencje męża(może jakby sam do dziecka powstawał)
Milkowiec moja rzucala na poczatku,ale jej pozwoliłam,wiec przestala ja to w końcu interesować i szybko z niego i z bidonu umiala pic,choc tubki owocowe jej nie interesowaly,cala zjadła mając może z rok więcej niż Twoja. Są tez takie tubki wielokrotnego uzytku,które możesz sama napelnic dowolnym zarelkiem,może by jej się podobało. -
Mój Mały za to ma w nosie ostatnio obiadki i je tylko kaszki, owoce z tubki też sam ciągnie i pije w bidonu
. Po pierwszej pobudce w nocy ok 1 śpi już z nami. Ostatnio śpi tylko na brzuchu , a rano śpiewa a jak zobaczy ze któreś z nas oczy otworzyło to się cieszy i ciągnie za nos albo uszy
. Czasem starego pozaczepia w nocy jak sie przebudzi , po czym pociągnie cyca i śpimy dalej
Milkowiec lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Asia to trzeba zmienić lóżko,sypialnie albo preferencje męża(może jakby sam do dziecka powstawał)
W sumie to zawsze ma kanapę w salonie jak mu będzie źle z nami:P
Milkowiec lubi tę wiadomość
-
Milkowiec wrote:Dziś pierwszy dzień w spacerówce, inna jakość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 10:04
-
U nas zmiana na spacerówkę była jak miał 5 miesięcy- tzn spacerówka na leżąco wtedy była, zaliczył bunt wózkowy, ryczał jak oparzony w gondoli, a w spacerówce luz, chyba więcej widział i były jeszcze upały, a w spacerówce bardziej przewiewnie
Teraz mam nadzieję że uda mi się całą zimę w gondoli.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Asia_88 wrote:To tylko ja jeszcze popylam z gondolą? Myślałam, że doczekam, aż Tomek samodzielnie usiądzie, ale chyba nic z tego
My też z gondolą, bo mała jeszcze nie siedzi.
I cieszę się, że wzięliśmy dużą tą gondolę, ma nóżki na prosto.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Mamy pierwszego ząbka
a od dziś raczkuje że hej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 22:17
Kabełka, ana167, Asia_88, Vaina, ka_tarzyna, Milkowiec, Cala lubią tę wiadomość