Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja kupiłam botki na takim grubym wygodnym obcasie co ma z 6cm. A czuje się jak w płaskim obuwiu i do Parki pasuje.
Ja mam urodę syberyjski mongolska wiec mi pasuje wielki misiowy kaptur a reszta odstaje w przód to prawda ale nie wyglądam źle.
Albo już się taka zaakceptowalam hehe.
Myślę że jeszcze 2m wzrostu brzucha w niej się podopinam bo ta 40tka na prawdę bez sciagacza jest szeroka. A później wylaszcze się talią haha:-)
Właśnie czy ktoś słyszał czytał lub zna osoby które używały pas po porodzie? Ponoć można się spinac nim mocniej i wtedy fajnie skóra wraca do siebie na brzuchu? -
Moniaa wrote:Powiem Wam ze moja malutka od ostatniego usg przed którym była nieziemsko aktywna teraz tak się uspokoiła ze dziś aż się zamartwiam ze się nie rusza a przynajmniej ja nic nie czuję.
Ale u mnie ani czekolada ani ciasteczko nie pomaga. Najlepsze lekarstwo na uaktywnienie malutkiej to głowa męża wraz z łapką przyłożona do brzucha. Parę słów, buziaki i teraz znowu czuje jak miło se fika w środku
Moja parę razy mnie wystraszyla mała ruchliwoscia lub prawie że jej brakiem a później na usg inna pozycja. Czasami kopie jakby wglab mnie,w kręgosłup a tego nie czuje. Nie ma opvji:-) widzę tylko prezace się plecy lub pupe na swojej skórze...
Ale lekarz ogólnie mówi ze wysiłkiem są obroty po którymś tygodniu wiec jak mam z 2 dni ciszy to pewni soe zmęczyla i odpoczywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:55
-
nick nieaktualny
-
wiecznie wrote:Dziewczyny kupujecie łóżeczka z szufladami? Bo tak się zastanawiam czy jest sens
Tez kupilismy z szufladami. Zawsze do czegos sie przydadza. A u nas przy dwojce to dodatkowych szufladek nigdy nie za wieleAnko:-), justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja za to chora.
byłam wczoraj u lekarza i usłyszałam tak. To, że kaszel i boli gardło to nic płuca i oskrzela czyste a gardło to od kaszlu czerwone. Śpij w skarpetkach przejdzie.
A dziś chrypa i osłabienie.
Ma szczęście syropek z cebuli pomaga
I właśnie w takich chwilach tęsknię za Polską, ale tylko w takichWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:14
-
nick nieaktualny
-
Ktoras prosila o linki, gdzie robilam zakupy
http://allegro.pl/show_item.php?item=5697887423 ten czlowiek ma 50 stron rzeczy dla dzieci, kupilam m in wkladki, okrycia kapielowe, butelki itd
http://allegro.pl/show_item.php?item=5492026980
U tego cala posciel, przescieradla itdmycha28, agulas lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od lekarza.. Bez bety nie udało się obliczyć prawdopodobieństwa, ale... Lekarz prowadzący na podst wyników i pomiarów z usg powiedział, że są to bardzo dobre wyniki i raczej nie powinno nas nic martwić.
Pan z recepcji zadzwonił do Dr H... RozmawialiśmyPowiedział, że bez bety nie może mi wydać wyniku z podpisem, ale na podst wyniku samego Pappa i pomiarów wyszło mu bardzo mało prawdopodobieństwo na wadę genetyczną...
Jestem taka szczęśliwa..
Dzidzia ma dziś 7,04 cmmam zwolnienie.
Jestem wykończona dzisiejszym dniem.
A co do płci, lekarz powiedział że nie lubi zgadywać i nie będzie tego robił bo na tym etapie narządy są bardzo podobne... Czekamy..Ważne, że dzidzia zdrowa
Viki26, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość