Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka2015 hmm.. obawiam się ze tak Ci jyz może pozostać . Ja wcześniej spałam mon stop. A teraz dość ze spać nie mogę (noce się dłuza strasznie ) latam do ubikacji kilka razy w nocy to jak już staram się usnac to mój małżonek zaczyna koncert chrapania; )
wiec nocka z głowy
Viki26 lubi tę wiadomość
Mała Mi -
Alincia wrote:Hejka senna
witamy Cie cieplutko:)
A ja dzis musze sie Wam kochane pochwalic nasza dzisiejsza wizytka u ginki:) Kochaniutkie dzieciatko ma juz 1,81cm i widac byla rączusie i nogusie:) ah jakie to slodkie;)Alincia lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Ta bezsenność to już będzie moja nowa norma?
Mój Boże straszne:-)
Kava trzymam kciuki za wizytę.
Ja również mam swoją dzis-przenioslam z czwartku bo za często mi mokro - musze sprawdzić poziom wód czy nic się nie sączy.
Ciekawe jak moja mała babeczka;-)
Czy w 12 dni odbiła z 2600 do 3kg:-)?✊✊✊✊
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja też mam niestety problem ze snem, kiedyś położyłam się 5 min i mnie nie było a teraz pomimo zmęczenia nie mogę zasnąć. Nie wspomnę że też biegam co chwile do toalety sikac, w dzień mnie sikaczka nie męczy ;(
W nocy nie śpię a rano to jak bym mogła to bym chyba leżała do 12 w wyrku, jestem taka zleniuchowana że masakra.
Nie wspomnę że gdziekolwiek nie idę to biorę reklamowke w razie niekontrolowanych wymiotówaszka lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Dzięki za zaproszenie Justa! Ale fajnie widzieć znajome twarze: Kavę, Monię, Eliz...
Groszku, mamusia znalazła nowy domek dla nas
mia6, Eliz, aneczka2015, Anko:-), agulas, Pola7, Kava, justa1234, Moniaa, mamuśka1 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Witam się w 11 tygodniu
Powodzenia na wizytach
Ekspertki moje kochane powiedzcie mi czy malujecie/malowałyście paznokcie? Bo ja się naczytałam o szkodliwych substancjach i od pozytywnej bety tylko kilka razy bezbarwnym pomalowałam (zmywacz mam bez acetonu). I nie wiem czy dać sobie spokój i olać kolekcje lakierów?agulas, justa1234 lubią tę wiadomość
-
mia6 wrote:Cześć
Witam się w 11 tygodniu
Powodzenia na wizytach
Ekspertki moje kochane powiedzcie mi czy malujecie/malowałyście paznokcie? Bo ja się naczytałam o szkodliwych substancjach i od pozytywnej bety tylko kilka razy bezbarwnym pomalowałam (zmywacz mam bez acetonu). I nie wiem czy dać sobie spokój i olać kolekcje lakierów?
Ja maluję paznokcie normalnie, pytałam lekarza na ten temat, odpowiedział że ciąża to nie żadna choroba, trzeba żyć normalnie, i zadał mi pytanie to co kąpać się Pani też nie będzie bo jest w ciąży ? a przecież się używa czy żeli pod prysznic czy różnych innych środków myjących.
Wydaje mi się że ma racje, więc nie zrezygnowałam z tego. Pare moich koleżanek chodziło na paznokcie do kosmetyczki : żelowanie/hybryda, od początku ciąży do końca. Jedna nawet na porodówke robiła nowe pazurki i fryzure żeby dziecko przywitać eleganckąmia6, Kava lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
aneczka2015 wrote:Laseczki czy wy tez nie mogltlyscie spac? Jeszcze tydzien temu spalam na zawolanie. Od kilku dni (nocy) to jest jakis dramat. Budze sie, przewracam z boku ba bok. Co robic?
. Od jakiegoś czasu śpię dobrze, pobudek prawie nie ma (czasem tylko nad ranem na siku). Więc u mnie okropne niedospane noce przeszły i oby nie wróciły
mia6 wrote:CześćWitam się w 11 tygodniu
Powodzenia na wizytach
Ekspertki moje kochane powiedzcie mi czy malujecie/malowałyście paznokcie? Bo ja się naczytałam o szkodliwych substancjach i od pozytywnej bety tylko kilka razy bezbarwnym pomalowałam (zmywacz mam bez acetonu). I nie wiem czy dać sobie spokój i olać kolekcje lakierów?
Mała Mi, Anko, Kava, mocne kciuki za Wasze wizyty trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:28
mia6, Kava lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Cześć Aneczka! Jak fajnie do Was dołączyć
Dziewczyny, czy mogę zrobić ponowną betę (po 48h) w innym labie? Wiem, że wynik pierwszej jest w IU/L.agulas lubi tę wiadomość