Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka ja mam zakaz współżycia do końca ciąży. Ja plamiłam, krwawiłam, odczuwam skurcze i mam problem z szyjką.
Najlepiej zaczekaj do końca 12 tygodnia. Wtedy mniej więcej będziesz wiedziała, czy masz skłonność do plamień albo innych problemów. Jak nic się nie będzie działo pewnie lekarz da Wam zielone światło na szaleńswta w sypialni.aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
To i ja nieśmiało pozwolę dołączyć. Ciąża po ivf. Dzisiaj na usg widziałam piękny pęcherzyk ciążowy. Z niecierpliwością czekamy na serduszkoData porodu wg OM 14.06.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 18:20
Anko:-), aszka, Viki26, aneczka2015, Madzia82, Alincia, justa1234, Moniaa, Konwalia, Kava, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mia6 wrote:Cześć dziewczyny
To i ja nieśmiało pozwolę dołączyć. Ciąża po ivf. Dzisiaj na usg widziałam piękny pęcherzyk ciążowy. Z niecierpliwością czekamy na serduszkoData porodu wg OM 14.06.
Superek:) też już nie mogę się doczekać serduszka...
mia6 lubi tę wiadomość
-
mia6 wrote:Cześć dziewczyny
już nie długo zobaczysz upragniony pikający punkcik na monitorze
mia6 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co jakiś czas poruszamy temat wagi tzn. tycia w ciąży
Znalazłam stronkę, która fajnie pokazuje ile powinno się ważyć z podziałem na tc.
Póki co mam dobry przyrostlink do stronki
http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:41
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Dziewczyny co jakiś czas poruszamy temat wagi tzn. tycia w ciąży
Znalazłam stronkę, która fajnie pokazuje ile powinno się ważyć z podziałem na tc.
Póki co mam dobry przyrostlink do stronki
http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html -
Justa, Marta już tuż tuż. Szybko to minęło.
Aneczka Kochana tyle walczylas o dzidziusia, takie przedsięwzięcie było, że ja na Twoim miejscu bym się wstrzymała. Nie ma sensu ryzykować. Poczekaj aż lekarz nie będzie widział przeciwwskazań. Mezulka zawsze można w inny sposób udobruchac
Co do termometru bezdotykowego to ja chciałam wyrazić tylko swoje zdanie, że nie jestem z niego zadowolona. Jest mało precyzyjny i wole tradycyjnie zmierzyć dzidziusiowi tempke. Ogólnie uważam że są to pieniążki wyrzucone w błoto.justa1234, Madzia82, Alincia lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:hihi viki a idź ty z takim kalkulatorem... pokazuje mi że z moja wagą startową czyli 74kg powinnam w całej ciąży przytyć całe 9kg... ja już mam +8 i to jest kwalifikacja jako nadwaga...
Justa ty z 3ką z przodu już nie musisz, wcinaj słodycze i na co tam jeszcze masz ochotęjusta1234 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Monia ja swoją wagę startową wziełam z 8tc:) jak bylam u dr:) chyba nie brałaś tej sprzed stymulacji;p?
Justa ty z 3ką z przodu już nie musisz, wcinaj słodycze i na co tam jeszcze masz ochotęmam nadzieję że to zgubię w miarę szybko
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Co do termometru bezdotykowego to mam takie samo zdanie co Konwalia.
Fakt temperatura mierzona jest w ułamku sekundy, ale co pomiar, to wskazuje inną temperaturę. Bardzo mało precyzyjny sprzęt.
Nie kupiłabym teraz takiego termometru. Zatem nie polecam. -
nick nieaktualnymia6 wrote:Nie chciałam polubić, tylko zacytować...
Ja się nawet nie pytałam o pozwolenie nachociaż mąż już miałczy z niecierpliwości, bo się boję, że coś narobimy.
bo i tak nie przeskoczymy wiec nie moze
mia6 lubi tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Co do termometru bezdotykowego to mam takie samo zdanie co Konwalia.
Fakt temperatura mierzona jest w ułamku sekundy, ale co pomiar, to wskazuje inną temperaturę. Bardzo mało precyzyjny sprzęt.
Nie kupiłabym teraz takiego termometru. Zatem nie polecam.