Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Co do termometru bezdotykowego to mam takie samo zdanie co Konwalia.
Fakt temperatura mierzona jest w ułamku sekundy, ale co pomiar, to wskazuje inną temperaturę. Bardzo mało precyzyjny sprzęt.
Nie kupiłabym teraz takiego termometru. Zatem nie polecam.
A ja przeciwnie. Mam i polecam. Temperatury porównywałam ze zwykłym i były te same, kilka pomiarów pod rząd też to samo. Także ja akurat jestem bardzo zadowolona.justa1234, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Danae wrote:O taki:
www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-bezdotykowy-non-contact.html
Dzisiaj noc dobroci dla matki. Mały spał od 24 do 5 i potem od 5:30 do teraz
My też taki zakupiliśmy właśnie dwa dni temu dostaliśmy przesyłkę i miły gratis od apteki Gemini
Super że jest godny polecenia tak jak mówisz sprawdzaliśmy na sobie dwoma i temperatury się zgadzają
justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Aneczka my mieliśmy przez całą ciążę zakaz..może jak już ten tydzień się skończy będzie można sobie pozwolić na małe co nieco
Najlepiej tak jak dziewczyny radzą wstrzymaj się w I trymestrze i zapytaj się lekarza
justa1234 oj tak kochana aż ciężko mi uwierzyć że zostało 25 dni albo i mniej także robimy przemeblowanie i czekamy na synusia torba już spakowana
Konwalia prawda już tuż tuż czuję to po sobie..justa1234, aneczka2015, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Marta jak tam u ciebie? Zapowiada cos niedługo poród? Czy cisza?
Teraz to już beznadziejnie się czuję boli mnie kręgosłup i czasami mam bóle miesiączkowe..noc to istna katorga jak nie bezsenność to brzuch się napina.. -
Marta mam te same dolegliwości co i ty także łącze się z tobą w bólach
w kupie raźniej
nogi jak balony, w nocy ciężko się jest przekręcić ech uroki ciąży, no ale nie długo maluszki nam wynagrodzą te cierpienie swoim istnieniem i miłością
pomimo tylu niedogodnień w ciąży to ten okres będę wspominała jako najpiękniejszy że wszystkich chwil jakie przeżyłam
oczywiście na jednym dzidziaku się to nie kończy
bo jeszcze chce w przyszłości poczuć kopniaczki maleństwa
Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Mi póki co ani ręce ani nogi nie spuchły ale inne dolegliwości dają się we znaki..Ale nie ma co narzekać wszystko jest do przeżycia ..
Moje początki ciążowe nie należały do spokojnych i poprzednie przejścia nie dały zapomnieć..
Ja niestety nie mam żadnych mrozaczków więc raczej Kubuś nie będzie miał rodzeństwa -
Viki26 wrote:Monia ja swoją wagę startową wziełam z 8tc:) jak bylam u dr:) chyba nie brałaś tej sprzed stymulacji;p?
Justa ty z 3ką z przodu już nie musisz, wcinaj słodycze i na co tam jeszcze masz ochotę
no jako tako mieszczę się jak wpiszę 76... ale raczej jestem w tej górnej granicy
A muszę Wam powiedzieć, że od dziś belly mi pokazuje 6 miesiąc
Ależ akcja, coraz bardziej zaczyna do mnie dochodzić że będę mamą, brzuchozo staje się widoczniejszy czym upewnia mnie że to wszystko co się dzieje to nie jakaś bajkaAnko:-), Marta1986, Kava, justa1234, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
http://www.aptekagemini.pl/termometr-microlife-nc-150-b-kontakt-1szt.html ja mam taki termometr, czy się sprawdzi to się okaże
Czytam Was regularnie, ale nie mam weny pisać... leżakuję i czekam na magiczną granicę 38tcniestety szyjka ni chce za bardzo współpracować i muszę się przygotować na wcześniejszy poród. Cieszę się, że nasze forum się rozrasta i są w większości dobre wiadomości
-
No superek, już 6 miesiąc:)
A ja dzisiejszą noc miałam ciężką, nie wiedziałam,że początki są takie ciężkie... ból jak na @ męczy mnie co noc.... nie dość że wczoraj zasnąć nie mogłam, to potem dziś rano pobudka o 5 rano, bo ciągnęło mnie bardzo mocno... -
Cześć Mamusie
znowu mam pytanie. Jeśli badanie genetyczne mam w 13 tc to czy mogę wcześniej na własną rękę ( oczywiście od 12-13+6) wykonać badania Pappa z krwi żeby przy USG był już wynik? Jest to adekwatne do siebie mimo że wcześniej wykonane?
-
mrth666 wrote:Cześć Mamusie
znowu mam pytanie. Jeśli badanie genetyczne mam w 13 tc to czy mogę wcześniej na własną rękę ( oczywiście od 12-13+6) wykonać badania Pappa z krwi żeby przy USG był już wynik? Jest to adekwatne do siebie mimo że wcześniej wykonane?
mrth666, Kava lubią tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:http://www.aptekagemini.pl/termometr-microlife-nc-150-b-kontakt-1szt.html ja mam taki termometr, czy się sprawdzi to się okaże
Czytam Was regularnie, ale nie mam weny pisać... leżakuję i czekam na magiczną granicę 38tcniestety szyjka ni chce za bardzo współpracować i muszę się przygotować na wcześniejszy poród. Cieszę się, że nasze forum się rozrasta i są w większości dobre wiadomości
Przecież urodzenie w 37 jest juz normalnym urodzeniem?
Ja tam do 37 czekam i niech się dzieje wola nieba;-)!!!