Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z samego rańca
nie śpię już od 5.00 :@ masakra jakaś z tym spaniem, jak się prześpię w dzień to w nocy łaże jak zmora,jak nie śpię w dzień to wstaje z samego rana i później ziewam cały dzień
jak nie urok to sraczka
Kmb ja też już wariuje w domu a siedzę od dnia transferu na zwolnieniu czyli od marcajeszcze ta ponura pogoda mnie przytłacza i nic mi się niechce robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 06:36
-
nick nieaktualny
-
Danae wrote:Ja się zaraz po porodzie przestawiłam znowu na poranne wstawanie. Całą ciążę o 10, teraz o 6. A małego nie mam przy sobie na noc, bo jestem zbyt słaba na to
Bardzo źle dochodzę do siebie.
-
Danae teraz już z górki
Najważniejsze, że dzidzia jest już Tobą i przede wszystkim jest zdrowa
Wczoraj się już nie odzywałam, bo starałam się odpoczywać. Wizytę u lekarza mam jutro o 11.20. Pewnie panikuję zbytnio, ale wolę być spokojna i w spokoju przeczekać do 22 września do wizyty już u mojego lekarza.
Krawienie było tylko na papierze i było go mało. Później już dosłownie nic. -
Ja na zwolnieniu poki co sie nie nudze;p moj i rodzice znajduja mi wiele zajec, znalezc mam im to i owo w sklepach- na szczescie wszystko jest w necie:) albo zalatwic papierkowe sprawy:) jedynie jak mam chwile czasu to hop na forum i do ogladania seriali, aaaa no i mam w koncu czas na czytanie ksiazek:)
Anna255 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JA dzisiaj spalam wyjatkowo dobrze, troche mi odciazylo pechezr, wiec jest mi lzej w nocy. Jutro mam wizyte a za tydzien prenatalne. Cche, zeby mi regularnie sprawdzali dlugosc szyjki, czy jest ok. Ostatnio czesciej czuje brzuch na dole, wole byc na biezaco
-
http://allegro.pl/limonkowa-kurtka-parka-asymetryczna-jenot-xl-i5628859048.html
Ja myślę o tej. Ciekawa jestem czy będzie w którymś z butików w Białymstoku. Na allegro widziałam pare opcji cenowych tegoż modelu. Ale absolutnie nie kupię przez neta. Jestem macaczem i zawsze muszę taką rzecz przymierzyć.
Na zdjęciu wydaje się być rozkloszowana u dołu... ale różnie to bywa z porównaniem później do reala... więc muszę poszukać takiej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:00
-
Widziałam je u nas i szczerze nie bardzo bo z przodu w realu po założeniu jest krótsza a jak brzuch duży już w zimie będzie to jeszcze do góry pójdzie i może, że tak powiem zawiewac a u mnie te wiatry w zimie najgorsze więc odpada. tu link jak na kimś wygląda i jest fajna ale myślę że nie do brzuszka