Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki czy wy tez nie mogltlyscie spac? Jeszcze tydzien temu spalam na zawolanie. Od kilku dni (nocy) to jest jakis dramat. Budze sie, przewracam z boku ba bok. Co robic?

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka2015 hmm.. obawiam się ze tak Ci jyz może pozostać . Ja wcześniej spałam mon stop. A teraz dość ze spać nie mogę (noce się dłuza strasznie ) latam do ubikacji kilka razy w nocy to jak już staram się usnac to mój małżonek zaczyna koncert chrapania; );) wiec nocka z głowy ;)

Viki26 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam identyczna sytuacje :). Kurcze nie myslalam ze jakies problemy ze snem bede miec :(

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alincia wrote:
    Hejka senna :) witamy Cie cieplutko:)

A ja dzis musze sie Wam kochane pochwalic nasza dzisiejsza wizytka u ginki:) Kochaniutkie dzieciatko ma juz 1,81cm i widac byla rączusie i nogusie:) ah jakie to slodkie;)
    Pięknie kochana,teraz niech dzidzia rośnie jak na drożdżach ;-) :-D

Alincia lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Ta bezsenność to już będzie moja nowa norma?
    Mój Boże straszne:-)
    Kava trzymam kciuki za wizytę.
    Ja również mam swoją dzis-przenioslam z czwartku bo za często mi mokro - musze sprawdzić poziom wód czy nic się nie sączy.
    Ciekawe jak moja mała babeczka;-)
    Czy w 12 dni odbiła z 2600 do 3kg:-)?
    Powodzonka na wizycie ;-) ✊✊✊✊

Anko:-) lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi 1 wrote:
    Hejo kobietki ;) ja też dzisiaj idę sprawdzić co tam u synów słychać i jak sobie rosną ;)
    A Fistaszek chyba w szpitalu dalej ze względu na wagę dzieciaków tak ??
    Za wizytkę ✊✊✊:-D

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Laseczki czy wy tez nie mogltlyscie spac? Jeszcze tydzien temu spalam na zawolanie. Od kilku dni (nocy) to jest jakis dramat. Budze sie, przewracam z boku ba bok. Co robic?
    Trzeba się zaprzyjaźnić z bezsennoscia :-P ;-)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMi1, Anko i Kava trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Anko:-), Kava lubią tę wiadomość

• Eliz Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja też mam niestety problem ze snem, kiedyś położyłam się 5 min i mnie nie było a teraz pomimo zmęczenia nie mogę zasnąć. Nie wspomnę że też biegam co chwile do toalety sikac, w dzień mnie sikaczka nie męczy ;(
    W nocy nie śpię a rano to jak bym mogła to bym chyba leżała do 12 w wyrku, jestem taka zleniuchowana że masakra.

Nie wspomnę że gdziekolwiek nie idę to biorę reklamowke w razie niekontrolowanych wymiotów ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• Inska Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za zaproszenie Justa! Ale fajnie widzieć znajome twarze: Kavę, Monię, Eliz... <3 Groszku, mamusia znalazła nowy domek dla nas ;)

mia6, Eliz, aneczka2015, Anko:-), agulas, Pola7, Kava, justa1234, Moniaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • magic1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć Inska! fajnie, że jesteś :-)

Inska lubi tę wiadomość

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Witam się w 11 tygodniu :)

Powodzenia na wizytach :)

Ekspertki moje kochane powiedzcie mi czy malujecie/malowałyście paznokcie? Bo ja się naczytałam o szkodliwych substancjach i od pozytywnej bety tylko kilka razy bezbarwnym pomalowałam (zmywacz mam bez acetonu). I nie wiem czy dać sobie spokój i olać kolekcje lakierów?

agulas, justa1234 lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Eliz Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:

Ekspertki moje kochane powiedzcie mi czy malujecie/malowałyście paznokcie? Bo ja się naczytałam o szkodliwych substancjach i od pozytywnej bety tylko kilka razy bezbarwnym pomalowałam (zmywacz mam bez acetonu). I nie wiem czy dać sobie spokój i olać kolekcje lakierów?

Ja maluję paznokcie normalnie, pytałam lekarza na ten temat, odpowiedział że ciąża to nie żadna choroba, trzeba żyć normalnie, i zadał mi pytanie to co kąpać się Pani też nie będzie bo jest w ciąży ? a przecież się używa czy żeli pod prysznic czy różnych innych środków myjących.
    Wydaje mi się że ma racje, więc nie zrezygnowałam z tego. Pare moich koleżanek chodziło na paznokcie do kosmetyczki : żelowanie/hybryda, od początku ciąży do końca. Jedna nawet na porodówke robiła nowe pazurki i fryzure żeby dziecko przywitać elegancką :D

mia6, Kava lubią tę wiadomość

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• Inska Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 wrote:
    Czesć Inska! fajnie, że jesteś :-)

Magic! <3

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Inska. Milego pobytu :)

Inska lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • magic1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już mniej maluję pazury, ale jak już muszę to inglotem, chyba są najmniej toksyczne

mia6, Viki26 lubią tę wiadomość

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Na początku ciąży też tak miałam. Budziłam się non stop na siku, a póżniej od 3 w nocy budziłam się tak, że nie mogłam spać do 5-6 nad ranem i potem zasypiałam do 10 ;). Od jakiegoś czasu śpię dobrze, pobudek prawie nie ma (czasem tylko nad ranem na siku). Więc u mnie okropne niedospane noce przeszły i oby nie wróciły ;)

mia6 wrote:

Używaj tylko dobrych lakierów. W lakierach można znaleźć szkodliwe substancje. Unikaj w lakierach formaldehydu, kamfory, toluenu, ftalanu dibutylu (DBP)

Mała Mi, Anko, Kava, mocne kciuki za Wasze wizyty trzymam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:28

mia6, Kava lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Inska Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Aneczka! Jak fajnie do Was dołączyć :)

Dziewczyny, czy mogę zrobić ponowną betę (po 48h) w innym labie? Wiem, że wynik pierwszej jest w IU/L.

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Cześć Aneczka! Jak fajnie do Was dołączyć :)

Dziewczyny, czy mogę zrobić ponowną betę (po 48h) w innym labie? Wiem, że wynik pierwszej jest w IU/L.
    Lepiej by chyba było jakbyś w tym samym laboratorium zrobiła betę. Dla mnie wyniki te byłyby najbardziej porównywalne

agulas lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) W takim razie biorę się za czytanie składów lakierów :P Ale podejrzewam, że póki siedzę na L4, to tylko na jakieś super okazje będę malowała.

Cześć Inska :) Gratulacje :) Ja bym powtórzyła w tym samym labie.

Inska lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ