Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja mam kotke ale ona jakaś miniaturka chyba bo jej waga się waha między 3-3,5kg
początku się nie boje ale jak Maluchy będą już śmigać i zaczepiać kota to ciekawa jestem jej reakcji
Anko:-), Kava lubią tę wiadomość
-
Witam sie w 25 tc
jeju kiedy to zlecialo
Dzis widzialam jak jeden maluszek tak pukal do mamusi ze poruszyl sie brzuszekoczywiscie jak chcialam zeby maz zobaczyl to juz delikatniej sie ruszal ze nie bylo widac
Tez w tym tygodniu mam zamiar wziac sie za pranie ubranek tylko musze kupic jakies dzieciowy plyny. Chyba kupie Dzidziusia bo ta Lovella strasznie drogaa Wy w czym pierzecie?
agulas, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Viki kup najlepiej przed porodem albo tak jak moja przyjaciółka zrobiła kupiła o rozmiar większy i dogadala się z panią w sklepie że w razie czego wymieni na mniejszy albo większy
Mysza ja prac będę dopiero po nowym roku więc nie pomogę
A gdzie masz łożyska? Bo ja już z dobry tydzień mam brzuch tańczący salse
No a ja dzisiaj 24 tydzień zaczynampragnaca dzidziusia, agulas, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Roletka jedno na scianie przedniej I stopnia, drugie na tylnej I stopnia.
Moje robaki urzadzaja sobie tance i mocniej baraszkuja zwykle jak ja klade sie spac wiec wtedy pewnie czesciej bym zobaczyla fale na brzuszku ale w nocy juz mi sie nie chce zagladac pod koldreWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 15:46
pragnaca dzidziusia, agulas, justa1234, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Ja mam tak samo łożyska, mi najczęściej faluje brzuch jak siedzę
mycha28 lubi tę wiadomość
-
Mycha, jaki ty masz śliczny brzuszek w avatarku :*
Ty dzis zaczynasz 25 tc a ja 35... ale to szybko zleciało.
Anko namówiłaś, poproszę o dopisanie mnie na szanowną pierwszą stronę.
TP mam na 27 grudniamycha28, justa1234, Anko:-), Moniaa, pragnaca dzidziusia, Viki26, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Witam sie w 25 tc
jeju kiedy to zlecialo
Dzis widzialam jak jeden maluszek tak pukal do mamusi ze poruszyl sie brzuszekoczywiscie jak chcialam zeby maz zobaczyl to juz delikatniej sie ruszal ze nie bylo widac
Tez w tym tygodniu mam zamiar wziac sie za pranie ubranek tylko musze kupic jakies dzieciowy plyny. Chyba kupie Dzidziusia bo ta Lovella strasznie drogaa Wy w czym pierzecie?
Ja piorę w Dzidziusiumycha28, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viki26 wrote:Właśnie wróciłem ze spaceru po wyjściu tj. po 20 minutach już musiałam iść do toalety, wczoraj podobnie, w ciągu godziny toalete odwiedziłam 2 razy. chyba zacznę wychodzić w pampersie!
Ja wczoraj to myślałam, że oszaleje. Chodziłam do toalety z częstotliwością co 10-15 minut. Dziś wróciłam do wcześniejszej normy raz na pół godziny.Viki26 lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Ciekawe czy Justys urodzisz w listopadzie:-) na razie objawów brak?
Na grudzień będą 3 porody chyba- ja Agniesia i Biała - bo z blizniakami nie ma opcji na tego 5.01:-)))
Aaaa i Kava - kiedy termin ale chyba koniec grudnia? Nie ma cię na 1 str na liscie:-*i rozpoczęłam masaż piersi,no i najdroższy dał się namówić na sexik hihiihhi
Moniaa, mycha28, pragnaca dzidziusia, Viki26, wiecznie, mia6 lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Anko dobrze że zdecydowaliście się na chwilowe oddanie kotki, jednak 8kg zywej wagi to pewne zagrożenie dla córci.
Ja nastawiłam praniea zakupów udało mi się na allegro wylicytować lampę wiszącą z ikeai i firankę z Kubusiem Puchatkiem:) pokój coraz bardziej przypomina pokój docelowy synka http://smileys.sur-la-toile.com/repository/combat/lance-pierre.gif
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Witam sie w 25 tc
jeju kiedy to zlecialo
Ja też prałam w loveli ale to dlatego że w promocji kupiłam a tak ogólnie to teraz kupiła DZIDZIUSIAmycha28 lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Mycha piękny brzunio
Dziekuje
Myslalam Justa ze rodzisz bo caly dzien bylo cicho bez Ciebie
Aszka to niezla promocje trafilas.
Ale widze ze jednak Dzidzius przypadl Wam do gustu wiec chyba tez go wyprobuje
Madzia ja tez czasami co 15 minut jestem w WCWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:47
Madzia82, justa1234 lubią tę wiadomość