Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi 1 - super wieści!!!
Oby tak dalej
Justa, ja jakoś dałam radę. Ale dałaś mi do myślenia. Co będzie jak się brzuszek opuści...
Poza tym powiem Wam, ze codziennie zastanawia mnie jedna sprawa. Jak to możliwe, że przez ciążę moje ciało tak urosło a mózg tak zmalałInska, justa1234, mia6, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
to i ja zdam relacje z wizyty, córcia ma baaaardzo nierówne wymiary, teoretycznie przez tydz.przytyła pół kg, nie wiem czy to możliwe
waga 2900, niestety z szyjką nieciekawie, tzn nie mam już jej
na szczęście rozwarcia brak, myślicie że mam szansę wytrzymać jeszcze 3tyg.? Mam na 9.12 wyznaczony termin cc...
Apropo abstynencji, żadna mnie nie przebije, my nie kochamy się od września, ale zeszłego roku....
Justa Ty to już śmigaj na porodówkęjusta1234, Kava, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:to i ja zdam relacje z wizyty, córcia ma baaaardzo nierówne wymiary, teoretycznie przez tydz.przytyła pół kg, nie wiem czy to możliwe
na szczęście rozwarcia brak, myślicie że mam szansę wytrzymać jeszcze 3tyg.? Mam na 9.12 wyznaczony termin cc...
Apropo abstynencji, żadna mnie nie przebije, my nie kochamy się od września, ale zeszłego roku....
Justa Ty to już śmigaj na porodówkę
Kochanie jak nie ma szyjki roznie może być. Ale z taką waga dziecka nie ma czego się bać.
A ja ci mowie ze wcześniej zmierzono ja za małą! Raczej Rosną kolo 300 gram te szybko rosnące dzieci i 180 200gram te mniej przybierające -na naszym etapie ciazy.
Właśnie jak z tymi nierownymi wzrostami? Co się dziś okazało? Jaka różnica między jednym a drugim wymiarem?
Mój lekarz mówi ze usg ciut mogą się mylić i czasami jest ok gdy dziecko ma głowę do 3 tyg starsza niż nozki-no bywa:-*!
Także kochana moja wiem ze wszystko z naszymi gwiazdami dobrze.
Gratuluję udanych wizyt i czekam sama pod gabinetem.
Buziak -
U nas juz 26 tydzień i 3 dni wg USG );)rosną chłopaki rosną
A u Ciebie jak tam ?? Po ile mają Twoje szkraby ??mycha28 wrote:Mala Mi ale juz duze chlopakiktory tydzien ciazy u Was?
Agniesia mala juz nie taka malajeju juz 9.12 cc?! Ale szybko zlecialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:59
mycha28 lubi tę wiadomość
Mała Mi -
Anko główka 39tc, nóżki 33tc, gin mi powiedziała, że 3tyg.różnicy od tc w którym jestem jest ok, hmm...średnio mnie to uspokoiło.
Wiem, że poród w tym tc i z to wagą to już luz, ale spokojniejsza bym była, gdyby mi cc robiła moja gin, a nie tłumaczyć się, że jestem po ivf i chce cc i może być tak, że będzie za późno. -
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Aszka a gdzie ty się podziewasz? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
justa1234, wiecznie, mia6, Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKava wrote:Poza tym powiem Wam, ze codziennie zastanawia mnie jedna sprawa. Jak to możliwe, że przez ciążę moje ciało tak urosło a mózg tak zmalał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:31
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Hej dziewczyny, ja też mam niestety problem ze snem, kiedyś położyłam się 5 min i mnie nie było a teraz pomimo zmęczenia nie mogę zasnąć. Nie wspomnę że też biegam co chwile do toalety sikac, w dzień mnie sikaczka nie męczy ;(
W nocy nie śpię a rano to jak bym mogła to bym chyba leżała do 12 w wyrku, jestem taka zleniuchowana że masakra.
Nie wspomnę że gdziekolwiek nie idę to biorę reklamowke w razie niekontrolowanych wymiotówViki26 lubi tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:to i ja zdam relacje z wizyty, córcia ma baaaardzo nierówne wymiary, teoretycznie przez tydz.przytyła pół kg, nie wiem czy to możliwe
Justa Ty to już śmigaj na porodówkęjeju to faktycznie z tą szyjką nie ciekawie, trzymam słońce kciuki żebyś wytrwala że 3 tygodnie jeszcze ✊✊✊ ja ostatnio jak byłam na wizycie to powiedział że szyjki praktycznie nie ma i rozwarcie na jeden palec i narazie łaże
więc może i u ciebie nie będzie tak źle
do tego seksimy się,sprzątam
a od dziś skakanie na piłce
roletka, agniesia2569, Inska, Viki26 lubią tę wiadomość
-
u mnie 21t4d młoda miała 480g a facet 460g to ile teraz będą ważyć, aż się boje
mnie jak obkopały maluchy to mam wrażenie że mam brzuch obolały też tak macie?
Mała dobrze że szyjka trzymano i już kawał mężczyzn w brzuszku nosisz
Fistaszek zamelduj się jak znajdziesz chwilejusta1234 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:u mnie 21t4d młoda miała 480g a facet 460g to ile teraz będą ważyć, aż się boje
mnie jak obkopały maluchy to mam wrażenie że mam brzuch obolały też tak macie?
Mała dobrze że szyjka trzymano i już kawał mężczyzn w brzuszku nosisz
Fistaszek zamelduj się jak znajdziesz chwilea co muwiac o dwójce takich łobuziaków hihihi
mi przez tydzień zośka siedziała na żebrzach jeju ale była masakra,ruszyć się nie mogłam i nawet kałsnąć ból jak cholerka
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Uf to dobrze ze wszystko okejos, bo już się martwilam że cię niema
Dzieki kochana za pamiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:57
Inska, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Roletka moje chlopaki wczoraj w nocy jak sie polozylam to tak jeden dupine a drugi glowine wypiely mi w dole brzucha ze myslalam ze pepek mi wystrzeli
takie to male a jaka sila
agniesia2569, aszka, Inska, Mała Mi 1, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Mycha mi wczoraj mała tak "przepełzła" po dnie macicy że miałam wrażenie że mi przez skórę przejdzie, aż się wystraszyłam że za bardzo się wypina i ręką trzymałam coby sobie nic nie zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:03
Inska, Viki26 lubią tę wiadomość