Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • kmb Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas i jak tam u ciebie?
    A co tu taka cisza wszystkie odpoczywają i śpią????
    Ja już na zwolnieniu dostaje pierdolca za przeproszeniem i szukam zajęcia chyba zacznę szydelkowac albo na drutach robić hihi

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z samego rańca :-( nie śpię już od 5.00 :@ masakra jakaś z tym spaniem, jak się prześpię w dzień to w nocy łaże jak zmora,jak nie śpię w dzień to wstaje z samego rana i później ziewam cały dzień :| jak nie urok to sraczka :-/
    Kmb ja też już wariuje w domu a siedzę od dnia transferu na zwolnieniu czyli od marca :-P jeszcze ta ponura pogoda mnie przytłacza i nic mi się niechce robić :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zaraz po porodzie przestawiłam znowu na poranne wstawanie. Całą ciążę o 10, teraz o 6. A małego nie mam przy sobie na noc, bo jestem zbyt słaba na to :( Bardzo źle dochodzę do siebie.

• kmb Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae odpoczywaj ile się da :-D mam nadzieję, że w miarę szybko dojdziesz do siebie.

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae wrote:
    Ja się zaraz po porodzie przestawiłam znowu na poranne wstawanie. Całą ciążę o 10, teraz o 6. A małego nie mam przy sobie na noc, bo jestem zbyt słaba na to :( Bardzo źle dochodzę do siebie.
    Zbieraj siły i wypoczywaj :*. Maluszek zaraz będzie z Wami cały czas i nadrobicie te samotne nocki ;)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae gratulacje duzo zdrowka dla was,odpoczywaj poki mozesz :)

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się spałakałam oglądając program Moje 600gramów szczęścia <3 szybko się wzruszam :'(

• agulas Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae teraz już z górki :) Najważniejsze, że dzidzia jest już Tobą i przede wszystkim jest zdrowa :)

Wczoraj się już nie odzywałam, bo starałam się odpoczywać. Wizytę u lekarza mam jutro o 11.20. Pewnie panikuję zbytnio, ale wolę być spokojna i w spokoju przeczekać do 22 września do wizyty już u mojego lekarza.
    Krawienie było tylko na papierze i było go mało. Później już dosłownie nic.

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zwolnieniu poki co sie nie nudze;p moj i rodzice znajduja mi wiele zajec, znalezc mam im to i owo w sklepach- na szczescie wszystko jest w necie:) albo zalatwic papierkowe sprawy:) jedynie jak mam chwile czasu to hop na forum i do ogladania seriali, aaaa no i mam w koncu czas na czytanie ksiazek:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 14:57

agulas, Kava, Moniaa, Viki26, Anko:-), Konwalia, roletka lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też średnio śpię i tak i tak i niedobrze plecy bolą itd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulas to za wizytke u lekarza aby było ok

agulas lubi tę wiadomość

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA dzisiaj spalam wyjatkowo dobrze, troche mi odciazylo pechezr, wiec jest mi lzej w nocy. Jutro mam wizyte a za tydzien prenatalne. Cche, zeby mi regularnie sprawdzali dlugosc szyjki, czy jest ok. Ostatnio czesciej czuje brzuch na dole, wole byc na biezaco

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza??? Ja dziś m senny dzień wstaje do łazienki i jeść i dalej pod kocyk. :-D

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dziewczyny tak oczekiwały ochłodzenia że teraz nadrabiają czas na zakupy, spacerki i takie tam :)
    Mi taka pogoda absolutnie nie pasuje. A jak pomyślę o śniegu, mrozie i roztopach to aż mnie skręca!

• kmb Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a myslalyscie co kupić np. Płaszcz -kurtkę na zimę? Ja szczerze nie widziałam takiej która by mi się spodobała może macie jakieś pomysły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:46

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/limonkowa-kurtka-parka-asymetryczna-jenot-xl-i5628859048.html

Ja myślę o tej. Ciekawa jestem czy będzie w którymś z butików w Białymstoku. Na allegro widziałam pare opcji cenowych tegoż modelu. Ale absolutnie nie kupię przez neta. Jestem macaczem i zawsze muszę taką rzecz przymierzyć.
    Na zdjęciu wydaje się być rozkloszowana u dołu... ale różnie to bywa z porównaniem później do reala... więc muszę poszukać takiej opcji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:00

• kmb Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam je u nas i szczerze nie bardzo bo z przodu w realu po założeniu jest krótsza a jak brzuch duży już w zimie będzie to jeszcze do góry pójdzie i może, że tak powiem zawiewac a u mnie te wiatry w zimie najgorsze więc odpada. tu link jak na kimś wygląda i jest fajna ale myślę że nie do brzuszka

• kmb Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5654544827

• kmb Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.modaciazowa.com/Kurtka_dla_chusciaka_Przod,p869.html

Ja myślałam o czymś takim niekoniecznie ten model chodzi o panel który jest doczepiany

‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ