Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
My również po wizycie póki co nic się nie dzieje
Serduszko bije jak dzwon
Jak nic się nie zadzieje to kolejna wizyta za dwa tygodnie
Luteine odstawiamy nie wiem czemu stresuje mnie to troszkę
Agulas to świetne wiadomości kochana bardzo się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:19
aszka, wiecznie, agulas, justa1234, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulas wrote:Wróciłam od lekarza.. Bez bety nie udało się obliczyć prawdopodobieństwa, ale... Lekarz prowadzący na podst wyników i pomiarów z usg powiedział, że są to bardzo dobre wyniki i raczej nie powinno nas nic martwić.
Pan z recepcji zadzwonił do Dr H... RozmawialiśmyPowiedział, że bez bety nie może mi wydać wyniku z podpisem, ale na podst wyniku samego Pappa i pomiarów wyszło mu bardzo mało prawdopodobieństwo na wadę genetyczną...
Jestem taka szczęśliwa..
Dzidzia ma dziś 7,04 cmmam zwolnienie.
Jestem wykończona dzisiejszym dniem.
A co do płci, lekarz powiedział że nie lubi zgadywać i nie będzie tego robił bo na tym etapie narządy są bardzo podobne... Czekamy..Ważne, że dzidzia zdrowa
agulas lubi tę wiadomość
-
Witam kochane, przechodzę z różowej na fiolecik:) Jestem po ICSI za pierwszym podejściem się udało:) pozdrawiam wszystkie:)
justa1234, aneczka2015, agulas, aszka, Kava, kmb, Anna255, mycha28, Moniaa, Konwalia, Marta1986, Lila84, Lilou1984, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Laseczki mam pytanko wlasnie odnisnie luteiny i estrofrmu. Kiedy odstawualyscie te leki. Ja poki co biore 3*1 estrofem i 4*2 luteina dopichwowo i 4*2 luteina pod jezyk. Biore tego sporo, ciekawa jestem jak to u was bylo( u tych zaawansowanych). Buziole :*
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Laseczki mam pytanko wlasnie odnisnie luteiny i estrofrmu. Kiedy odstawualyscie te leki. Ja poki co biore 3*1 estrofem i 4*2 luteina dopichwowo i 4*2 luteina pod jezyk. Biore tego sporo, ciekawa jestem jak to u was bylo( u tych zaawansowanych). Buziole :*
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneczka2015 wrote:Laseczki mam pytanko wlasnie odnisnie luteiny i estrofrmu. Kiedy odstawualyscie te leki. Ja poki co biore 3*1 estrofem i 4*2 luteina dopichwowo i 4*2 luteina pod jezyk. Biore tego sporo, ciekawa jestem jak to u was bylo( u tych zaawansowanych). Buziole :*
4 x 2 luteine dopochwowo? to chyba 100? -
aneczka2015 wrote:Laseczki mam pytanko wlasnie odnisnie luteiny i estrofrmu. Kiedy odstawualyscie te leki. Ja poki co biore 3*1 estrofem i 4*2 luteina dopichwowo i 4*2 luteina pod jezyk. Biore tego sporo, ciekawa jestem jak to u was bylo( u tych zaawansowanych). Buziole :*
Estrofemu nie brałam.
Prg odstawiłam dopiero gdy łożysko w pełni się wykształciło tj. w 20 tc.
Ale bardzo często można go odstawiać po I trymestrze. -
Ja brałam esrtofem ale po pozytywnej becie stopniowo kazano mi go odstawić aż dojść do dawki zerowej,bodajże działo się to w ciągu siedmiu dni. A luteine chyba odstawiłam jakoś po 13 tyg ale szczerze powiem ze juz nie pamiętam
a dufhaston brałam jakoś do 20 tyg
-
ja coraz bardziej boję się tego estrofemu, nie wiemczy to od jego nadwyżki czy nie, ale bbrzuch codziennie bolimnie coraz bardziej. a estradiol w 9dpt wyszedł mi 5355,4...bardzo wysoki.....jest możliwość jeszcze hiperki? i co wtedy z dzidziusiem?
Matko boję się,,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:44
-
Ja tylko te 2 leki biore tylko ta luteina masakara jest taka droga. Musze przy kolejnej wizycie poprosic o zniane na 100 bo finanse leza i kwicza
. Czy jesli progesteron mam 30 to jest tak sobie prawda? Alr skoro biore tyle luteiny to moze moj organizm ja gorzej przysfaja? Pomozcie bo juz sama nie wiem....
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Alincia wrote:ja coraz bardziej boję się tego estrofemu, nie wiemczy to od jego nadwyżki czy nie, ale bbrzuch codziennie bolimnie coraz bardziej. a estradiol w 9dps wyszedł mi 5355,4...bardzo wysoki.....jest możliwość jeszcze hiperki? i co wtedy z dzidziusiem?
Matko boję się,,,,
Kochana a zmiejszylas juz dawki? Stopniowo schodz u sprawdz jaki jest za kilka dni. Ja tez mam paranoje tylko z progeateronem
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Ja tylko te 2 leki biore tylko ta luteina masakara jest taka droga. Musze przy kolejnej wizycie poprosic o zniane na 100 bo finanse leza i kwicza
. Czy jesli progesteron mam 30 to jest tak sobie prawda? Alr skoro biore tyle luteiny to moze moj organizm ja gorzej przysfaja? Pomozcie bo juz sama nie wiem....
bym Ci chętnie pomogła ale sama jestem we wszystkim zielona....eh