Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
ja tak codziennie wstaje
Anko:-), justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej:) Jejku Wy już praktycznie końcówka ciąży, a u mnie jutro dopiero pierwsze usg prenatalne
Muszę jeszcze kogoś tutaj zwerbować z invitrówek, bo urodzicie wszystkie i zostanę sama
Bardzo tu u Was miło
justa1234, Kava, Viki26, Anko:-), agulas lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Anko nic a nic się nie dzieje
i rozpoczęłam masaż piersi,no i najdroższy dał się namówić na sexik hihiihhi
. Dzielny
mycha28 wrote:Witam sie w 25 tcjeju kiedy to zlecialo
Dzis widzialam jak jeden maluszek tak pukal do mamusi ze poruszyl sie brzuszekoczywiscie jak chcialam zeby maz zobaczyl to juz delikatniej sie ruszal ze nie bylo widac
Tez w tym tygodniu mam zamiar wziac sie za pranie ubranek tylko musze kupic jakies dzieciowy plyny. Chyba kupie Dzidziusia bo ta Lovella strasznie drogaa Wy w czym pierzecie?
My wczoraj od godz 16 do 21 gniliśmy na IP. Pojechaliśmy z moimi twardnieniami macicy od kilku dni. Na szczescie nic złego nie widac. Szyjka trzyma; ma 3 cm. Wody nie odchodzą. Serduszko bije. Córeczka zostaje nadal córeczka i waży 300 g. Mamy nakaz mocnego oszczędzania się. No-spa i magnez mamy brać już codziennie regularnie, a nie jak poprzednio tylko jak boli. Gin nawet zakupy kazal mi robic przez internet. Zakaz serduszek z małżonkiem, zakaz głaskania brzuszka. Krew i mocz poszły też na badania. Wyniki lepsze niż z przed tygodnia (anemia dalej jest ale już wyniki wyglądają lepiej - żelazo działa).
justa1234, Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
aniesiack wrote:Hej:) Jejku Wy już praktycznie końcówka ciąży, a u mnie jutro dopiero pierwsze usg prenatalne
Muszę jeszcze kogoś tutaj zwerbować z invitrówek, bo urodzicie wszystkie i zostanę sama
Bardzo tu u Was miło
A usg mam dopiero 8.12, także spoko
nie będziesz sama:)
mia6, justa1234, aniesiack, Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
aniesiack wrote:Hej:) Jejku Wy już praktycznie końcówka ciąży, a u mnie jutro dopiero pierwsze usg prenatalne
Bardzo tu u Was miło
Ja też tu jestemtylko mało się udzielam póki co
Ja mam prenatalne 30.11. Trzymam kciuki za jutro
Pola7, aniesiack, Kava, agulas lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Witam sie i ja
troche mi sie dzis pospalo
lece na sniadanko bo chlopaki glodne i buszuja w brzuszku
ale odpoczywaj kochana ile się da,choć wiadomo że na zapas się nie wyspimy
ale ja sobie leżańska nie żałuję
mycha28 lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Warto czatować na jakieś promocje. Nie wiem czy znacie tę stronę http://www.promobaby.pl/ - tutaj można znaleźć promocje dla maluchów z różnych sklepów w jednym miejscu
My wczoraj od godz 16 do 21 gniliśmy na IP. Pojechaliśmy z moimi twardnieniami macicy od kilku dni. Na szczescie nic złego nie widac. Szyjka trzyma; ma 3 cm. Wody nie odchodzą. Serduszko bije. Córeczka zostaje nadal córeczka i waży 300 g. Mamy nakaz mocnego oszczędzania się. No-spa i magnez mamy brać już codziennie regularnie, a nie jak poprzednio tylko jak boli. Gin nawet zakupy kazal mi robic przez internet. Zakaz serduszek z małżonkiem, zakaz głaskania brzuszka. Krew i mocz poszły też na badania. Wyniki lepsze niż z przed tygodnia (anemia dalej jest ale już wyniki wyglądają lepiej - żelazo działa).
Dobrze że pojechalas na ip lepiej sprawdzić i mieć głowę spokojnaczyli od teraz zyjecie w celibacie
no ale dla maleństwa człowiek jest w stanie znieść wszystko
wiecznie lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Wpadłam poczytać co u Was
Pisałyście o kotkach ja mam kocurka w domu i nie podchodzi do małego jak zawołam to podejdzie powąha i sobie idzie
Justa to teraz Twoja kolej na rozpakowanie trzymamy mocno kciuki za szybkie wyjście Zosieńki na świat
I ja ciuszki piorę w LovelliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 13:39
justa1234, Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Hej dziewczynki
Wpadłam poczytać co u Was
Pisałyście o kotkach ja mam kocurka w domu i nie podchodzi do małego jak zawołam to podejdzie powąha i sobie idzie
Justa to teraz Twoja kolej na rozpakowanie trzymamy mocno kciuki za szybkie wyjście Zosieńki na świata jak wogóle się czujesz? A Kubuś?
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:No ładnie Ci soe pospało hihihi
ale odpoczywaj kochana ile się da,choć wiadomo że na zapas się nie wyspimy
ale ja sobie leżańska nie żałuję
No wlasnie zeby tak mozna bylo na zapas sie wyspac to bysmy mialy luzik po narodzinach dzieciaczkow
Wiecznie stronka rzeczywiscie przydatna, dziekijusta1234 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak Wy rano wstajecie. Mój synek śpi do 10-tej i ja do tej pory nie wychylam się z łóżka. Bo gdybym wstała mały też od razu by nie spał. A tak to chłopak wstaje wyspany, z uśmiechem od ucha do ucha.
Wychodzi na to, że ja jestem największym leniem tutaj.
Napisała mi MałaMi83, że już urodziła. Chłopcy są zdrowi, a ona przeszczęśliwa.Viki26, Konwalia, agniesia2569, Kava, mia6, agulas, justa1234 lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Dzięki kochana
a jak wogóle się czujesz? A Kubuś?
Ja czuję się super czasami zmęczenie dopada ale da się przeżyćMam wspaniałego męża który znakomicie sprawdza się w nowej roli niestety od dziś musiał wrócić do pracy..
A Kubuś to mój mały aniołeczek prawie nie płaczę chyba że jest mega głodny wtedy szybko trzeba cycusia dawaćA tak to śpi ładnie póki co nie mogę narzekać
mycha28, Viki26, Kava, mia6, agulas, justa1234, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny