Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
no taakMadzia82 wrote:Monia ale wcale mu się nie dziwie. Bo gdyby trafiły mu się wszystkie takie pacjentki to zamieszkałby w przychodni.
Nie bronię lekarza. Uważam, że super z nim postąpiłaś. Gdybyśmy wszystkie były takie stanowcze, więcej z nas korzystałoby z wizyt na nfz i nie byłybyśmy olewane na tych wizytach.
ogólnie do tego mojego lekarza czeka się pare tygodni w kolejce u mnie w poradni. Nie wiem czy kojarzysz Agnieszkę A. z różowej strony, to właśnie ten lekarz przygotowuje ją i stymuluje do in vitro w Kriobanku. W którym ja też przechodziłam procedurę. Więc taki dość rozchwytywany jest.
-
dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić

ale muszę się podzielić najnowszym odkryciem...
nie to żebym nie mogła żyć bez alkoholu, ale brakuje mi winka w ciąży
i szukałam zaciekle jakiś alternatyw
i...
taaa daaaa:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ca4c6aa398.jpg
już przed ciążą miałam okazję próbować różnych win bezalkoholowych i każde mnie rozczarowywało smakowo
to naprawdę daje rade (schłodzone) i właśnie zakupiłam 8 butelek (darmowa dostawa)
5 takich jak na zdjęciu plus 3 muskat (słodkie) i mam nadzieję, że jest to mój zapas do końca ciąży i może jeszcze na chwilę karmienia,
który będę wykorzystywać na różnych spotkaniach rodzinnych i z przyjaciółmi.
trzeba sobie jakoś radzić
dla zainteresowanych - można je kupić w Cenetrum handlowym Wileńska w Warszawie w sklepie z winami i na stronie winezja.pl
zdrówko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 00:36
Anko:-), justa1234, Sanna, agulas lubią tę wiadomość

-
Lilou1984 wrote:dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić

i...
taaa daaaa:
już przed ciążą miałam okazję próbować różnych win bezalkoholowych i każde mnie rozczarowywało smakowo
to naprawdę daje rade (schłodzone) i właśnie zakupiłam 8 butelek (darmowa dostawa)
5 takich jak na zdjęciu plus 3 muskat (słodkie) i mam nadzieję, że jest to mój zapas do końca ciąży i może jeszcze na chwilę karmienia,
dla zainteresowanych - można je kupić w Cenetrum handlowym Wileńska w Warszawie w sklepie z winami i na stronie winezja.pl
zdrówko!
Wczoraj wieczorem zastanawiałam się co u Ciebie a Ty mi tu z winkiem wyskakujesz
Ciekawe czy z tego słodkiego da się zrobić grzane wino.. tak mi chodzi ostatnio po głowie. -
Eliz wrote:Aneczka to już takie widoki miałaś ? ja się właśnie zastanawiałam kiedy będę widzieć rączki, nóżki i w ogóle a tu proszę, pewnie jak pójdę 27 do lekarza to też się poznam z moją niunią. Ale super

A tak w ogóle powiedz mi, widać już u Ciebie brzunio ? bo ja ostatnio tak się zastanawiałam czy to z powodu ciąży czy objedzenia mam wydęty brzuch
i zaczęłam się zastanawiać czy nie za wcześnie na te krągłości.
Jestem ogólnie szczupła, moja waga średnio osiągała 43kg więc może u takich szczupłych dość szybko widać ciąże. Sama nie wiem
Ja tez sie zaokrolaklam.widac juz brzuszek ze sie zaokragla, cycunie tez sa duze. Jak pojdziesz tez wszystko juz zibaczysz
. Buzki

Czekamy na Mikołaja ❤ -
aszka wrote:a po czym to poznałas hhihihi

Budzę się dzisiaj w środku nocy i myślę: "O nie... aszce nie odpisałam
"
Nadrabiam więc.
Otępiła mnie ta ciąża. Mózg na bank zmalał o połowę a IQ spadło.
Skutki tego widzę dosyć często.
A może nie jest tak źle skoro sama zauważam, że nie jest ze mną dobrze...
justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić

i...
taaa daaaa:
zdrówko!
Hahaha dobre!
Tez mam jedno ulubione, biale Torres natureo
-
Eliz zazdroszczę Ci Twojej normalnej wagi - Boże, ja będę jak waleń do końca ciąży

No cześć Moniaa, fajnie tu u Was na fioletowej
Kava, ale przystojniak przyjdzie na świat, już się nie moge doczekać, kiedy go zobaczymy!
justa1234, Kava, Moniaa lubią tę wiadomość
-
haha justa - szalona!

Fajny artykuł dziewczyny: http://elimilamalim.mamadu.pl/120239,ciaza-i-porod-bez-cenzury-czyli-jak-dalam-ci-zycie
"To dzięki naszemu wysiłku, każdy z nas jest na tym świecie. A to zasługuje na specjalne traktowanie, chociażby w tym danym okresie. Pomijam fakt okresu ciąży i relacji między kobietą a mężczyzną. Ale okres samego porodu powinien być wręcz wzniesiony do rangi cudu, a my traktowane jak najcenniejszy skarb. Bo ten skarb, dał wam wszystkim życie."
Kava, Alincia lubią tę wiadomość
-
Madzia, aż mnie ciarki przeszły.Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Trzymam kciuki i oczywiście pomodlę się.
-
Ale smaczyście te winko wygląda mniam mniamLilou1984 wrote:dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić

i...
taaa daaaa:
zdrówko!
-
Madziula trzymaj soe dzielnie kochanaMadzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
aż mam łzy w oczach
musi być dobrze
-
Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
Boże Madzia ;( ;( ;( Jestem myślami cały czas z Tobą. Ta szyjka tak ładnie trzymała - to było zbyt piękne... Mam nadzieję, że to jednak nie wody. -
Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
Ja pierdole! Jestem z tobą całym sercem. Spokojnie dojedziecie dostaniesz leki na zatrzymanie porodu sterydy dla dzidzi i przetrzymaja cie na tyle by wszystko było dobrze.
Az mam łzy w oczach z nerwów i bezsilności.
Modlę się o was!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:27

bo damskie mnie krzywdzą
tam dam to ja na plusie 23 kg