Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFistaszek wrote:Anna ja juz kiedys o tym pisalam, ale
Nie popadalabym w paranoje z vit A, ale jezeli nie chcesz stosowac to jest jenda oliwka na rynku, ktora ma uelnie inny sklad, niz wszystkie pozostale. A sprawdzilam sklady wszystkich dostepnych w sklepach. To oliwka Hipp, jej sklad to dokladnie: baza jest olej z nasion slonecznika, pozniej olejek migdalowy, vit E i perfumy. KONIEC skladu. /czym rozni sie od innych oliwek? A mianowicie tym, ze baza we wsytskich innych dostepnych jest zwykla parafinum liquidum-ciekla parafina, ktora w buteleczce z aptece kosztuje 2 zl...
no wiem wiem, juz was nie bede meczyctylko jakos ten napis z wit A, tak mnie porazil w oczy, wiec chcialam sie upewnic
wiecie co, mnie ostatnio kredka do oczu zaczela uczulac, gdzie nigdy po niej mi oczy nie lzawily i nie piekly. Jednak w ciazy, to duzo rzeczy sie zmnienia...
jeszcze cos, kupilam mydlo siarkowe (dokladnie: barwa siarkowa) - swietna sprawa na cere tradzikowa i wypryski. Nawet pory widze, ze sie ladnie zwezily - takie mydlo, a lepiej dziala niz nie jeden zel antybakteryjny do mycia twarzy. Minus to zapach, ale da sie przezyc
ps wczoraj zrobilam sobie zdjecie do dowodu, bo po nowym roku musze go juz wymienic. Zrobilam, poki jeszcze nie jestem na twarzy opuchnieta -
Eee tam Justa, miesci sie w normach, jest duza ale doktorka mowi ze nie jakas baaardzo duza. Jaka bedzie taka bedzie, moze byc szczuplaskiem a moze grubaskiem, i tak bezwarunkowo ja juz kocham.
Policzki ma pyzate po mnie, ale ja mam pyzy czy waze 80 70 60 czy 50kg:)
Przy kazdej wadze zawsze mam policzki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko jeszcze zrobisz
foto cory
U mnie 22 tydz. -poki co to sie ciesze ze jest dobrze....
Justa wspolczuje hemoridów ja chyba to mialam raz w zyciu mimo ze mam nadczynnosc i czesto korzystam z wc, moze wez w aptece popros o jakąs masc, lub krem to pomoze dupceAnko:-), justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Martuś, mąż miał opory bo to nie za bardzo pospolite imię. Ale dał się przekonać. I w zasadzie to nie wszystkim musi się podobać.
Teraz robie porządki w szafie i zostały mi tylko ubrania oversize, leginsy, luźne t-shirty i dresiwo bawełniane hehe
Moniś to Wam ma się imię podobać innym nie musi
Oj z tymi ciuchami to masakra na koniec zwłaszcza teraz jak zimno a nie chce kupować kurtki na nie cały miesiąc..aszka lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Justa a te posiewy to są obowiązkowe czy trzeba prosić o nie doktorka?
Paciorkowiec powinien Ci dr sam zlecić w III trymestrze bo w przypadku wyniku dodatniego podadzą Wam antybiotyki przy porodzieViki26, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kmb życzę Ci zdrówka
Ja się wczoraj obkupiłam w ciuchlandzieKupiłam 2 swetry i kurtkę przejściówkę po porodzie
Dziś dokupiłam dwie eleganckie koszule, które będe mogła spokojnie nosić po ciąży. Jutro jadę do koleżanki po spodnie ciążowe i będzie mi brakować tylko spódniczki..Kurtkę zimową zamawiam jutro z allegro. na razie kosztuje 33 zł
Dziewczyny padam. Kręgosłup i stopy - ból nie do opisania. Jutro jak wrócę od koleżanki będę leżeć.... -
Alincia wrote:mi znów zimno w nosie wylazło...kurdę nie ma nic gorszego jak ten ból....jeszcze jak przez przypadek dotknę to już w ogóle nie do zniesienia...ehhh
Właśnie wypiłam szklaneczkę wody z miodkiem cytrynką i soczkiem z pigwy:)
A amoże na "zimno" macie coś fajnego?
Ja mam
Też mam właśnie w nosie to badziewie
Maść Tonisan H - ma troszkę inny skład i od samego początku wysusza troszeczkę pęcherzyki.
Przynajmniej sie nie rozrastają aż tak bardzo.
Tylko najlepiej zacząć stosować jak tylko zaswędzi...Alincia lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Kmb oby wszystko byli dobrze. Ja czasami czuje takie walenie serducha, potem szybko zwalnia... ale jakoś mi się tez tak w takim momencie słabo robi. O kurcze przestraszyłam się trochę..
A co do imienia to u nas będzie Marika.
A jednak
Super!!!! Tak jak już mówiłam - baaardzo mi sie podobaMoniaa lubi tę wiadomość
-
Kava wrote:Ja mam
Też mam właśnie w nosie to badziewie
Maść Tonisan H - ma troszkę inny skład i od samego początku wysusza troszeczkę pęcherzyki.
Przynajmniej sie nie rozrastają aż tak bardzo.
Tylko najlepiej zacząć stosować jak tylko zaswędzi...
jutro kupię, bo już z jednego zrobiły się dwa...na szczęście w środku, i nie wychodzą na zawnatrz....na weselu za tydzien będziemy się bawić to jak by to wyglądało.......Kava lubi tę wiadomość