Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Alincia wrote:dziś chyba zejdę już w tego estrofemu, jeszcze wczoaj wzięłam 3x1, ale dziś już wezmę 2x1.....kurdę boję się, że urośnie za wysoko...i jutro pójdę na badania jeszcze raz...zobaczymy czy ten jeden dzień coś obniży ten cholerny wynik...
Estrofem trzeba odstawiać stopniowo. Najlepiej jeśli skontaktujesz się z lekarzem. Ja 2 dni brałam 2x1, a później dwa dni 1x1.
-
Dzień Dobry Mamuśki! Dziś jadę na ciuchlandy
Mam nadzieję, że coś upoluję!!! Kurtka na allegro wciąż na mnie czeka w drobrej cenie
ale może dziś upatrzę jakieś sweterki, spodnie itd
Dziś w Warszawie w Wola Parku są darmowe warsztaty dla kobiet w ciąży. Ja idęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 10:14
justa1234 lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Dzień Dobry Mamuśki! Dziś jadę na ciuchlandy
Mam nadzieję, że coś upoluję!!! Kurtka na allegro wciąż na mnie czeka w drobrej cenie
Dziś w Warszawie w Wola Parku są darmowe warsztaty dla kobiet w ciąży. Ja idęja w piątek ruszam na ciucholand
-
agulas wrote:Dzień Dobry Mamuśki! Dziś jadę na ciuchlandy
Dziś w Warszawie w Wola Parku są darmowe warsztaty dla kobiet w ciąży. Ja idę
Dziewczyny jak się ratujecie kiedy dokucza Wam ból gardła? Kupiłam te pastylki so ssania Prenalen, raczę się ciepłymi herbatami i kakaem i mam wrażenie że z gardłem jest coraz gorzej -
Alincia wrote:i mamuśki, m0ożna w takich sklepach wypolować coś "fajnego" dla ciążówek?
a jakie piękne ubranaka można tam upolować
jak chcesz to wejdź w mój pamiętnik tam jest sporo zdjęć z ubrankami dla małej z ciucholandu
-
wiecznie wrote:Agulas, to te warsztaty "Mamo to ja"? Jak tak to daj później znać jak było bo też się wybieram u siebie
Dziewczyny jak się ratujecie kiedy dokucza Wam ból gardła? Kupiłam te pastylki so ssania Prenalen, raczę się ciepłymi herbatami i kakaem i mam wrażenie że z gardłem jest coraz gorzejale może te tabletki coś pomogą, ale dziewczyny napewno coś Ci doradzą bo co niektóre znają się na domowych specyfikach
-
Ja od tygodnia jestem zaziebiona ale jest lepiej i to duzo. Mi pomogla zdecydowabie herbata z majeranku i miod. Pozatym na bolace gardlo gorzka herbata i duzo cytryny i pilam goracia co jakis czas az minelo. Ogolnie nie zaszalejemy z lekami ale czosnek i gorace mleko tez nie zaszkodzi. :*
Czekamy na Mikołaja ❤ -
mi znów zimno w nosie wylazło...kurdę nie ma nic gorszego jak ten ból....jeszcze jak przez przypadek dotknę to już w ogóle nie do zniesienia...ehhh
Właśnie wypiłam szklaneczkę wody z miodkiem cytrynką i soczkiem z pigwy:)
A amoże na "zimno" macie coś fajnego? -
Alincia
ja miałam hiperkę po transferze. zaczęła się jeszcze przed planowanym testem beta HCG
wiec zrobiłam badanie zrobiłam 8-ego a nie 12 dpt i wyszła pozytywnie
a potem hiperka się rozkręciła
wylądowałam na tydzień w szpitalu
brzuch miałam jak w 6 mc i okropny napadowy bol w okolicach jajnikow
mysle ze jak by cie miało dopaść to juz bys miala objawy. hormon beta hcg napedza hiperke
dzidzi nic sie nie stało, tylko mamusia trochę pocierpiała
Alincia lubi tę wiadomość
-
Alincia wrote:mi znów zimno w nosie wylazło...kurdę nie ma nic gorszego jak ten ból....jeszcze jak przez przypadek dotknę to już w ogóle nie do zniesienia...ehhh
Właśnie wypiłam szklaneczkę wody z miodkiem cytrynką i soczkiem z pigwy:)
A amoże na "zimno" macie coś fajnego? -
nick nieaktualnyAlincia wrote:ja coraz bardziej boję się tego estrofemu, nie wiemczy to od jego nadwyżki czy nie, ale bbrzuch codziennie bolimnie coraz bardziej. a estradiol w 9dpt wyszedł mi 5355,4...bardzo wysoki.....jest możliwość jeszcze hiperki? i co wtedy z dzidziusiem?
Matko boję się,,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny