Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
kmb wrote:Dziewczyny a myslalyscie co kupić np. Płaszcz -kurtkę na zimę? Ja szczerze nie widziałam takiej która by mi się spodobała może macie jakieś pomysły?
kmb lubi tę wiadomość
-
Kobiety jestem załamana wcześniej nic nie pisałam bo niechcialam panikowac ale od wczoraj rano mam slabnące lub zanik ruchów małej :'( :'( zaraz jadę do swojego gina :'( byłam na ip ale niechcieli mi zrobić usg tylko od razu pakowali do szpitala co dla mnie jest bez sensu, oczywiście po zbadaniu mnie mogli by załadować do szpitala a nie tak od razu
ech szkoda gadać
jejku jak się cholernie boję
mój gin muwi żeby nie panikowac ale ja wolę być spokojniejsza niż wylewac morze łez :'(
-
nick nieaktualny
-
Justa spokojnie moja bratowa tak miała przez tydzień płacz nerwy szpital a jak się okazało dziecko się tak skulilo, że szok po kilku dniach wróciło do normy wszystko ale dla spokoju leżała w Szpitalu. Najważniejsze by sprawdzili bicie serduszka. Będę kciukac mocno by było wszystko ok. Zresztą będzie zobaczysz. Pisz co i jak będę zaglądać co u was.
-
Justys ja co 3 4 dni mam bezruch. Czasami ledwo coś poczuje a innym razem cały dzień brzuch się rusza. Przywyklam ze ona ma swoje dni.
Wszystko na pewno jest dobrze.
Slabnace ruchy - co masz na myśli. Panikować moja lekarka pozwoliła jest po 24h dziecko się przestaje ruszać i w miedzy czasie nie zareagowało na cole lub słodkie. -
Tak miałyście rację, poprostu mała postanowiła sobie po leniuchowac
jeju tak się wczoraj bałam, tak płakałam że Jacek nie mugl mnie opanować
już wczoraj nie pisałam bo od lekarza wróciliśmy o 23.00.serdulko bije jak dzwon,przepływy krwi prawidłowe
i mała jeszcze zrobiła mi niespodziankę bo znowu jest ułożona główkowo
moja kochana żabcia tak strasznie się bałam
Wiem ze mój gin nigdy tego nie przeczyta ale chlopina jest super,bo przyjął nas na wizytę prywatna po 22.00 i nie wziął ani grosza, także dziękuję mu serdecznie za ten gestale jestem jiz szczęśliwa i spokojna
przepraszam że siałam panikę ale wy najlepiej wiecie jak że my kobiety po długich staraniach jesteśmy bardziej wyczulone na wszystko
Kava, Marta1986, agniesia2569, agulas, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
I ja mam dzisiaj wizyte, ale dopiero na 19.20, moze i moje farfocle postanowia pokazac, kim sa??? Ostatnio tak sie zaparly, ze jedno mialo idealnie skrzyzowane nogi.
kmb, wlasnie, jakies zyczenia co do plci??
Justa, dobrze, ze wsyztsko ok:-) i, ze lekarze czasem sa tez dobrymi ludzmi.justa1234, Anko:-), Viki26 lubią tę wiadomość
-
Nie, życzeń nie mamy ale chciała bym dziś wiedzieć bo jutro rocznica ślubu i bym mojemu buciki w odpowiednim kolorze kupiła , dziś idę sama bo ma odbioru tamy i wróci bardzo późno. Więc by mial niespodzianke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:25
-
No moje maleństwo też właśnie tak skrzyzowane nogi miało, że zobaczyć nie można było. Do tego siedziało na pupie mi obojetne chyba jak większości z nas ważne, że jest po takich staraniach.
kciukam za wszystkie wizyty piszcie co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:37