Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Monia ale wcale mu się nie dziwie. Bo gdyby trafiły mu się wszystkie takie pacjentki to zamieszkałby w przychodni.
    Nie bronię lekarza. Uważam, że super z nim postąpiłaś. Gdybyśmy wszystkie były takie stanowcze, więcej z nas korzystałoby z wizyt na nfz i nie byłybyśmy olewane na tych wizytach.
    no taak :) ogólnie do tego mojego lekarza czeka się pare tygodni w kolejce u mnie w poradni. Nie wiem czy kojarzysz Agnieszkę A. z różowej strony, to właśnie ten lekarz przygotowuje ją i stymuluje do in vitro w Kriobanku. W którym ja też przechodziłam procedurę. Więc taki dość rozchwytywany jest.

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić :)
    ale muszę się podzielić najnowszym odkryciem...
    nie to żebym nie mogła żyć bez alkoholu, ale brakuje mi winka w ciąży
    i szukałam zaciekle jakiś alternatyw
    i...
    taaa daaaa:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ca4c6aa398.jpg

już przed ciążą miałam okazję próbować różnych win bezalkoholowych i każde mnie rozczarowywało smakowo
    to naprawdę daje rade (schłodzone) i właśnie zakupiłam 8 butelek (darmowa dostawa)
    5 takich jak na zdjęciu plus 3 muskat (słodkie) i mam nadzieję, że jest to mój zapas do końca ciąży i może jeszcze na chwilę karmienia,
    który będę wykorzystywać na różnych spotkaniach rodzinnych i z przyjaciółmi.
    trzeba sobie jakoś radzić :)
    dla zainteresowanych - można je kupić w Cenetrum handlowym Wileńska w Warszawie w sklepie z winami i na stronie winezja.pl

zdrówko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 00:36

Anko:-), justa1234, Sanna, agulas lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    i...
    taaa daaaa:

już przed ciążą miałam okazję próbować różnych win bezalkoholowych i każde mnie rozczarowywało smakowo
    to naprawdę daje rade (schłodzone) i właśnie zakupiłam 8 butelek (darmowa dostawa)
    5 takich jak na zdjęciu plus 3 muskat (słodkie) i mam nadzieję, że jest to mój zapas do końca ciąży i może jeszcze na chwilę karmienia,
    dla zainteresowanych - można je kupić w Cenetrum handlowym Wileńska w Warszawie w sklepie z winami i na stronie winezja.pl

zdrówko!

Wczoraj wieczorem zastanawiałam się co u Ciebie a Ty mi tu z winkiem wyskakujesz ;)
    Ciekawe czy z tego słodkiego da się zrobić grzane wino.. tak mi chodzi ostatnio po głowie.

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz wrote:
    Aneczka to już takie widoki miałaś ? ja się właśnie zastanawiałam kiedy będę widzieć rączki, nóżki i w ogóle a tu proszę, pewnie jak pójdę 27 do lekarza to też się poznam z moją niunią. Ale super :)

A tak w ogóle powiedz mi, widać już u Ciebie brzunio ? bo ja ostatnio tak się zastanawiałam czy to z powodu ciąży czy objedzenia mam wydęty brzuch :) i zaczęłam się zastanawiać czy nie za wcześnie na te krągłości.

Jestem ogólnie szczupła, moja waga średnio osiągała 43kg więc może u takich szczupłych dość szybko widać ciąże. Sama nie wiem :)

Ja tez sie zaokrolaklam.widac juz brzuszek ze sie zaokragla, cycunie tez sa duze. Jak pojdziesz tez wszystko juz zibaczysz :). Buzki

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Kava Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a po czym to poznałas hhihihi lighten.gif

Budzę się dzisiaj w środku nocy i myślę: "O nie... aszce nie odpisałam :/ "
    Nadrabiam więc.

Otępiła mnie ta ciąża. Mózg na bank zmalał o połowę a IQ spadło.
    Skutki tego widzę dosyć często.
    A może nie jest tak źle skoro sama zauważam, że nie jest ze mną dobrze...

justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    i...
    taaa daaaa:

zdrówko!

Hahaha dobre!
    Tez mam jedno ulubione, biale Torres natureo :-)

dfe01f0225.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz zazdroszczę Ci Twojej normalnej wagi - Boże, ja będę jak waleń do końca ciąży ;-)

No cześć Moniaa, fajnie tu u Was na fioletowej <3

Kava, ale przystojniak przyjdzie na świat, już się nie moge doczekać, kiedy go zobaczymy! :)

justa1234, Kava, Moniaa lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Ja w razie czego wezme jakies gilette, nie lubie damskich bo dla mnie one tez sa chyba za słabe.
    Ja też męskich używam :-P bo damskie mnie krzywdzą :-P

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska nie martw się już jeden waleń na forum jest :-D tam dam to ja na plusie 23 kg :-P :-D :-P tak się tańczy :-D :-D

A wy nie wiecie ale ja kurna mać spalam dzic do 10.15tratatata1.gif

Inska, Kava lubią tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha justa - szalona! ;-)

Fajny artykuł dziewczyny: http://elimilamalim.mamadu.pl/120239,ciaza-i-porod-bez-cenzury-czyli-jak-dalam-ci-zycie

"To dzięki naszemu wysiłku, każdy z nas jest na tym świecie. A to zasługuje na specjalne traktowanie, chociażby w tym danym okresie. Pomijam fakt okresu ciąży i relacji między kobietą a mężczyzną. Ale okres samego porodu powinien być wręcz wzniesiony do rangi cudu, a my traktowane jak najcenniejszy skarb. Bo ten skarb, dał wam wszystkim życie."

Kava, Alincia lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:07

• Kava Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
    Madzia, aż mnie ciarki przeszły.
    Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
    Trzymam kciuki i oczywiście pomodlę się.

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Madzia jesteśmy z Tobą, pomodlę się oczywiście !!!!

74di4z174lr410ce.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    i...
    taaa daaaa:

zdrówko!
    Ale smaczyście te winko wygląda mniam mniamnapoj1.gif

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Madziula trzymaj soe dzielnie kochana <3 aż mam łzy w oczach :-( musi być dobrze <3

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:

Boże Madzia ;( ;( ;( Jestem myślami cały czas z Tobą. Ta szyjka tak ładnie trzymała - to było zbyt piękne... Mam nadzieję, że to jednak nie wody.

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Lenuś Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia,
    zaniemówiłam, musiałam napisać,pomimo tego,że długo tylko obserwuję. Kochana, modlę się za Ciebie i Twoje dziecko, mam nadzieję, że to nie wody.

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jestem z Tobą myślami..

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia musi byc dobrze! Ryczec mi sie chce ;(

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:

Ja pierdole! Jestem z tobą całym sercem. Spokojnie dojedziecie dostaniesz leki na zatrzymanie porodu sterydy dla dzidzi i przetrzymaja cie na tyle by wszystko było dobrze.
    Az mam łzy w oczach z nerwów i bezsilności.
    Modlę się o was!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:27

dfe01f0225.png
‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ