Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko:-) wrote:Mia ale to lekarz zakłada kartę
Jeśli będzie sam pęcherzyk to może jeszcze nie założyć, dopiero jak uwidoczni mu się akcja serca, co u ciebie na bank tak będzie bo to 7/8 tydzień :-*
A to ze założysz kartę to nie oznacza ze nie możesz prowadzić jej gdzie indziej:-*
No tak, źle to ujęłam, wiadomo, że lekarz zakładaAle to fajnie, że nie będzie problemów. Dziękuje
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Z terminu miesiączki wynika, ze dzień starszy... Ale bedzie więcej sądząc po Twojej stopce. Ja punkcje miałam 23.09. A transfer 25.09. Takze wizyte kontrolna miałam 20.10, czyli w 25dpt. Miałam bHCH ponad 18tys, progesteron coś ponad 277 jakiejś dziwnej jednostki, bo poprzednio miałam 69ng. Estradiolu mi nie badają. Na wizycie była kruszyna i serduszko jako maly migający punkt
no to rzeczywiście starszy, bo ja punkcję miałam 28.09 a transfer 3.10.
Ale taką jak Ty betkę miałam w 17dpt...ale dzieciaczka jeszcze nie było...pusty pęcherzyk...
31 paźdz jedziemy na usg i mam nadzieję,że zabije do nas serdunio:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 11:11
-
nick nieaktualnydzięki
a mam takie pytanie laski ponieważ wczoraj na wizycie w sumie to na 1 już też to wiedziałam że mam małego kwiaczka ale jest poza kosmówką niedaleko miejsca gdzie ma tworzyć się łożysko, czy to w jakiś sposób zagraża ciąży, ? nie mam plamień żadnych no a sam krwiaczek mini mini rozmiarów.. -
Konwalia wrote:Możesz oznaczyć żelazo albo hemoglobine. Jak wynik będzie niski to poproś gina o lek typowo z zelazem o przedluzonym uwalnianiu. Ja bralam hemofer albo tardyferon.
właśnie zrobiłam żelazo po południu będę miała wynik
aszka lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Ja też biorę tardyferon niestety na początku powodował mocne zaparcia. Teraz juz jest ok.
te czopki dziaja cuda po paru dniach pupcia już nie boli i lepiej się załatwiam
aszka, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlincia wrote:no to rzeczywiście starszy, bo ja punkcję miałam 28.09 a transfer 3.10.
Ale taką jak Ty betkę miałam w 17dpt...ale dzieciaczka jeszcze nie było...pusty pęcherzyk...
31 paźdz jedziemy na usg i mam nadzieję,że zabije do nas serdunio:)
A miałaś pęcherzyk zoltkowy? Często za nim ukryty jest zarodek i dlatego widac go dopiero jak podrośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:01
-
Dzien dobry
Dziewczyny, aleeee fajnie, ile nas tutaj! Świerza krew
Powodzenia wszystkim, a tym, ktore maja szanse na blizniaki, zycze podwojnego szczescia!
Ja bylam wczoraj na wizycie:szew trzyma, szyjka bez zmian, chlopaki poskladali sie jak precelki i wierzgaja fajnieZa tydzien kolejna wizyta.
aszka, agulas, kmb, justa1234, Libra, mia6, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFistaszek wrote:Dzien dobry
Powodzenia wszystkim, a tym, ktore maja szanse na blizniaki, zycze podwojnego szczescia!
Ja bylam wczoraj na wizycie:szew trzyma, szyjka bez zmian, chlopaki poskladali sie jak precelki i wierzgaja fajnieZa tydzien kolejna wizyta.
-
nick nieaktualnymyszaaa wrote:dzięki
a mam takie pytanie laski ponieważ wczoraj na wizycie w sumie to na 1 już też to wiedziałam że mam małego kwiaczka ale jest poza kosmówką niedaleko miejsca gdzie ma tworzyć się łożysko, czy to w jakiś sposób zagraża ciąży, ? nie mam plamień żadnych no a sam krwiaczek mini mini rozmiarów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:20
-
Ale nas dużo
fajnie
Ale to dobrze bo niedługo część z nas się rozpakuje
Anko póki co chyba na nic się nie zanosi żebym rodziła chociaż chcę jeszcze do wtorku wytrzymać bo mam wizytęZobaczymy co tam u smyka słychać
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Nasze skarby
Danae - 07.09.2015 Szymek 3.690kg 55 cm 10/10
Lista naszych dzielnych ciężarówek:
Asiapoli - 27.10.2015- córcia - AmeliaAnglia -Ivf, Birmingham Priory Hospital
Ginger84 - 03.11.2015 - synek - MarcelGyncentrum
Marta1986-11.11.2015-synek-KubuśKriobank Białystok
Justa1234-30.11.2015-córcia-ZosiaNovum Warszawa ICSI -ś
Anko:-)- 15.12.2015- córcia-Hania
Agniesia2569-18.12.2015-córcia-Amelia
Biała - 05.01.2016 - bliźnięta - córeczki
Cynnia - 05.01.2016 -synek-???????Gameta Gdynia IUI ( Norwegia)
Lila84-11.01.2016-córcia - LenkaInvicta Warszawa
Duza-02.02.2016- córcia?-?????Novum Warszawa
Fistaszek-07.02.2016- bliźnięta -Iwo i BrunoGyncentrum Katowice IMSI -Ś
Aszka-12.02.2016- córcia -AlicjaInvicta Warszawa
Viki26-20.02.2016- synek - ZacISCI -ś
Kmb-21.02.2016-synek- JaśBelgia 6 IUI
Madzia82-26.02.2016- córcia -??????Invimed Warszawa IMSI -ś
Basiurka -26.02.2016 -córcia Alina
Mała Mi -27.02.2016 - bliźnięta - Marcel i OlekProvita Katowice
Moniaa -27.02.2016 -córcia-MarikaKriobank Białystok
Mycha28-02.03.2016- bliźnięta- Wojtuś - SzymekNovum
Roletka- 13.03.2016- bliźnięta -???????Gyncentrum Katowice
Lilou1984 - 26.03.2016 - ??????? - ??????Invimed -IMSI
Wiecznie - 09.04.2016 -????? -??????Artemida Białystok - ICSI
Agulas - 18.04.2016 -?????? -??????Invicta Warszawa
Aneczka2015 - 06.06.2016-?????? -??????Invicta Wrocław - ICSI
Mia6 - 14.06.2016 -?????? -?????Gyncentrum
Alincia - 22.06.2016 -?????? -?????-Invicta Wrocław - ICSI
-
Fistaszek wrote:Dzien dobry
-
Witam sie ze wszystkimi
witam goraco nowe ciężaroweczki rozgośćcie sie na całe 9 miesiecy
Wczoraj mieliśmy usg połówkowe. Maluszki nadal są Wojtkiem i Szymkiem
wszystko bardzo dobrze, serduszka prawidłowe, przepływy prawidłowe inne rzeczy tez ok także dr nie kazał sie martwic bo nic niepokojącego nie widzi. Chłopaki harcowały w brzuszku mamusi i leża tak ze...jeden drugiemu wącha tyłekuśmieliśmy się wczoraj strasznie z nich.
za trochę wiecej jak dwa tygodnie mamy wizytę u mojej gin i znów sie zobaczymy z maluszkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:34
justa1234, Kava, mia6, Libra, Madzia82 lubią tę wiadomość