Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.
MadziaKochana trzymaj się... musi być dobrze. Pomodlę się za Was.
-
Madziula daj znać kochanieńka co i jak
Lenuś a jak ty się słońce czujesz?wiem może głupie pytanie zadałam ale ciągle myślę o toboie pomimo że może mnie nie kojarzysz ale ja czytałam na bieżącą twój pamiętnik i byłam z tobą i jestem cały czas myślami i serduchem
ściskam mocno i pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Było sobie wesoło na forum, pierdolety o winach i seksie....i musiało coś zakłócić spokój jednej z nas. Potrafię sobie wyobrazić co Madzia czuje. Cholernie bolesne doświadczenie choć ja cały czas myślę że krwawienie sobie krwawieniem -bywa i bywało, ale że wody nie odeszly i jeszcze 4 tyg potrzyma dzidzie w brzuszku!
aszka, Kava lubią tę wiadomość
-
Madzia będzie dobrze . Modlę się za Ciebie i kruszynke. Musi być dobrze . Kochana jestem z Tobą ;***Madzia82 wrote:Dziewczyny pomódlcie się dziś za mnie. Tryskam krwią. I chyba wody mi odeszly. Jedziemy do szpitala, ale mamy ponad 2h jazdy. Oby to już nie był koniec mojej ciąży.Mała Mi
-
Anko:-) wrote:Było sobie wesoło na forum, pierdolety o winach i seksie....i musiało coś zakłócić spokój jednej z nas. Potrafię sobie wyobrazić co Madzia czuje. Cholernie bolesne doświadczenie choć ja cały czas myślę że krwawienie sobie krwawieniem -bywa i bywało, ale że wody nie odeszly i jeszcze 4 tyg potrzyma dzidzie w brzuszku!
Ja też mam taką nadzieję.
Dziś na dodatek sie dowiedziałam, że moja koleżanka (cudowna, ciepła kobieta) była na usg i serduszko dzidzi przestało bić w 9 tc.
Nie mogę się pozbierać po tej wiadomości. Ciąża była po ivf. Tak bardzo wyczekana jak każdej z nas.
Takie rzeczy nie powinny się dziać -
Madzia jestem z wami
oby to wody nie były, ja przy obydwu krwawienich myślałam że mi wody odeszły, bo najpierw że mnie woda różowa poszła, nie wiem co to było ale nie wody mam nadzieję że u ciebie tez nie, kochana będę się modlić za was:-*
Lenuś -
Dziewczyny mam nadzieję że jak to były wody to lekarze zatrzymia skurcze i potrzymia malucha jeszcze parę tyg w brzuszku, wierzę że koniec końców dobrze się wszystko skończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:42
agulas, A.Kasia lubią tę wiadomość