Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia82 wrote:Monia ale wcale mu się nie dziwie. Bo gdyby trafiły mu się wszystkie takie pacjentki to zamieszkałby w przychodni.
Nie bronię lekarza. Uważam, że super z nim postąpiłaś. Gdybyśmy wszystkie były takie stanowcze, więcej z nas korzystałoby z wizyt na nfz i nie byłybyśmy olewane na tych wizytach.ogólnie do tego mojego lekarza czeka się pare tygodni w kolejce u mnie w poradni. Nie wiem czy kojarzysz Agnieszkę A. z różowej strony, to właśnie ten lekarz przygotowuje ją i stymuluje do in vitro w Kriobanku. W którym ja też przechodziłam procedurę. Więc taki dość rozchwytywany jest.
-
dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić
ale muszę się podzielić najnowszym odkryciem...
nie to żebym nie mogła żyć bez alkoholu, ale brakuje mi winka w ciąży
i szukałam zaciekle jakiś alternatyw
i...
taaa daaaa:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ca4c6aa398.jpg
już przed ciążą miałam okazję próbować różnych win bezalkoholowych i każde mnie rozczarowywało smakowo
to naprawdę daje rade (schłodzone) i właśnie zakupiłam 8 butelek (darmowa dostawa)
5 takich jak na zdjęciu plus 3 muskat (słodkie) i mam nadzieję, że jest to mój zapas do końca ciąży i może jeszcze na chwilę karmienia,
który będę wykorzystywać na różnych spotkaniach rodzinnych i z przyjaciółmi.
trzeba sobie jakoś radzić
dla zainteresowanych - można je kupić w Cenetrum handlowym Wileńska w Warszawie w sklepie z winami i na stronie winezja.pl
zdrówko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 00:36
Anko:-), justa1234, Sanna, agulas lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:dziewczyny, nie miałam dzisiaj czasu Was nadrobić
i...
taaa daaaa:
już przed ciążą miałam okazję próbować różnych win bezalkoholowych i każde mnie rozczarowywało smakowo
to naprawdę daje rade (schłodzone) i właśnie zakupiłam 8 butelek (darmowa dostawa)
5 takich jak na zdjęciu plus 3 muskat (słodkie) i mam nadzieję, że jest to mój zapas do końca ciąży i może jeszcze na chwilę karmienia,
dla zainteresowanych - można je kupić w Cenetrum handlowym Wileńska w Warszawie w sklepie z winami i na stronie winezja.pl
zdrówko!
Wczoraj wieczorem zastanawiałam się co u Ciebie a Ty mi tu z winkiem wyskakujesz
Ciekawe czy z tego słodkiego da się zrobić grzane wino.. tak mi chodzi ostatnio po głowie. -
Eliz wrote:Aneczka to już takie widoki miałaś ? ja się właśnie zastanawiałam kiedy będę widzieć rączki, nóżki i w ogóle a tu proszę, pewnie jak pójdę 27 do lekarza to też się poznam z moją niunią. Ale super
A tak w ogóle powiedz mi, widać już u Ciebie brzunio ? bo ja ostatnio tak się zastanawiałam czy to z powodu ciąży czy objedzenia mam wydęty brzuchi zaczęłam się zastanawiać czy nie za wcześnie na te krągłości.
Jestem ogólnie szczupła, moja waga średnio osiągała 43kg więc może u takich szczupłych dość szybko widać ciąże. Sama nie wiem
Ja tez sie zaokrolaklam.widac juz brzuszek ze sie zaokragla, cycunie tez sa duze. Jak pojdziesz tez wszystko juz zibaczysz. Buzki
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aszka wrote:a po czym to poznałas hhihihi
Budzę się dzisiaj w środku nocy i myślę: "O nie... aszce nie odpisałam"
Nadrabiam więc.
Otępiła mnie ta ciąża. Mózg na bank zmalał o połowę a IQ spadło.
Skutki tego widzę dosyć często.
A może nie jest tak źle skoro sama zauważam, że nie jest ze mną dobrze...justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość
-
i...
taaa daaaa:
zdrówko!
Hahaha dobre!
Tez mam jedno ulubione, biale Torres natureo -
Eliz zazdroszczę Ci Twojej normalnej wagi - Boże, ja będę jak waleń do końca ciąży
No cześć Moniaa, fajnie tu u Was na fioletowej
Kava, ale przystojniak przyjdzie na świat, już się nie moge doczekać, kiedy go zobaczymy!justa1234, Kava, Moniaa lubią tę wiadomość
-
haha justa - szalona!
Fajny artykuł dziewczyny: http://elimilamalim.mamadu.pl/120239,ciaza-i-porod-bez-cenzury-czyli-jak-dalam-ci-zycie
"To dzięki naszemu wysiłku, każdy z nas jest na tym świecie. A to zasługuje na specjalne traktowanie, chociażby w tym danym okresie. Pomijam fakt okresu ciąży i relacji między kobietą a mężczyzną. Ale okres samego porodu powinien być wręcz wzniesiony do rangi cudu, a my traktowane jak najcenniejszy skarb. Bo ten skarb, dał wam wszystkim życie."Kava, Alincia lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Trzymam kciuki i oczywiście pomodlę się.
-
i...
taaa daaaa:
zdrówko! -
Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
aż mam łzy w oczach
musi być dobrze
-
Boże Madzia ;( ;( ;( Jestem myślami cały czas z Tobą. Ta szyjka tak ładnie trzymała - to było zbyt piękne... Mam nadzieję, że to jednak nie wody. -
Ja pierdole! Jestem z tobą całym sercem. Spokojnie dojedziecie dostaniesz leki na zatrzymanie porodu sterydy dla dzidzi i przetrzymaja cie na tyle by wszystko było dobrze.
Az mam łzy w oczach z nerwów i bezsilności.
Modlę się o was!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:27