Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja kupiłam botki na takim grubym wygodnym obcasie co ma z 6cm. A czuje się jak w płaskim obuwiu i do Parki pasuje.
Ja mam urodę syberyjski mongolska wiec mi pasuje wielki misiowy kaptur a reszta odstaje w przód to prawda ale nie wyglądam źle.
Albo już się taka zaakceptowalam hehe.
Myślę że jeszcze 2m wzrostu brzucha w niej się podopinam bo ta 40tka na prawdę bez sciagacza jest szeroka. A później wylaszcze się talią haha:-)
Właśnie czy ktoś słyszał czytał lub zna osoby które używały pas po porodzie? Ponoć można się spinac nim mocniej i wtedy fajnie skóra wraca do siebie na brzuchu? -
Pewnie zmieniła pozycję.Moniaa wrote:Powiem Wam ze moja malutka od ostatniego usg przed którym była nieziemsko aktywna teraz tak się uspokoiła ze dziś aż się zamartwiam ze się nie rusza a przynajmniej ja nic nie czuję.
Ale u mnie ani czekolada ani ciasteczko nie pomaga. Najlepsze lekarstwo na uaktywnienie malutkiej to głowa męża wraz z łapką przyłożona do brzucha. Parę słów, buziaki i teraz znowu czuje jak miło se fika w środku
Moja parę razy mnie wystraszyla mała ruchliwoscia lub prawie że jej brakiem a później na usg inna pozycja. Czasami kopie jakby wglab mnie,w kręgosłup a tego nie czuje. Nie ma opvji:-) widzę tylko prezace się plecy lub pupe na swojej skórze...
Ale lekarz ogólnie mówi ze wysiłkiem są obroty po którymś tygodniu wiec jak mam z 2 dni ciszy to pewni soe zmęczyla i odpoczywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 12:55
-
nick nieaktualny
-
wiecznie wrote:Dziewczyny kupujecie łóżeczka z szufladami? Bo tak się zastanawiam czy jest sens
Tez kupilismy z szufladami. Zawsze do czegos sie przydadza. A u nas przy dwojce to dodatkowych szufladek nigdy nie za wiele
Anko:-), justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja za to chora.
byłam wczoraj u lekarza i usłyszałam tak. To, że kaszel i boli gardło to nic płuca i oskrzela czyste a gardło to od kaszlu czerwone. Śpij w skarpetkach przejdzie. 
A dziś chrypa i osłabienie.
Ma szczęście syropek z cebuli pomaga
I właśnie w takich chwilach tęsknię za Polską, ale tylko w takich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:14
-
nick nieaktualny
-
Ktoras prosila o linki, gdzie robilam zakupy
http://allegro.pl/show_item.php?item=5697887423 ten czlowiek ma 50 stron rzeczy dla dzieci, kupilam m in wkladki, okrycia kapielowe, butelki itd
http://allegro.pl/show_item.php?item=5492026980
U tego cala posciel, przescieradla itd
mycha28, agulas lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od lekarza.. Bez bety nie udało się obliczyć prawdopodobieństwa, ale... Lekarz prowadzący na podst wyników i pomiarów z usg powiedział, że są to bardzo dobre wyniki i raczej nie powinno nas nic martwić.
Pan z recepcji zadzwonił do Dr H... Rozmawialiśmy
Powiedział, że bez bety nie może mi wydać wyniku z podpisem, ale na podst wyniku samego Pappa i pomiarów wyszło mu bardzo mało prawdopodobieństwo na wadę genetyczną...
Jestem taka szczęśliwa..
Dzidzia ma dziś 7,04 cm
mam zwolnienie.
Jestem wykończona dzisiejszym dniem.
A co do płci, lekarz powiedział że nie lubi zgadywać i nie będzie tego robił bo na tym etapie narządy są bardzo podobne... Czekamy..
Ważne, że dzidzia zdrowa
Viki26, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość

Mam kilka ze szkoły rodzenia, ale jeszcze nawet nie odpakowane...