Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia super ze Lilcia tak ładnie się rozwija. I potwierdzam uczucie nie do opisania słyszeć ten śmiech dziecka Patryk tez od początku był taki pogodny śmieszek;)
Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Marcelka.
Marta nigdy nie mów nigdy. Wczoraj się dowiedziałam ze koleżanka która przez długie lata nie mogła zajść w ciążę i miała inseminacje jest w 5tym miesiącu ciąży z drugim dzieckiem i to była wpadka;) lekarze mówili że nie ma szans na drugie bez ponownego leczenia. Tak więc wszystko się może zdarzyć
Ja mam jednego mrozaczka i czeka mnie ciężka decyzja..Viki26, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gin mi powiedziała, że na krążek już późno do tego przy moich skurczach nie jest wskazany. Mam leżeć i czekać na rozwój akcji
za 2tyg.kontrola, bobas napiera główką w dół, próbuję żyć w miarę spokojnie, ale nie powiem, bo każdy dzień jest dla mnie ciężki.
-
Marta1986 wrote:Widać co lekarz i szpital to opinia inna..Ja w środę będę zaczynała 38 tydzień czyli 37t0d i położna mi powiedziała że to już ciąża donoszona żeby się nie martwić gdyby coś..A czasem są sytuacje gdzie ciążę trzeba rozwiązać wcześniej ale na tym etapie to już dzidziusia są silne..
Kava a nie do skończonego 34 tygodnia z tymi płuckami u malucha ?
Ja sobie ręki uciąć nie dam
Po prostu ostatnio od 2 ginów i położnej w szkole rodzenia słyszałam o skończonym 37 tc.
I jeszcze znajoma leżała na patologii w 37 tygodniu to dostawała sterydy.
Może to zależy od wagi/rozwoju dziecka... nie wiem sama -
Ginger Konwalia dziękuję kochane za ciepłe słowa
Bardzo bym chciała żeby tak było ale póki co czekamy na naszego kochanego szkraba
Ginger kochana trzymam kciuki za rozwój sytuacji
Aguś mam nadzieję że szyjka wytrzyma jeszcze troszkę..
A teraz u Ginger na suwaczku przeczytałam że koniec 36 tygodnia oznacza że dziecko już jest donoszone
Kava podyskutować sobie możemy normalna sprawa jeden powie tak drugi inaczej i bądź mądry
Jak dzidziuś silny i zdrowy to wszystko inne najmniej ważne
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agniesia2569 wrote:gin mi powiedziała, że na krążek już późno do tego przy moich skurczach nie jest wskazany. Mam leżeć i czekać na rozwój akcji
za 2tyg.kontrola, bobas napiera główką w dół, próbuję żyć w miarę spokojnie, ale nie powiem, bo każdy dzień jest dla mnie ciężki.
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:jeszcze mam takie jedno pytanko - nieraz pisalyscie o twardnieniu brzucha. Jak to sie objawialo - twardnialo na srodku brzucha, czy np po bokach tez lub np tylko podbrzusze? chodzi mi o to czy to w konkretnym miejscu jest?
Anna255 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie! Tak mnie pochłonęło kompletowanie wyprawki, że jak wstąpiłam na forum i zobaczyłam na jakim etapie są Wasze suwaczki to aż łza mi się kręci w oku ze wzruszenia. Byle do przodu! Byle nasze szyjki wytrzymaly, a dzieciaczki rosły zdrowe!!! Ściskam Was mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 22:55
justa1234, Anko:-), Ginger84, aszka, roletka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Biała wrote:Hej Mamusie! Tak mnie pochłonęło kompletowanie wyprawki, że jak wstąpiłam na forum i zobaczyłam na jakim etapie są Wasze suwaczki to aż łza mi się kręci w oku ze wzruszenia. Byle do przodu! Byle nasze szyjki wytrzymaly, a dzieciaczki rosły zdrowe!!! Ściskam Was mocno
? a co do kompletowania to wcale sie nie dziwię że jesteś pochłonięta bo to wciąga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 23:19